• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

resimlerine baktım vücudu çok güzelde memişleri hariç dolgun ama biraz sarkık
Evet haklisin canim bana da sarkik geldi ama dogal bir kadin iste. Genelde resimleriyle ilgili erkek yorumlarina bakinca da hep, iste kadin gibi kadin, diye begeni aliyor. Aslinda erkekler biraz etine dolgun kadinlari daha cekici buluyorlar. Ama tabii elinde olani sporla fit ve siki tutarsan daha iyi olur.

Ne kadar sürede ve neler yaparak oldu
Toplamda 7 kg verdim şimdiye kadar , yaklaşık 4 ayda. Yalnız incelme çok daha iyi oldu spor sayesinde. Karbonhidrat ve şekerden uzak duruyorum temel olarak. Ama kötü karbonhidrattan tabi. İşlenmiş ürün yemiyorum pek. Ayrıca haftada 4-5 gün leslie ya da jessica smith , 2 günde açık havada yürüyorum 6-7 km kadar. 3 hafta kadar da sporu aksattım. Aksatmasam çok daha iyi olurdu kesin.

Dün,şehir dışındaydık, dönünce de spor yapacak mecalim yoktu. Bugün de hafif bir baş ağrısı var, toparlanırsam leslie yapmakla yetineceğim.

Benim de bugunku sporum bahce calismasi oldu. Birkac bitkinin yerini degistirdik, kistan kalan kuru dallari kestim, egil kalk, merdiven in cik epey hareket oldu.

Bizde sabahtan beri koli yapıyoruz eşimle daha şimdi oturdum öğleden sonra iki saatliğine dışarda piknik yaptık çok uzun sürmedi bugün spor adına bişey yapamadım Yarin leslie ile devam edicem inşallah bu arada arkadaşlar jessica sımıth nasıl öneriyor musunuz yapmaya değer mi sizce yoksa leslie ile devam mi etsem?

Bizde sabahtan beri koli yapıyoruz eşimle daha şimdi oturdum öğleden sonra iki saatliğine dışarda piknik yaptık çok uzun sürmedi bugün spor adına bişey yapamadım Yarin leslie ile devam edicem inşallah bu arada arkadaşlar jessica sımıth nasıl öneriyor musunuz yapmaya değer mi sizce yoksa leslie ile devam mi etsem?
Benim actigim hamilelikle ilgili basliga goz attin mi? Hamilelikte yapilabilecek videolar ekledim , jessica da var aralarinda.

Benim actigim hamilelikle ilgili basliga goz attin mi? Hamilelikte yapilabilecek videolar ekledim , jessica da var aralarinda.
Onları indirdim Zaten Çoktan emeğine sağlık ama genel anlamda sormuştum merak ettim cardio ve bölgesellerde en çok nelerin faydasını gördünüz

Onları indirdim Zaten Çoktan emeğine sağlık ama genel anlamda sormuştum merak ettim cardio ve bölgesellerde en çok nelerin faydasını gördünüz
Leslie de jessica da iyi, ben kardioda leslieyi daha cok seviyorum. Bolgeselde hangi bolgeye ne iyi gelecekse onu yapiyorum. Baslikta surekli yazdik bunlari zaten.

Selam citirlaaar!!! Ne var ne yok bakalim. Ben haftaya jessica smith in barre workout uyla basladim. Basliga ekledim videoyu. Kedicim cok hasta yatiyor gecmis olsun diyelim cabuk iyilessin.
Haftasonu biraz oburluk ettim bugün detox yemegi. Zeytinyagi, sarmisak (kücük dogranmis), kabak, kirmizi biber, su koymadan hafif ateste pisecek. Üstüne de naneli yogurt konup yenecek. Alternatif detox yemegim de yogurtlu karisik salata.

Back