• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Herkese merhaba. Bu hafta iyi tembellik yaptım. Bir çeşit gözden geçirme durumu oldu benim için. Bu arada üst bacağımı ölçmüştüm bir ara. Bugün gene ölçtüm. 2-3 cm incelmiş. Yine kalçada ve göbekte de gidiyor. Birden olmuyor ama yavaş yavaş gelişme var.
Bugün 40 dak. kadar pazara gidp geldim.

Herkese merhaba. Bu hafta iyi tembellik yaptım. Bir çeşit gözden geçirme durumu oldu benim için. Bu arada üst bacağımı ölçmüştüm bir ara. Bugün gene ölçtüm. 2-3 cm incelmiş. Yine kalçada ve göbekte de gidiyor. Birden olmuyor ama yavaş yavaş gelişme var.
Bugün 40 dak. kadar pazara gidp geldim.
Yürümek hayattir canim yürüyüsten sasmam, leslie olsun disarda olsun yanina biraz da bölgesel yaptin mi olmayacak sey yok.

Selam kızlar dün bir şey yapmadım dinlendim..Bu sabahta ölçülerimi aldım

Boyum 168 idi sporla uzadım sanki 169 olmuşum eşim eskiden daha kambur durduğumu o yüzden fark

olduğunu söylüyor

Bel 82'den- 74'e
Simitlerim 97'den -89'a
Basen 104'den-100'e düşmüş..En zorlandığım yer
Kilomda geçen yılın 2014 şubatında 70,4 şimdi ise 67 diyet uygulamadığım çok kilo vermemişim Sadece azaltmaya çalışıyorum...(öz geçmişim böyle kızlar) Bu topikte devamlı yazan arkadaşlar sizlerinkini de çok merak ediyorıum.Paylaşırsanız sevinirim..

100 squat
30 deadlift
Göğüs-kol
Jillian six pack son gün, bir faydası oldu mu derseniz, farkında değilim. Kilom olmadığı için, sadece biraz karnım olduğu için, daha çok zorlanıyorum göbekten kurtulmak için.

Boyum 168 idi sporla uzadım sanki 169 olmuşum eşim eskiden daha kambur durduğumu o yüzden fark

olduğunu söylüyor

Bel 82'den- 74'e
Simitlerim 97'den -89'a
Kilomda geçen yılın 2014 şubatında 70,4 şimdi ise 67 diyet uygulamadığım çok kilo vermemişim Sadece azaltmaya çalışıyorum...(öz geçmişim böyle kızlar) Bu topikte devamlı yazan arkadaşlar sizlerinkini de çok merak ediyorıum.Paylaşırsanız sevinirim..[/QUOT

olduğunu söylüyor

Bel 82'den- 74'e
Simitlerim 97'den -89'a
Kilomda geçen yılın 2014 şubatında 70,4 şimdi ise 67 diyet uygulamadığım çok kilo vermemişim Sadece azaltmaya çalışıyorum...(öz geçmişim böyle kızlar) Bu topikte devamlı yazan arkadaşlar sizlerinkini de çok merak ediyorıum.Paylaşırsanız sevinirim..
Ben cok yazdim herkes biliyordur ama yeni gelen arkadaslar icin yazayim. 64kg ile baslamistim (lesli ile hemen ilk hafta bir kg vermisim simdi eski basliga baktim.) 56ya inmistim ancak agirliklari arttirinca 58e ciktim. Kas artiyor sanirim ama ben kol, bacak,gogus cevresi kaslarimin artmasindan sikayetci degilim. Karnim 87imis su an 80, belim 85civariydi sanirim simdi 74, basenler 101 den 96. Hedefim karnimin 75 belimin 70olmasi basarir miyim bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar leslie 3 mega miles yapıldı 42 dk 333 cal hoplamalı zıplamalı yerleri bile Yaptım bu halimle ikinci milin ortasından sonra bant hareketlerine geçiyor zaten ama kol Sırt güzel çalıştırdı inanılmaz rahatladım

merhaba arkadaşlar leslie 3 mega miles yapıldı 42 dk 333 cal hoplamalı zıplamalı yerleri bile Yaptım bu halimle ikinci milin ortasından sonra bant hareketlerine geçiyor zaten ama kol Sırt güzel çalıştırdı inanılmaz

rahatladım

Kac aylik hamilesin? Hoplamali ziplamalilari hamilelikte tehlikeli goruyorum ama doktorun onay verdiyse senin bilecegin sey tabii.

Hem high&tigt hem leslie rock and tone cok fazla canim, ikisi de ayni bölgeye yönelik. Bu calismayi yapinca leslienin sadece kardio olan videosuyla yap istersen.
sırf meraktan yaptım sonrasında anladım zaten yalnız başına yeterliymiş sağol canım uyardığın için:KK15:bu arada nikin çok hoş olmuş.raporumu vereyim bum bum ve oryantal oynadım kalça sallama kalçada işe yarar daha önce sadece oynayarak zayıflamıştım

sırf meraktan yaptım sonrasında anladım zaten yalnız başına yeterliymiş sağol canım uyardığın için:KK15:bu arada nikin çok hoş olmuş.raporumu vereyim bum bum ve oryantal oynadım kalça sallama kalçada işe yarar daha önce sadece oynayarak zayıflamıştım
Sagol canim kelly brook, cok begeniyorum. Hem kadinsi hatlari hem de sekilli. Cok da agirliklarla calismasina ragmen kaslari sis degil hic.

Kac aylik hamilesin? Hoplamali ziplamalilari hamilelikte tehlikeli goruyorum ama doktorun onay verdiyse senin bilecegin sey tabii.
13.haftaya girdim Derya gebeliğimde bi sıkıntı yok çok şükür ilerleyen zamanlarda istesem de yapamam zaten

Teşekkür ederim. Ama sizin de katkınız büyük. Sizin azminizi gördükçe daha bi motive oluyorum ben.
Sebep oldiysam ne mutlu bana. Ben de sizlerden motivasyon aliyorum hersey karsilikli.

Sagol canim kelly brook, cok begeniyorum. Hem kadinsi hatlari hem de sekilli. Cok da agirliklarla calismasina ragmen kaslari sis degil hic.
resimlerine baktım vücudu çok güzelde memişleri hariç dolgun ama biraz sarkık geldi .Belkide eski resimleridir

Back