Neler yedigini yazarsan bir gün icinde seni daha saglikli yönlendirebiliriz canim. Belki düsündügün kadar sagliksiz beslenmiyorsundur ya da düzeltmen gereken birkac nokta vardir.dısarda 45dk yurudum 3 mil yaptım ama bı okadar yedim vicdan azamı hissediyorum bir bana dur desin
Neler yedigini yazarsan bir gün icinde seni daha saglikli yönlendirebiliriz canim. Belki düsündügün kadar sagliksiz beslenmiyorsundur ya da düzeltmen gereken birkac nokta var
öglen bitabak yaprak sarması 3 yemek kaşıgı yulaflı süt .akşam koca bi kase mercimek corbası 1 dilim ekmek bolca beyaz lahana oglumda sever kıtır kıtır yedik. uzerinede yarımda eticin kilo vermem durdu hergun mutlaka leslie 3mil yapıyorum en az 40 dk yuruyorum 1 ayda 2,5 kilo verdim yardım edersen sevinirim normalde bu kadar yememNeler yedigini yazarsan bir gün icinde seni daha saglikli yönlendirebiliriz canim. Belki düsündügün kadar sagliksiz beslenmiyorsundur ya da düzeltmen gereken birkac nokta vardir.
dogru söyluyorsun sagol deger verip cevap vermişsin önerilerine uyacamSen bunlari yersen ben sana nasil yardim edeyim canim, sen kendi iradene sahip olacaksin. Sabah ne yedin ekmek yiyor musun sabahlari. Ac kalmamiz gerekmiyor ama sectigimiz gidalar cok önemli. Ben sana bugün yediklerimi yazayim. Sabah 2 yumurtali tereyagli omlet, üstüne maydanoz dogradim, domates salatalik, zeytin, peynir. (ekmeksiz), Saat ikide bir ezogelin corbasi, bir tabak kiymali kurufasülye (ekmeksiz), bir muz. Aksam da yogurt yerim icine biraz kuru üzüm, elma filan dograr bol da tarcin koyarim. Cok cok ac kalmissam midem kaziniyorsa kuruyemis atistiririm. Hepsi 20.00 den önce olacak tabii.
Bazen ayni kahvalti ile, öglen iki dilim balik, sebze, bol salata yerim, aksamlari genelde yogurt yerim. Esimin izine geldigi günlerde balik cok seviyor kizartma onu yiyorum salata ile ekmeksiz tabii ki ama onu da sekizden önce yemegimiz bitecek sekilde ayarliyoruz.
Eti cin filan olmaz tabii kilo vereceksen. Bitter cikolata yiyebilirsin yaglari yakmaya da yardimci oluyor. % 70-80 kakao olacak.
Ayrica kilo vermen durduysa kendini sasirtma vaktin gelmistir. Mesela yaptigin videolari, milleri, spor saatini degistirebilirsin.
Ne demek canim ben hepinize elimden geldigince cevap veriyorum ama sonucta kendinize siz dur diyeceksiniz. Benim yediklerimi ye diye yazmadim örnek olarak yazdim. Ben de aralarda atistiriyordum kuruyemis filan sonra sisiyordum sevgili kedi yemek aralarini uzat atistirmayi kes dedi. Baktim iyi geldi. Basta zor oldu alismam ama baktim bir süre sonra acikmiyorum. 4 saatle basladim artik 5-6 saat ara verebiliyorum ve kabizligima da iyi geldi. Hepimiz birbirimizden bir seyler ögreniyoruz. Muz yiyeceksem arada onu kahvaltinin hemen üstüne ya da öglen yemeginin hemen üstüne yiyorum. Bitter cikolatayi da ayni sekilde. Sonra en az 4 saat yemiyorum bi sey. Acikmiyorum da eskisi gibi.dogru söyluyorsun sagol deger verip cevap vermişsin önerilerine uyacam
TEMBELLER DUYSUUUUUUN!!!!!!
dogru söyluyorsun sagol deger verip cevap vermişsin önerilerine uyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?