Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

O zaman pilateste de göğüs nefesi almamız gerekecek, Ebru Şallının yaptığı gibi. Karın hep içerde.
Ben mekik yaparken cikar hep öne dogru demek yanlis yapiyordum bunca zaman. Herkesin düsünmeden ilk tavsiye ettigi hareket mekik. Bol bol mekik cek bir haftada düzelir diyorlar. Ama ne kadar cok detay var. Hatali yapiyoruz yoksa iki yildir niye düzlesmesin tamamen. Evet bir fayda sagliyoruz ama cesitli sporlar yapiyoruz onlar da etkiliyor yag yakimi ve sikilasma olarak. Ama yanlis yapilan mekik calismamizi bosa cikariyor.

Ben hep içe çekiyordum ama, yine de tam olarak gitmedi.

Herkese selam, dün dışarda 15-20 dak. kadar yürüme dışında bir şey yapmadım.
Bugün de 15 dak. yerde karın hareketlei, 3 er milden 2 tane leslie videosu, yani toplam 6 mil yaptım. E, bu kadar yeter sanırım bugünlük :))

Aaa basligin atom karincasi gelmis. Ben de dün nerelerde diyodum.

Aaa basligin atom karincasi gelmis. Ben de dün nerelerde diyodum.
Tembel bir atom karınca :)) Canavar gibi spor yapan sizler varken ne haddime... Bugün moralim yerinde. Geçen hafta regl biterken verdiğim kilo geri gelmişti, ama bugün daha hafifim. Karın egzersizleri sayesinde de kaburgalarımın altında fark edilir bir gelişme var. Senin yazdığın bilgiler sayesinde sporu artık öylesine değil, daha bilinçli yapıyorum. Havalar da düzeliyor, daha ne olsun...

Sabah ve aksam yarimsar saat yuruyus. Bahar gelirken beni eve sokabilene askolsun.

Sen hangi karin egzersizlerini yapiyorsun. Dogum sonrasi mi.

Sen hangi karin egzersizlerini yapiyorsun. Dogum sonrasi mi.
Bugünlerde bunlardan seçip yapıyorum.
Bye, bye belly fat. Hello rock hard abs.
Can't get rid of lower belly fat (bu kişinin benzer videolarını da yapıyorum)
The 7 Best Ab Exercises
Best Lower Ab Workout
Karın Eritme Hareketleri 4 - 6 Dakikada Karın Kası
Six Pack Burn Out - Intense Abs Workout (yine bunun başka videolarını da beğendim.)

Selam kizlar.uzaktan takipteyim sizi :) bu aralar daha iyiyim ama baslayamadim.ev taşıyacam yorucu günler beni bekliyor.spora ne zaman baslarim bilmiyorum.hepinizi öptüm kolay gelsin

arkadaşlar kimseden de cevap gelmemiş :/ eskiden youtubeta tonlarca leslie videosu vardı hepsi gitmiş. yardımcı olabilcek varsa çok makbule geçer

arkadaşlar kimseden de cevap gelmemiş :/ eskiden youtubeta tonlarca leslie videosu vardı hepsi gitmiş. yardımcı olabilcek varsa çok makbule geçer
Herkese merhabalar. Bu konu başlığı altında sağlıklı ve fit olmak ve bunun sürekliliğini sağlamak için yaptığımız egzersizleri paylaşıp bilgi, fikir ve deneyim alışverişinde bulunacağız. Öncelikli olarak açık havada yürüyüş ve evde leslie sansone ile yürüyüş üzerinde durulacaktır.

Leslie Sansone günün her saati, uygun olan her yerde yapabileceğimiz bir egzersiz programını bize sunuyor. Özellikle Amerika'da bir çok resmi kuruluş ve dernek tarafından tavsiye ediliyor ( Amerikan Kalp Derneği, Amerikan Kanser Derneği, Multipl Skleroz Kuruluşları...) Bir çok kamu okulunda ve hastane bazlı zayıflama programlarında uygulanıyor.

Eğer kronik bir rahatsızlığınız var ise doktorunuzun bilgisi dahilinde hayatınıza yürüyüşü dahil etmenizin bir çok olumlu yanını gözlemleyeceksiniz. :128:

Bol katılımlı, motive edici ve bilgilendirici bir konu olması dileğiyle :118:

(Not: Video paylaşımı yapılmayacaktır. Buraya video paylaşımı ile ilgili herhangi bir mesaj yazmayın. Lütfen görsel paylaşım ve her türlü isteği görsel paylaşım sayfasından yada özel mesaj yolu ile talep ediniz. )

merhaba arkadaşlar bilgisayarımda sorun olduğundan dolayı sizlere bilgi veremedim ama sporumu aksatmadım
dünün raporu göğüs ,karın ve lower body barre
bugünde brazill butt liften higt & thigt , cuts upper ve 20 dk oryantal oynadım (keyifleneyim dedim biraz regli oldum)

Genelde 1. videoyu yapiyordum ama bu hafta 2. karin videosunu yapacagim. Normalde her video 1 hafta diyor ama kadin da kendinizi hazir hissettiginizde degistirin diyor. Kendimi kandirmiyorsam ic karin kaslarim daha güclenmis gibi geliyor.

Günaydiiiiin!!! Nerelerdesiniz yahu, tatilde mi herkes bi ben ugruyorum. Look good naked barre, inner thigh gap, karin, gögüs ve esneme yapildi. Birazdan da yürüyüse cikacagiz. Leslie yi cok özlüyorum ama hemen her gün disarda yürüdügüm icin zaman ayiramiyorum hepsine. Hem cocuklar da hareket etmis oluyor.

Efsane geri dönmüş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…