Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Birkaç tane dans videosu denendi, yarısında bırakılıp çöpe gitti.
100 tane de 10 tekrardan 10 set burpees yapıldı.

Eklentiler

• Screen shot 2015-02-10 at 10.16.00 PM.png
    205,2 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar bişey sormak istiyorum. Sabah 4 fast mil leslie akşam bisiklete binsem iyi mi? Yoksa bisiklet yerine 2 mil leslie mi daha iyi ?

Kızlar bişey sormak istiyorum. Sabah 4 fast mil leslie akşam bisiklete binsem iyi mi? Yoksa bisiklet yerine 2 mil leslie mi daha iyi ?
Sokakta bineceksen olabilir ama kondisyon bisikleti kullanacaksan lesli kadar kalori harcatmiyor. Tarafimdan denenmistir.

Hanımlar zumba hakkinda ne düşünüyorsunuz yapilsa nasil olur ki :)
Zumbanin cok kalori harcattigini biliyorum aramizda yapan arkadaslar var. Ben dans sevmedigim icin yapmiyorm. Zumba basliklarini bir incele istersen. Kardio olarak yapabilirsin. Bacaklarin icin bolgesel yapmak zorundasin ama yine de.

Günaydın kızlar !bugünün raporu 4 fast miles+ 4 power walktan 3.mil. Bu ay zumba ile devam ederim diyordum fakat dün sol omzumu incittim yaparken o yüzden mart ayını zumba ayı bu ayı ise leslie 5 mile ayı ilan ediyorum :)

Gecmis olsun cnm.

Cevaplar icin tesekkur ederim. .bu bacak agrisi ne zaman gecerki.derya abla senin dediğin gibi aklima geldikçe esneme yapiyorum ezberden baya bir azalıyor sonra hop agrilar devam :)

Cevaplar icin tesekkur ederim. .bu bacak agrisi ne zaman gecerki.derya abla senin dediğin gibi aklima geldikçe esneme yapiyorum ezberden baya bir azalıyor sonra hop agrilar devam :)
Canim benim iki yil sonra bile bacaklarim ertesi gun agriyor bu iyiye isaret. Esneme harici kremle masaj da yapabilirsin.

Canim benim iki yil sonra bile bacaklarim ertesi gun agriyor bu iyiye isaret. Esneme harici kremle masaj da yapabilirsin.
Anladim abla sagol.bugun leslinin başka bir videosunu yaptim 3 gundur bacak videosu olarak miley yapiyorum bacaklarda sanki cok az fark olmaya basladi 6 gun ayni bacak videosu yapip haftaya baska bacak videosuna gecicem inş

Aynen 2 hafta ara verdim 2 gündür yapıyorum felaket bacak ağrılarım var bugün programda kardiyo vardı leslie slşm and sleek yapıldı tabi tibetler hergün yapılıyor onları aksatmadan sabah aç karına yapıyorum.

Benim ic bacagim inanilmaz sikilasti canim sen ne durumdasin. Barre ve bacak videosunu ayni gunler yapiyorum haftada 3. Bi de arkasindan dumbella plie squat.

Kizlar bugun inanilmaz cok ev isi yaptim. Bacak gunumdu videoyla yapmaya usendim ezbere squat cesitleri, plie squat, burpees, plank, snav yaptim. O kadar cok hareket ogrendik ki artik ezbere de yapiliyor.bir de kizimla 40 dk kadar yuruduk.

teşekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…