8 Min Abs Workout - Level 3 (12 dak.) ve leslie 3 mil yaptım. Yarın şehir dışında olacağız. Spor olamaycak dolayısıyla. Akşam ek bir şey yaparsam yazarım. Bu arada bir şey farkettim.yakın zamana dek bacaklarımı kaldırırken, çok dik tutamıyordum. Ebru Şallı sayesinde oldu galiba, artık daha dik tutuyorum ve belki yakında onun gibi kendime doğru esnetmeyi bile başarabilirim !
Yaa, kızlar, 50 yaş herşeyin sonu değil gördüğünüz gibi. Yaşam tarzımızla 30 -40 gibi yaşamak, hissetmek gayet mümkün. Özellikle evli olanlara söylüyorum, beni beğenen beğenmiş deyip kendini salmamak gerek. Bu durumda insan kendini sevmemeye başlıyor. Belki kilo vermek için başlıyoruz spora çoğumuz ama, daha öte şeyler var bence...
Yaa, kızlar, 50 yaş herşeyin sonu değil gördüğünüz gibi. Yaşam tarzımızla 30 -40 gibi yaşamak, hissetmek gayet mümkün. Özellikle evli olanlara söylüyorum, beni beğenen beğenmiş deyip kendini salmamak gerek. Bu durumda insan kendini sevmemeye başlıyor. Belki kilo vermek için başlıyoruz spora çoğumuz ama, daha öte şeyler var bence...