Selam kızlar dün bir şey yapmadım dinlendim..Bu sabahta ölçülerimi aldım
Boyum 168 idi sporla uzadım sanki 169 olmuşum eşim eskiden daha kambur durduğumu o yüzden fark
olduğunu söylüyor
Bel 82'den- 74'e
Simitlerim 97'den -89'a
Basen 104'den-100'e düşmüş..En zorlandığım yer
Kilomda geçen yılın 2014 şubatında 70,4 şimdi ise 67 diyet uygulamadığım çok kilo vermemişim Sadece azaltmaya çalışıyorum...(öz geçmişim böyle kızlar) Bu topikte devamlı yazan arkadaşlar sizlerinkini de çok merak ediyorıum.Paylaşırsanız sevinirim..[/QUOT
Selam kızlar dün bir şey yapmadım dinlendim..Bu sabahta ölçülerimi aldım
Boyum 168 idi sporla uzadım sanki 169 olmuşum eşim eskiden daha kambur durduğumu o yüzden fark
olduğunu söylüyor
Bel 82'den- 74'e
Simitlerim 97'den -89'a
Basen 104'den-100'e düşmüş..En zorlandığım yer
Kilomda geçen yılın 2014 şubatında 70,4 şimdi ise 67 diyet uygulamadığım çok kilo vermemişim Sadece azaltmaya çalışıyorum...(öz geçmişim böyle kızlar) Bu topikte devamlı yazan arkadaşlar sizlerinkini de çok merak ediyorıum.Paylaşırsanız sevinirim..
Ben cok yazdim herkes biliyordur ama yeni gelen arkadaslar icin yazayim. 64kg ile baslamistim (lesli ile hemen ilk hafta bir kg vermisim simdi eski basliga baktim.) 56ya inmistim ancak agirliklari arttirinca 58e ciktim. Kas artiyor sanirim ama ben kol, bacak,gogus cevresi kaslarimin artmasindan sikayetci degilim. Karnim 87imis su an 80, belim 85civariydi sanirim simdi 74, basenler 101 den 96. Hedefim karnimin 75 belimin 70olmasi basarir miyim bilmiyorum.