• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Yaklaşık 2 haftadır leslie yapıyorum bugn gene tartıldım ama değişiklik yok sıkılaşmada hissetmiyorum nedenini gerçekten bilmiyorum çok moralim bozuldu yanlış olan ne bilmiyorum gerçekten yediklerimede dikkat ediyorum ama bırakmak yok yarından itibaren yeniden farklı program yapmaya karar verdim 4 milde çok sıkılıyorum o yüzden party song ve 3 mile üzerinden devam edicem ve barre workouta bende başlıyorum cididi sıkılaşma olacağına eminim ve anladım ki sporu sabah yapmazsam akşama yapamıyorum okul açılınca mecbuen akşam yapıcam ama vazgeçmek yok
sanırım yediklerinize daha fazla dikkat etmeniz gerek. leslie 2 haftada gösteriyor sonuçları. tabi herkes,n bünyesi farklıdır.

Bu barre worout nedir ya tamamını yapamadm yani bacaklarım hiç bi harekette bu kadar yanmamıştı hep yarıda bırakmak zorunda kaldım leslie üstüne yorgun yorgun hiç gitmedi zaten ama zamanla alışırım akşam yeniden sansımı denicem
hangisini yapıyorsun

bugünkü programımda bölgesel ve kardiyo vardı leslie warm up ve mor mil ile ısındıktan sonra
kalça ve kol-göğüs çalışması
leslie mavi ve kırmızı cool down ve strechle bitirdim

Öğleden sonra sağlık ocağına babam için ilaç yazdırmaya gittim. İki gündür yağmur yağıyor, yollarımızın hali malum, sel götürüyor. Seke seke en az 40-50 dak. yürümüşümdür. Yeri de tam bilemediğimden yürümüş bulundum. Dönüşte ana yola çıkıp dolmuşa bindim artık.

Leslie 5k walk nasıl oluyor 3 mile ama millerin sonunda koşu var 4 fast mil deki gibi bu video nasıl acaba 3 fast mileden daha mı çok kaloiri harcatıyor ki

Leslie 5k walk nasıl oluyor 3 mile ama millerin sonunda koşu var 4 fast mil deki gibi bu video nasıl acaba 3 fast mileden daha mı çok kaloiri harcatıyor ki
evet 5 mile fat burning herhalde bahsettiğiniz video millerin sonunda koşuluyor. 3 fast milden daha fazla kalori harcatır hem süresi uzun hem de içinde koşu var. 3 mil yazmışsınız gerçi ama ben o videoyu bilmiyorum.

5km lik yuruyus demek canim. Biraz yavas bir video.

Sabah 50ser squat cesitlerinden ve snav yaptim. 1saat de cocuklarla yurudum. Bizde de gunesli bugun.

Barre workout yaptım.
Deryacım ben leslieye biraz ara vereyim diyorum. Çok alıştı sanki vücudum.
Ben daha çok 40-50 dakikalık kesintisi videoları seviyorum.
Var mı tavsiye edebileceğin bir video ya da spor türü

Barre workout yaptım.
Deryacım ben leslieye biraz ara vereyim diyorum. Çok alıştı sanki vücudum.
Ben daha çok 40-50 dakikalık kesintisi videoları seviyorum.
Var mı tavsiye edebileceğin bir video ya da spor türü
Jessica smith deneyebilirsin onun da degisik yuruyus videolari var. Barre workout kardiolari yapabilirsin. Acik havada yuruyebilirsin. Be fit in de kardiolari var ama aerobik tarzi degil hepsi.

Back