Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacaklarimiz titreye titreye yapiyoruz canim.barre workout yaparken dizlerim mahvoldu yaa nasıl yapıyorsunuz bu basenleri yok etmek ne zor yaa
Amiena ile yazistigimda haftada 3_4 gun pilates yapabilirsin demisti. Pilates de bolgesel calismalardan sayuldigi icin bir haftaya dengeli bolmen lazim baska bolgeseller de yapiyorsan. Bence karin icin en iyi pilates, bacaklar barre, kalca squat... Tabii benim kisisel dusuncemderya abla birşey sormak istiyorum sana Amiena Zylla ile plates bölümünde paylaştığın çok güzel videolar var sıkılaşmak için birkaç video gördüm ne zaman yapılmasını önerirsin acaba? nasıl bir program gerekir?
Olmustur canim orda dikkat edecegin nokta karnin iyice icerde ve sirtin yée yapisik olacak. Belde bosluk kalirsa etkili olmaz diyor kadin. Ben ilk yaptigimda ertesi gun karnimin ici agrimisti.iyi akşamlar fit bayanlar günün raporunu vereyim
Göğüs çalışması fitness blender(24 dk) ve dumbellbenchpress+flyes+pullover 3 set 10 tekrar
Jessıca smith best inner thight exercise (Deryacım tavsiyesi etti)
doğum yapmış kadınlardaki 5 videonun ilkini yaptım ama oldumu bilmiyorum
tamam canım sağol haftada 2 gün yeterli olur mu acaba karın bölgesel günüme eklemek istiyorum programda 2 gün karın çalışmam varOlmustur canim orda dikkat edecegin nokta karnin iyice icerde ve sirtin yée yapisik olacak. Belde bosluk kalirsa etkili olmaz diyor kadin. Ben ilk yaptigimda ertesi gun karnimin ici agrimisti.
Haftada kac gun yapilacagi soylemiyor ama bes haftada duzelme olur diyor. Ben de birkav kez yapiyorum. Umarim faydasini goruruz. Ben ic bacakta bir ay gibi bir surede sikilasma yasayacagima inanamazdim. Simdi karinda farkli bir yontem deniyoruz, umarim dogru olandir. Tabii karin beslenmeden de hemen etkilendigi icin yeniceri adimi oluyor biraz.tamam canım sağol haftada 2 gün yeterli olur mu acaba karın bölgesel günüme eklemek istiyorum programda 2 gün karın çalışmam var
evet beslenmeyle çok ilişkili karın hemen şişiyorHaftada kac gun yapilacagi soylemiyor ama bes haftada duzelme olur diyor. Ben de birkav kez yapiyorum. Umarim faydasini goruruz. Ben ic bacakta bir ay gibi bir surede sikilasma yasayacagima inanamazdim. Simdi karinda farkli bir yontem deniyoruz, umarim dogru olandir. Tabii karin beslenmeden de hemen etkilendigi icin yeniceri adimi oluyor biraz.
Iki hafta cok erken canim. Ilk bir ayi bekle.Yaklaşık 2 haftadır leslie yapıyorum bugn gene tartıldım ama değişiklik yok sıkılaşmada hissetmiyorum nedenini gerçekten bilmiyorum çok moralim bozuldu yanlış olan ne bilmiyorum gerçekten yediklerimede dikkat ediyorum ama bırakmak yok yarından itibaren yeniden farklı program yapmaya karar verdim 4 milde çok sıkılıyorum o yüzden party song ve 3 mile üzerinden devam edicem ve barre workouta bende başlıyorum cididi sıkılaşma olacağına eminim ve anladım ki sporu sabah yapmazsam akşama yapamıyorum okul açılınca mecbuen akşam yapıcam ama vazgeçmek yok
Super canim boyle devam et.Bende vereyim günün raporunu. Sabah 3 mil slim and sleek akşam 3 strong mil. Haftada 5 gün iyi mi peki? Hafta sonu yapmam zor çünkü. Ama o zaman da kızımın kursu var, onu beklerken açık havada 1 saat yürüyüş yapıyorum. Yeterli mi sizce ?
Ben de leslienin çok konuşmasından şikayetçiyim :)) Bazen videonun sesini kısıp arka planda müzik açıyordum. Bu eğitmenler hep böyle çenebaz oluyorlar. Geçen yabancı bir karın videosu yapıyordum. Arka planda biri arada bir konuşuyor, adam hareketleri gösteriyor. Oğlum baktı, ne konuşma var ne müzik dedi. Bence gayet huzurlu bir çalışma idi.Gunaydin kizlar , ben de bu sabah ebru salli ile karin pilatesi yaptim. Vaktim olursa biraz da yururum sonra. Bu kadar cok konusmasa daha iyi olacak ya neyse..
Once bolgeseli sonra leslieyi yap canim. Bacaklarinda biriken laktik asit dagilir yururken.Bu barre worout nedir ya tamamını yapamadm yani bacaklarım hiç bi harekette bu kadar yanmamıştı hep yarıda bırakmak zorunda kaldım leslie üstüne yorgun yorgun hiç gitmedi zaten ama zamanla alışırım akşam yeniden sansımı denicem
Yok o kadar cok yakmat.leslie radio remix yaptım baya bacak videosu yaptım bunları yaparken dizlerim çok acıdı hepsini yapamasamda yapmaya çalıştım.bu sabah arkadaşımın eliptıik bisikletiyle 10 dakika yaptım bacaklarımın çalıştığını o kadar çok hissettim ki.10 dakika için 200 kalori yakıldığını gösteriyor cihazı doğrumudur varmı bir bilginiz?