• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Yok zaten bu hoplamalı değil ya, karna da çok baskı yapmıyor.o y u zden yapabilirim diye düşündüm ama sana da sormak istedim.5 mili hiç bulamadim.onun hareketleri baska mı? Veya 3+2 mi yapayım? 5 mil ağır gelir mi özellikle ilk 3 ayda ?
5 mil cok gelebilir canim yaa sen 3 de yapsan yeter. Sonucta hamilelikte kilo vermen degil, sagligini koruman önemli. 3 mil yaparsan fazla kilo da almazsin dogum sonrasi vermen de kolay olur.

Günaydiiiiiiinnnn!!! Cok enerjik bir hafta diliyorum herkese. Sabah look good baked barre, inner thigh clarity ve kisa pilates karin videosu yapildi. Kadin mekiklerde diyomus zaten hep sirt yere yapisik karin icerde diye. Simdiii beni temizlik bekler. Herkese kolay gelsin.

Akşam belly ,buns & thighs 40 dakika ve 7 dakika karın egzersizleri yapıldı. Bugün henüz bir şey yapmadım. Önce evi toplamam ve yemek yapmam lazım. İse gidene kadar vakit kalırsa 3 mil yaparım. Eğer kalmazsa akşama :)

Günaydiiiiiiinnnn!!! Cok enerjik bir hafta diliyorum herkese. Sabah look good baked barre, inner thigh clarity ve kisa pilates karin videosu yapildi. Kadin mekiklerde diyomus zaten hep sirt yere yapisik karin icerde diye. Simdiii beni temizlik bekler. Herkese kolay gelsin.
Hangi kadın diyor.

Hangi kadın diyor.
Amiena diyor zaten canim, hem bakiyorum amienanin yaptirdigi dogum sonrasi pilates ya da karin pilatesleri o kadininkilere cok benzer. Aklin yolu bir demek ki. Tracey de ayni seyleri dedigine göre ...

Amiena diyor zaten canim, hem bakiyorum amienanin yaptirdigi dogum sonrasi pilates ya da karin pilatesleri o kadininkilere cok benzer. Aklin yolu bir demek ki. Tracey de ayni seyleri dedigine göre ...
evet ebru şallının dediğiaklımdan hiç çıkmıyor "Kubik yukarıda ve bel boşluğu kalmayacak şekilde kapatın ":KK45::KK45::KK45:
Birde Ayça Kaya'da çenenizde bir elma olduğunu düşünün der bende mekikiğin doğrusunu 3 yıl önce öğrendim ama hala
öğrendiğim şeyler oluyor mesala şınav yaparken eller göğüs hizasında olması gerektiği gibi :KK70:
Bugünkü çalışma göğüs çalışıldı (5 kg dambılla) 12 dk ,karın için 5 videonun 3.çüsüne geçtim 7 dk ayrıca brazil butttan sculpt yapıldı 3 kg dambılla yani bugün ağırlıkla çalışmalar yapıldı kızlar

Kalca gwrme nedir canim?

Deryacım kalça germe (nette öyle yazıyordu).Şu hareket kalca-germe.jpg gerçi sen biliyorsun dur canım. Senin gibi tecrübeli birine bu resmi göstermek bana tuhaf geldi böyle paylaşımlarda bulunabilmem için daha kırk fırın ekmek yemem lazım..

Deryacım kalça germe (nette öyle yazıyordu).Şu hareket Eki Görüntüle 1438334 gerçi sen biliyorsun dur canım. Senin gibi tecrübeli birine bu resmi göstermek bana tuhaf geldi böyle paylaşımlarda bulunabilmem için daha kırk fırın ekmek yemem lazım..
Aa tamam sagol, biliyorum kalca germe deyince anlamadim birden. Evet cok guzel bir hareket. Ayrica ne demek ben de sizler gibi evinde spor yapan birisiyim, herseyi su son birkac yilda ogrendim. Biraz merakliyim ilgim olan konulari cok arastiriyorum sadece.

Bugün cok az spor yapmisim gibime geldi, ama bütün gün temizlik yaptiktan sonra baska spora halim kalmadi. Iyi ki sabah yapmisim aradan cikmis oldu.

Back