Geçmiş olsun.Günaydın kızlar !bugünün raporu 4 fast miles+ 4 power walktan 3.mil. Bu ay zumba ile devam ederim diyordum fakat dün sol omzumu incittim yaparken o yüzden mart ayını zumba ayı bu ayı ise leslie 5 mile ayı ilan ediyorum :)
Bu konuda basligim da var canim gorsel paylasim bolumunde. Barre yoga, pilates, bale karisimi bir calsma, ozellikle bacajlara faydasi cok. Ben uzun zamandir ara ara yapiyordum ama son bir aydir look good naked barre workout ile inner thigh gap videolarini haftada 3 gun yapiyorum. Arkasindan da dumbella squatin cesitlerini yapiyorum.Derya abla bacaklar için hangi videoyu yapıyosun acaba? Barre nedir? :)
Canım barre baya sıksılaştırtı ama biliyorsun ara verdim önerdiğin 2 videoyu bölgesel çalışmalara ekleyeceğim kardiyo olarak slim sleek yapayım malum aldığım kiloyu vermek istiyorum ne güzel hedefime 1 kg kalmıştı 63 ten 61 e düştüm sonra hop 1 kg geri kaldı ne nankör iş hemen kilolar geri geliyorBenim ic bacagim inanilmaz sikilasti canim sen ne durumdasin. Barre ve bacak videosunu ayni gunler yapiyorum haftada 3. Bi de arkasindan dumbella plie squat.
Rosecim boyle maalesef biz de insaniz robot gibi araluksiz uyamiyoruz. Ama hic yapmasak ne olurdu bi dusun. Bu arada aldigin kiloyu daha cabuk vermek icin radio remix, party songs, power miles, burn daha cok kalori yaktirir.Canım barre baya sıksılaştırtı ama biliyorsun ara verdim önerdiğin 2 videoyu bölgesel çalışmalara ekleyeceğim kardiyo olarak slim sleek yapayım malum aldığım kiloyu vermek istiyorum ne güzel hedefime 1 kg kalmıştı 63 ten 61 e düştüm sonra hop 1 kg geri kaldı ne nankör iş hemen kilolar geri geliyor
Ben de karnimi cekerek yaparim. Beslenme bir duzene giriyor. Yorgunlzk oluyor canim hepimizde ama normal hem gunluk hayat hem spor. Fitlestikce enerjin de artar.merhabalar..leslie 3 mile ve miley bacak videosu yapıldı esneyip kurtuldum..bu aralar nedense enerjimde bir düşüş var anlamadım gitti.çabucak yoruluyorum.leslie yapalı iştahım maşallah azaldı sürekli karnımı çekerek yapıyorum ondanmıdır nedir anlamadım ama iyi oldu :) sizde böyle birşey oldumu acaba?
inşallah abla yaa.hemen pes etmeye başladım sinir oldum kendime.olmazsa haftaya 1 gün arayla devam edeyim diyorum korkuyorum valla bırakacam diye..Ben de karnimi cekerek yaparim. Beslenme bir duzene giriyor. Yorgunlzk oluyor canim hepimizde ama normal hem gunluk hayat hem spor. Fitlestikce enerjin de artar.
Bir gun ara ver tabii. Bunun disinda enerji veren gidalara yonel yumurta, kuru uzun, ceviz, badem, muz gibi...inşallah abla yaa.hemen pes etmeye başladım sinir oldum kendime.olmazsa haftaya 1 gün arayla devam edeyim diyorum korkuyorum valla bırakacam diye..
O videoların isimleri ne canım, yazar mısın?Tamam abla 1 haftadir yediklerime de dikkat ediyorum. Bugun ilk defa cok az kepekli spagetti yedim az kola ictim inşallah kilo veririm.leslinin kilo verdiren ve yag yakan videolarini yapıyorum.pazar gunu gorecez bakalim 1 kilo falan gitmis mi
leslie sansone walk away the pounds yağ yakıyor ve leslie sansone 3mile kilo verdiriyorO videoların isimleri ne canım, yazar mısın?
Sagol canim.ben de bir şeyler indirdim ama isimlerini bilmiyorum.bakayim bi bunlara.leslie sansone walk away the pounds yağ yakıyor ve leslie sansone 3mile kilo verdiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?