5 mil cok gelebilir canim yaa sen 3 de yapsan yeter. Sonucta hamilelikte kilo vermen degil, sagligini koruman önemli. 3 mil yaparsan fazla kilo da almazsin dogum sonrasi vermen de kolay olur.Yok zaten bu hoplamalı değil ya, karna da çok baskı yapmıyor.o y u zden yapabilirim diye düşündüm ama sana da sormak istedim.5 mili hiç bulamadim.onun hareketleri baska mı? Veya 3+2 mi yapayım? 5 mil ağır gelir mi özellikle ilk 3 ayda ?
Tamam canım.çok teşekkür ederim.5 mil cok gelebilir canim yaa sen 3 de yapsan yeter. Sonucta hamilelikte kilo vermen degil, sagligini koruman önemli. 3 mil yaparsan fazla kilo da almazsin dogum sonrasi vermen de kolay olur.
Leslie 3 mil Slim and sleek yaptım. Üstelik bazı bölümleri koşarak; )
Hangi kadın diyor.Günaydiiiiiiinnnn!!! Cok enerjik bir hafta diliyorum herkese. Sabah look good baked barre, inner thigh clarity ve kisa pilates karin videosu yapildi. Kadin mekiklerde diyomus zaten hep sirt yere yapisik karin icerde diye. Simdiii beni temizlik bekler. Herkese kolay gelsin.
Amiena diyor zaten canim, hem bakiyorum amienanin yaptirdigi dogum sonrasi pilates ya da karin pilatesleri o kadininkilere cok benzer. Aklin yolu bir demek ki. Tracey de ayni seyleri dedigine göre ...Hangi kadın diyor.
evet ebru şallının dediğiaklımdan hiç çıkmıyor "Kubik yukarıda ve bel boşluğu kalmayacak şekilde kapatın "Amiena diyor zaten canim, hem bakiyorum amienanin yaptirdigi dogum sonrasi pilates ya da karin pilatesleri o kadininkilere cok benzer. Aklin yolu bir demek ki. Tracey de ayni seyleri dedigine göre ...
Kalca gwrme nedir canim?selam kızlar 5 realy big miles .. 50 kalça germe..50 fire hydrants..yapıldı..
Aa tamam sagol, biliyorum kalca germe deyince anlamadim birden. Evet cok guzel bir hareket. Ayrica ne demek ben de sizler gibi evinde spor yapan birisiyim, herseyi su son birkac yilda ogrendim. Biraz merakliyim ilgim olan konulari cok arastiriyorum sadece.Deryacım kalça germe (nette öyle yazıyordu).Şu hareket Eki Görüntüle 1438334 gerçi sen biliyorsun dur canım. Senin gibi tecrübeli birine bu resmi göstermek bana tuhaf geldi böyle paylaşımlarda bulunabilmem için daha kırk fırın ekmek yemem lazım..
Herkes kendini geliştiremez bu kadar..Çok faydalı konuları paylaşıyorsun.. Seni gerçekten tebrik ediyorum ve takip ediyorum
Herkes kendini geliştiremez bu kadar..Çok faydalı konuları paylaşıyorsun.. Seni gerçekten tebrik ediyorum ve takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?