Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

8 Min Abs Workout - Level 3 (12 dak.) ve leslie 3 mil yaptım. Yarın şehir dışında olacağız. Spor olamaycak dolayısıyla. Akşam ek bir şey yaparsam yazarım. Bu arada bir şey farkettim.yakın zamana dek bacaklarımı kaldırırken, çok dik tutamıyordum. Ebru Şallı sayesinde oldu galiba, artık daha dik tutuyorum ve belki yakında onun gibi kendime doğru esnetmeyi bile başarabilirim !
Yaa, kızlar, 50 yaş herşeyin sonu değil gördüğünüz gibi. Yaşam tarzımızla 30 -40 gibi yaşamak, hissetmek gayet mümkün. Özellikle evli olanlara söylüyorum, beni beğenen beğenmiş deyip kendini salmamak gerek. Bu durumda insan kendini sevmemeye başlıyor. Belki kilo vermek için başlıyoruz spora çoğumuz ama, daha öte şeyler var bence...

Cok haklisin canim. Insan ilarak ozguvenimizi kazaniyoruz. Kocamiz, sevgilimiz, arkadasimiz icin degil kendimizi sevdigimiz icin olmali. Ayrica ileri yaslarda cocuklarimiz buyumus oluyor, hayatta bir suru tecrube kazaniyoruz. Kendimize bakmak icin en iyi zamanlar.
Iki saat de cocuklarla yurudum.

çok haklısınız arkadaşlar sağlığımız ve kendimiz için birşeyler yapmak çok güzel.Daha özgüvenli oluyor insan ve yaş ilerliyor
zamana karşı meydan okuyacağız değil mi ? özelliklede hayatnurrr ve deryacım harikasınız bum bum ve oryantal yapıldı

Boynum tutulduğu için cuma günü sporumu yapamadım. Bugün daha iyiydim, dayanamadım artık yaptım.
Öğlen annemle dışarıya çıktık, 2 saat kadar yürümüşüz. 10000 adımı geçti.
Evde, göğüs, kol çalıştım, dışarıdan gelince. Akşam da squat, jillian level 2, 2. haftanın sonu. 1 hafta kaldı, programın bitmesine.

Hadi gözün aydin, inadim inat dedin bitirdin yani. Tas olursun demek garip geliyor ama insallah tas gibi olur karnin.

Herkese iyi pazarlar kizlar. Bu hafta epey bolgesel calistim simdi kizimla kisa bir isinma yuruyusu yapip evde leslie yapmayi planliyorum.

Bugün 1 saat yürüyüş yaptım. Akşama da 3 mil leslie ya da 40 dakika belly, buns & thighs yapma planım var. Böylece bu haftayı da dolu dolu geçirmiş olurum.

Bizim gezi işi ertelendi. Evdeyim. Son 1 dak. hariç (yorulunca yapamadım) 30 Minutes Abs Workout - The Insane Ab routine yaptım. Şimdi de 3 mil leslie yapacağım.
Derya, belli bir bölgeye yönelik çalışma konusunda bir sınırlama var mı, bilgin var mı bu konuda? Haftaya buna göre düzenlemek istiyorum programımı.

Hayatnurcum biz kediyle de bu konuyu cok arasturdik bir bolge icin 7_10dk bile yetiyor. Yani haftada 3 kez bolgesel hareketler yapacaksan kisa videolar ya da tum vucut icin olanlarla yapabilirsin. Sinirlama derken, dinlenmek gerekiyor biliyorsun kaslar icin.

Sabah kizimla yarim saat yürüyüs, az önce de 3 color miles kosularak yapildi...

Sabah kizimla yarim saat yürüyüs, az önce de 3 color miles kosularak yapildi...
Deryacım, her gün sadece leslie yapsam 2-3ay.örneğin 3 mil-5 mil, bir faydası olur mu yine de? Hamilelik ihtimalinden ötürü fazla hareket eetmek istemiyorum o yüzden.

Deryacım, her gün sadece leslie yapsam 2-3ay.örneğin 3 mil-5 mil, bir faydası olur mu yine de? Hamilelik ihtimalinden ötürü fazla hareket eetmek istemiyorum o yüzden.
Her gun lesli yapsan super olur hamilelige de iyi bir hazirlik olur. Hamileysen fazla hoplamali ziplamali yapma. Leslie basli basina tum vucuda faydali zaten.

Her gun lesli yapsan super olur hamilelige de iyi bir hazirlik olur. Hamileysen fazla hoplamali ziplamali yapma. Leslie basli basina tum vucuda faydali zaten.
Yok zaten bu hoplamalı değil ya, karna da çok baskı yapmıyor.o y u zden yapabilirim diye düşündüm ama sana da sormak istedim.5 mili hiç bulamadim.onun hareketleri baska mı? Veya 3+2 mi yapayım? 5 mil ağır gelir mi özellikle ilk 3 ayda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…