• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Size bir şey soracaktım bir de.. Günde bir kaç kez spor yaptığınızdan bahsetmişsiniz. Bunu nasıl yapıyorsunuz? Spor yapınca terliyorum ve duş almam gerekiyor. Günde birden fazla mı duş alıyorsunuz? Yoksa evde yalnızsınız da farketmiyor mu :KK70:
bana mı sordunuz? sabahtan yaptıklarım terletmeyen olduğu için zorlanmadan yaptım ama sonrasındakiler terlettti duş alıyorum ama bazende duruma göre ıslak mendille koltuk altımı siliyorum çok nadiren oluyor spor kıyafetlerimi giyiyorum

bana mı sordunuz? sabahtan yaptıklarım terletmeyen olduğu için zorlanmadan yaptım ama sonrasındakiler terlettti duş alıyorum ama bazende duruma göre ıslak mendille koltuk altımı siliyorum çok nadiren oluyor spor kıyafetlerimi giyiyorum
Evet pilatesle yoga da terletmiyor.

Merhaba arkadaşlar. Ben 78 kilodan 58'e düştüm. Ama artık diyetimin kilo koruma kısmındayım, sadece koruma amaçlı daha gevşek şekilde devam ediyorum yani. 58-60 arasında gidip geliyorum iki aydır. Bu evrede spor olarak arada leslie bir süre de çok sıkı olarak callanetics yapmıştım. Callaneticsin özellikle çok etkisini gördüm. Ama sıkıldım gerçekten ondan. Bunun esas sebebi de kardiyo hiç içermemesi. İçinde hiç kardiyo olmayınca 45 dakika ona harcamak canım istemiyor. Aslında daha çok bir kez bıraktım sonra tekrar başlayamadım diyebiliriz. Şimdi de diyetimi gevşettikten bir ay sonra tekrar spora başladım. Üç aydır falan hiç yapmıyordum. Leslie çok yapıyorum, jillianın bazı videolarını yapıyorum. Dün barre workout denedim. Derya hanıma teşekkür ediyorum bu arada onun videolarından yararlandım barre workout için. 30 dakikalık kardiyo üzerine 13 dakikalık karın egzersizlerini yaptım.
Bu aralar çok hevesliyim spor konusunda. Kilomda bir değişiklik yok, daha çok su tutma seviyeme göre 58-60 arasındayım. Ama yine de devam ediyorum, çünkü her ne kadar 58 benim ideal kilom olsa da çok da hedefime ulaşmış hissetmiyorum. Vücudumdan daha yüzde yüz memnun değilim. Diyetle değil ama sporla belki bir iki kilo daha verebilirsem diye umuyorum. Ve özellikle de sıkılaşmayı istiyorum. Bunun için en iyisi callanetics aslında ama onu yapmaya ikna edemiyorum kendimi :)
bu arada :KK76::KK49::KK28:aramıza hoşgeldiniz

Ben terleme durumuma gore gunde 2_3 kez dus yaparim.
Dimi cidden yapmak gerekiyor. Ama üşeniyor insan, bir de saçlarım kötü olur diye korkuyorum. Kilo verince biraz döküldü zaten. Yardımın için teşekkür ederim. Barre workoutlardan senin koyduğun videolardan yaptım dün. Bugün de o bir saat olan kardiyoyu deneyeyim diyorum. Bir tavsiyen var mı?

Genel olarak sormuştum, sadece size değil, ama teşekkürler cevabınız için :)

Yarın şehir dışına çıkıyorum.
Pazartesiden itibaren aranızdayım inşallah

Dimi cidden yapmak gerekiyor. Ama üşeniyor insan, bir de saçlarım kötü olur diye korkuyorum. Kilo verince biraz döküldü zaten. Yardımın için teşekkür ederim. Barre workoutlardan senin koyduğun videolardan yaptım dün. Bugün de o bir saat olan kardiyoyu deneyeyim diyorum. Bir tavsiyen var mı?
Butun barre videolarini deneyebilirsin. Gercekten insan kaslarin calistigini hissediyor. Ozellikle de bacaklarda. Barre da yoga, pilates, call, kardio hersey var.

Gunaydin kizlar. 1 nisan uluslararasi yuruyus gunuymus. Ilgililere duyurulur...

Bugun bos gunum olacakti ama dayanamayip ortaya karisik birkac hareket yapiverdim.

selam kızlar dün yoğundum yazamadım.
5 mega milin sadece 2. ve 3. milini yaptım.
2 kg ağırlıklarla 25 lunges 50 suquat, 50 kalça germe..

brazill butt lift sculpt 47 dk,göğüs ,karın (5 videodan 3.video ) ve lower body barre yapıldı

Merhabalar Derya sormak istediğim bişey var bütün kilolarını leslie ile mi verdin daha sonra mi bölgesel Çalışmalara yöneldin ya da ikisine de ayni anda mi devam ettin...Leslie ile verdiysen kaç kilo verdin ?

Merhabalar Derya sormak istediğim bişey var bütün kilolarını leslie ile mi verdin daha sonra mi bölgesel Çalışmalara yöneldin ya da ikisine de ayni anda mi devam ettin...Leslie ile verdiysen kaç kilo verdin ?
Benim zaten 7_8 kg fazlam vardi agirlikli olarak lesli ile verdim. Son birkac kilo kalinca bolgesel , leslie ve disarda yuruyusu bir arada yaptim. Sadece lesli ile de kilo vermek mumkun.

Ayrica baslikta leslie ile 30kg ve uzeri kilolar veren arkadaslar var. Kilo verme ve korumada cok basarili bir program

Benim zaten 7_8 kg fazlam vardi agirlikli olarak lesli ile verdim. Son birkac kilo kalinca bolgesel , leslie ve disarda yuruyusu bir arada yaptim. Sadece lesli ile de kilo vermek mumkun.
Anladım ben daha çok kilo verdiğini sanıyordum uzun süredir forumu takip ediyorum sanki doğum sonrası çok daha fazla kilo verdiğini anlamışım ama yanılmışım demek ki 7 8 kilo çok fazla bi kilo değil ama benim vermem gereken 20 kilo malesef

Back