Ben mekik yaparken cikar hep öne dogru demek yanlis yapiyordum bunca zaman. Herkesin düsünmeden ilk tavsiye ettigi hareket mekik. Bol bol mekik cek bir haftada düzelir diyorlar. Ama ne kadar cok detay var. Hatali yapiyoruz yoksa iki yildir niye düzlesmesin tamamen. Evet bir fayda sagliyoruz ama cesitli sporlar yapiyoruz onlar da etkiliyor yag yakimi ve sikilasma olarak. Ama yanlis yapilan mekik calismamizi bosa cikariyor.O zaman pilateste de göğüs nefesi almamız gerekecek, Ebru Şallının yaptığı gibi. Karın hep içerde.
Ben hep içe çekiyordum ama, yine de tam olarak gitmedi.Ben mekik yaparken cikar hep öne dogru demek yanlis yapiyordum bunca zaman. Herkesin düsünmeden ilk tavsiye ettigi hareket mekik. Bol bol mekik cek bir haftada düzelir diyorlar. Ama ne kadar cok detay var. Hatali yapiyoruz yoksa iki yildir niye düzlesmesin tamamen. Evet bir fayda sagliyoruz ama cesitli sporlar yapiyoruz onlar da etkiliyor yag yakimi ve sikilasma olarak. Ama yanlis yapilan mekik calismamizi bosa cikariyor.
Merhaba kizlar..
C.tesi, pazar ve bugun Leslie yapamadim.
Evde tadilat var, her yer batmis durumda, birde regl oldum sormayin gitsin.
Bugun diyete baslayali tam 2 ay oldu..
Bu 2 ay zarfinda 72 kilodan 64,3 kiloya dustum.
Leslie'ye de tam 6 haftadir devam ediyorum.
Bu ay da su 4 kilodan kurtulup bay bay dersem harika olacak.
İki dogumuma da 85 kiloyla girdigimi dusunursek benim icin bu kilolar bir mucize..
İlk hedefim 60 kilo, sonrasi ise 55 kilo..
Arada Ramazan var, muhtemelen sporu iftar sonrasi yaparim diye dusunuyorum..
Hayir olsun bakalim, cok mutluyum..
Allah herkesin gonlune gore versin. Yeni basligimiz hayirli olsun...
efim diyet olarak ne yaptın bende bu yola baş koydum =)
Aaa basligin atom karincasi gelmis. Ben de dün nerelerde diyodum.Herkese selam, dün dışarda 15-20 dak. kadar yürüme dışında bir şey yapmadım.
Bugün de 15 dak. yerde karın hareketlei, 3 er milden 2 tane leslie videosu, yani toplam 6 mil yaptım. E, bu kadar yeter sanırım bugünlük :))
Tembel bir atom karınca :)) Canavar gibi spor yapan sizler varken ne haddime... Bugün moralim yerinde. Geçen hafta regl biterken verdiğim kilo geri gelmişti, ama bugün daha hafifim. Karın egzersizleri sayesinde de kaburgalarımın altında fark edilir bir gelişme var. Senin yazdığın bilgiler sayesinde sporu artık öylesine değil, daha bilinçli yapıyorum. Havalar da düzeliyor, daha ne olsun...Aaa basligin atom karincasi gelmis. Ben de dün nerelerde diyodum.
Sen hangi karin egzersizlerini yapiyorsun. Dogum sonrasi mi.Tembel bir atom karınca :)) Canavar gibi spor yapan sizler varken ne haddime... Bugün moralim yerinde. Geçen hafta regl biterken verdiğim kilo geri gelmişti, ama bugün daha hafifim. Karın egzersizleri sayesinde de kaburgalarımın altında fark edilir bir gelişme var. Senin yazdığın bilgiler sayesinde sporu artık öylesine değil, daha bilinçli yapıyorum. Havalar da düzeliyor, daha ne olsun...
Bugünlerde bunlardan seçip yapıyorum.Sen hangi karin egzersizlerini yapiyorsun. Dogum sonrasi mi.
Kolay gelsin canim.Selam kizlar.uzaktan takipteyim sizi :) bu aralar daha iyiyim ama baslayamadim.ev taşıyacam yorucu günler beni bekliyor.spora ne zaman baslarim bilmiyorum.hepinizi öptüm kolay gelsin
Herkese merhabalar. Bu konu başlığı altında sağlıklı ve fit olmak ve bunun sürekliliğini sağlamak için yaptığımız egzersizleri paylaşıp bilgi, fikir ve deneyim alışverişinde bulunacağız. Öncelikli olarak açık havada yürüyüş ve evde leslie sansone ile yürüyüş üzerinde durulacaktır.arkadaşlar kimseden de cevap gelmemiş :/ eskiden youtubeta tonlarca leslie videosu vardı hepsi gitmiş. yardımcı olabilcek varsa çok makbule geçer
Efsane geri dönmüş :))Günaydiiiiin!!! Nerelerdesiniz yahu, tatilde mi herkes bi ben ugruyorum. Look good naked barre, inner thigh gap, karin, gögüs ve esneme yapildi. Birazdan da yürüyüse cikacagiz. Leslie yi cok özlüyorum ama hemen her gün disarda yürüdügüm icin zaman ayiramiyorum hepsine. Hem cocuklar da hareket etmis oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?