• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

benimde çalışmamda kalça, kol-göğüs ve kardiyo vardı
kalça olarak brazil butt liftten high&thigt
Üst bölge olarak upper cuts ve single arm benchpress 3 set 10 tekrar ve bridge chest presss 20 tekrar
Kardiyo olarak purple mile ve legs yapıldı (salı ve cuma oldukça yoğun bir gün oluyor benim için)

image.jpg

Akşam spor yapmam diye düşünmüştüm ama dayanamadım . Hiçten iyidir diye düşünüp leslie 2 mil yaptım :) Gönül rahatlığıyla uyurum artık.

Eveeet, bugünün de sporu tamam, çok iyi geçti.
Yarım saat kadar önce şekersiz türk kahvemi içtim.
Squatı 8 kg. ağırlıkla yapıyorum, 4 kg bir omuzda, 4 diğer omuzda, 50 basic squat, 50 sumo squat yaptım ve terlemeyen göbek bile terledi.
Ardından Jillian six week six pack 2. level 2. haftası. Yine bu programda göbeğim bile terliyor. :KK48:

Günaydın. Bende dün leslie 3 mil Slim and sleek yaptım. Bugün jessica smith belly ,buns & thighs 40 dakika ve 13 dakika standing abs burn fat & sculpt yaptım.

Mekikle ilgili yeni bir bilgi buldum. Mekik yaparken de aynen pilatesteki nötral pozisyonu alip öyle yapacaksiniz. Yani karin icerde sirt tamamen yerle bir. Mekik yaparken yukari kalktiginiz zaman karniniz sisiyorsa kas yanlis calisiyor yani disariya dogru calisiyor demekmis. Simdi karin basligina da ekleyecegim.

Mekikle ilgili yeni bir bilgi buldum. Mekik yaparken de aynen pilatesteki nötral pozisyonu alip öyle yapacaksiniz. Yani karin icerde sirt tamamen yerle bir. Mekik yaparken yukari kalktiginiz zaman karniniz sisiyorsa kas yanlis calisiyor yani disariya dogru calisiyor demekmis. Simdi karin basligina da ekleyecegim.
O zaman pilateste de göğüs nefesi almamız gerekecek, Ebru Şallının yaptığı gibi. Karın hep içerde.

Back