Merhaba arkadaşlar. Ben 78 kilodan 58'e düştüm. Ama artık diyetimin kilo koruma kısmındayım, sadece koruma amaçlı daha gevşek şekilde devam ediyorum yani. 58-60 arasında gidip geliyorum iki aydır. Bu evrede spor olarak arada leslie bir süre de çok sıkı olarak callanetics yapmıştım. Callaneticsin özellikle çok etkisini gördüm. Ama sıkıldım gerçekten ondan. Bunun esas sebebi de kardiyo hiç içermemesi. İçinde hiç kardiyo olmayınca 45 dakika ona harcamak canım istemiyor. Aslında daha çok bir kez bıraktım sonra tekrar başlayamadım diyebiliriz. Şimdi de diyetimi gevşettikten bir ay sonra tekrar spora başladım. Üç aydır falan hiç yapmıyordum. Leslie çok yapıyorum, jillianın bazı videolarını yapıyorum. Dün barre workout denedim. Derya hanıma teşekkür ediyorum bu arada onun videolarından yararlandım barre workout için. 30 dakikalık kardiyo üzerine 13 dakikalık karın egzersizlerini yaptım.
Bu aralar çok hevesliyim spor konusunda. Kilomda bir değişiklik yok, daha çok su tutma seviyeme göre 58-60 arasındayım. Ama yine de devam ediyorum, çünkü her ne kadar 58 benim ideal kilom olsa da çok da hedefime ulaşmış hissetmiyorum. Vücudumdan daha yüzde yüz memnun değilim. Diyetle değil ama sporla belki bir iki kilo daha verebilirsem diye umuyorum. Ve özellikle de sıkılaşmayı istiyorum. Bunun için en iyisi callanetics aslında ama onu yapmaya ikna edemiyorum kendimi :)