• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Sabah jessica smith belly ,buns & thighs 40 dakika ve 13 dakika standing abs burn fat & sculpt yaptım . Derya bişey sormak istiyorum. Jessica Smith leslie kadar etkili mi? Ben haftada 3 gün leslie, 3 günde jessica smith yapıyorum da bu aralar. Keyifli geldi ve el ağırlıkları ile yapıyorum acayip terliyorum :)

Sabah jessica smith belly ,buns & thighs 40 dakika ve 13 dakika standing abs burn fat & sculpt yaptım . Derya bişey sormak istiyorum. Jessica Smith leslie kadar etkili mi? Ben haftada 3 gün leslie, 3 günde jessica smith yapıyorum da bu aralar. Keyifli geldi ve el ağırlıkları ile yapıyorum acayip terliyorum :)
Jessica leslieden bazen daha agir bazen ayni. Ben de severek yapiyorum arada ozellikle barre workoutlarini.

Merhaba,
Dün yazamadım öğlenden sonra elektirik kesildi, daha da gelmedi. Ama dün akşam elektirik kesik olsa da 100 squat ve göğüs, kol çalıştım, bugün öğlende jillian six pack yaptım. Son haftaya geldim, şu an bir değişiklik farketmedim. Sabırla bekliyorum. Haftaya inşallah killer abs programına geçeceğim.

Deryacım kalça germe (nette öyle yazıyordu).Şu hareket Eki Görüntüle 1438334 gerçi sen biliyorsun dur canım. Senin gibi tecrübeli birine bu resmi göstermek bana tuhaf geldi böyle paylaşımlarda bulunabilmem için daha kırk fırın ekmek yemem lazım..
Donkey kicks hareketi bu. Direkt kalçaya etki ediyor. Kalçayı şekillendirmek için en güzel hareketlerden birisi.

Merhaba,
Dün yazamadım öğlenden sonra elektirik kesildi, daha da gelmedi. Ama dün akşam elektirik kesik olsa da 100 squat ve göğüs, kol çalıştım, bugün öğlende jillian six pack yaptım. Son haftaya geldim, şu an bir değişiklik farketmedim. Sabırla bekliyorum. Haftaya inşallah killer abs programına geçeceğim.
canım jillian yaparken dikkat et sakatlanma fazla olabiliyor aman ha kedicim :KK52:

Merhaba,
Iyi ki o zahmete girip yapmamisim. Ben sana yaptirayim bundan sonra merak ettiklerimi kedicim. Sen sabirla yapiyosun.

Iyi ki o zahmete girip yapmamisim. Ben sana yaptirayim bundan sonra merak ettiklerimi kedicim. Sen sabirla yapiyosun.
Haftada 5 gün yapılıyormuş, ben o kadar yapacak istek bulamadım kendimde, sadece 3 gün yapıyorum, yine de faydası olması lazım. Sabretmek gerekiyor.

canım jillian yaparken dikkat et sakatlanma fazla olabiliyor aman ha kedicim :KK52:
Sakatlanma olmadı ama birkaç haftadır boynum ağrıyordu. Geçen gün boyun tutulması oldu, ama Jilliandan değildir. Ondan öncede ağrı vardı galiba.

Gunaydin kizlar. Ben de sabah yapinca icim rahat oluyor. Gun icinde vazgecebiliyorum. Bugun cok vaktim olmadigi icin bildigim hiit hareketlerinden ve dumbella squat, gogus calismasi yaptim. 15dk da 160 kalori harcamisim.

Ayakta durup bacaklarinizi kalca hizasinda aralayin. Öksürecekmis gibi yüksek sesle hah deyin. O sirada karniniz ice dogru cekilecek ve orada bir kasin gerildigini hissedeceksiniz. Bu transvers abdominis kasidir. Kasin yerini tam olarak anlamak acisindan fadali bir deney. Pilatesin sirri da sanirim sürekli transvers abdominisi calistirmasindan geliyor.

Merhaba arkadaşlar. Ben 78 kilodan 58'e düştüm. Ama artık diyetimin kilo koruma kısmındayım, sadece koruma amaçlı daha gevşek şekilde devam ediyorum yani. 58-60 arasında gidip geliyorum iki aydır. Bu evrede spor olarak arada leslie bir süre de çok sıkı olarak callanetics yapmıştım. Callaneticsin özellikle çok etkisini gördüm. Ama sıkıldım gerçekten ondan. Bunun esas sebebi de kardiyo hiç içermemesi. İçinde hiç kardiyo olmayınca 45 dakika ona harcamak canım istemiyor. Aslında daha çok bir kez bıraktım sonra tekrar başlayamadım diyebiliriz. Şimdi de diyetimi gevşettikten bir ay sonra tekrar spora başladım. Üç aydır falan hiç yapmıyordum. Leslie çok yapıyorum, jillianın bazı videolarını yapıyorum. Dün barre workout denedim. Derya hanıma teşekkür ediyorum bu arada onun videolarından yararlandım barre workout için. 30 dakikalık kardiyo üzerine 13 dakikalık karın egzersizlerini yaptım.
Bu aralar çok hevesliyim spor konusunda. Kilomda bir değişiklik yok, daha çok su tutma seviyeme göre 58-60 arasındayım. Ama yine de devam ediyorum, çünkü her ne kadar 58 benim ideal kilom olsa da çok da hedefime ulaşmış hissetmiyorum. Vücudumdan daha yüzde yüz memnun değilim. Diyetle değil ama sporla belki bir iki kilo daha verebilirsem diye umuyorum. Ve özellikle de sıkılaşmayı istiyorum. Bunun için en iyisi callanetics aslında ama onu yapmaya ikna edemiyorum kendimi :)

kimseler uğramamış bugün brazil butt bum bum ,leslie 30 days burn
sabah basene özel 4 egzersiz(kafama göre en zorlayan hareketlerden 50 tekrar ) 12 dk ve göğüs happyfit 17 dk

Size bir şey soracaktım bir de.. Günde bir kaç kez spor yaptığınızdan bahsetmişsiniz. Bunu nasıl yapıyorsunuz? Spor yapınca terliyorum ve duş almam gerekiyor. Günde birden fazla mı duş alıyorsunuz? Yoksa evde yalnızsınız da farketmiyor mu :D

Merhaba arkadaşlar. Ben 78 kilodan 58'e düştüm. Ama artık diyetimin kilo koruma kısmındayım, sadece koruma amaçlı daha gevşek şekilde devam ediyorum yani. 58-60 arasında gidip geliyorum iki aydır. Bu evrede spor olarak arada leslie bir süre de çok sıkı olarak callanetics yapmıştım. Callaneticsin özellikle çok etkisini gördüm. Ama sıkıldım gerçekten ondan. Bunun esas sebebi de kardiyo hiç içermemesi. İçinde hiç kardiyo olmayınca 45 dakika ona harcamak canım istemiyor. Aslında daha çok bir kez bıraktım sonra tekrar başlayamadım diyebiliriz. Şimdi de diyetimi gevşettikten bir ay sonra tekrar spora başladım. Üç aydır falan hiç yapmıyordum. Leslie çok yapıyorum, jillianın bazı videolarını yapıyorum. Dün barre workout denedim. Derya hanıma teşekkür ediyorum bu arada onun videolarından yararlandım barre workout için. 30 dakikalık kardiyo üzerine 13 dakikalık karın egzersizlerini yaptım.
Bu aralar çok hevesliyim spor konusunda. Kilomda bir değişiklik yok, daha çok su tutma seviyeme göre 58-60 arasındayım. Ama yine de devam ediyorum, çünkü her ne kadar 58 benim ideal kilom olsa da çok da hedefime ulaşmış hissetmiyorum. Vücudumdan daha yüzde yüz memnun değilim. Diyetle değil ama sporla belki bir iki kilo daha verebilirsem diye umuyorum. Ve özellikle de sıkılaşmayı istiyorum. Bunun için en iyisi callanetics aslında ama onu yapmaya ikna edemiyorum kendimi :)
Hosgeldin aramiza canim. Kilomuz da ayniymis. Sikilasma en zoru zaten. Ben sana kardioda zaten lesliciyim de, barre workout tavsiye edecegim. Ozellikle bacaklarda cok ise yariyor. Madem verecek cok kilon yok haftada 3 gun lesli diger gunler de barre yapabilirsin. Ve evet call dan daha eglenceli.

Size bir şey soracaktım bir de.. Günde bir kaç kez spor yaptığınızdan bahsetmişsiniz. Bunu nasıl yapıyorsunuz? Spor yapınca terliyorum ve duş almam gerekiyor. Günde birden fazla mı duş alıyorsunuz? Yoksa evde yalnızsınız da farketmiyor mu :KK70:
Ben terleme durumuma gore gunde 2_3 kez dus yaparim.

Back