Gecmis olsun canim. Ulasirsin tabii hedefine ama kendini de zorlama cabuk verecegim diye.Uzun zaman sonra tekrar merhaba. 2 haftadır hiç spor yapmadımdiyette öyle malesef. Tansiyonum acayip düşüktü, halsizlik ve çarpıntı yüzünden yerimden kalkamadım. Ama çok şükür iyiyim artık ve yarın bomba gibi dönüyorum :) Tabi 1.5 kilo alarak Hedefim 3 ayda 7 kg. Her gün 4 fast mil yapıp yediklerime dikkat edersem ulaşabilir miyim sizce?
2 ayda bile verirsin 7 kg. ama kaçamak yapıyorsan haftasonları yap mesela bir gün. 4 fast mile çok etkili eğer 4 fast mile yapabiliyorsan kondüsyonun iyi demektir. 1 ay 4 fast mile çalışıp 1 ay 5 mega mile yapabilirsin o video da çok etkili. ya da 4 power walk, burn. Ben de kilo verme aşamasındayım o yüzden bunları yazdım. Bu videolar deneyip sonuç aldığım videolar.Uzun zaman sonra tekrar merhaba. 2 haftadır hiç spor yapmadımdiyette öyle malesef. Tansiyonum acayip düşüktü, halsizlik ve çarpıntı yüzünden yerimden kalkamadım. Ama çok şükür iyiyim artık ve yarın bomba gibi dönüyorum :) Tabi 1.5 kilo alarak Hedefim 3 ayda 7 kg. Her gün 4 fast mil yapıp yediklerime dikkat edersem ulaşabilir miyim sizce?
winter cim 3 mil bile düzenli yapinca verdiriyor. Ben de bahara kadar 2-3 kg versem sevinecegim ama simdi popom ve gögüslerimi cok güzel forma soktum, asiri yag yakimindan etkilenirler diye temkinli gidiyorum.5 mile fat burning de güzel bak :)
Canim 5 mil yapip aksam da halin kaliyorsa hafif olanlardan bir iki mil hazim amacli olabilir. Leslie nin blog sayfasinda gecenlerde okumustum, yürümenin fazlasi olmaz kendi enerjinize vaktinize göre ayarlayin diyordu. Ama tabii bu demek degil ki ölene kadar yürüyecegiz. Yani bir hafta spor yapacakmis gibi ayarla enerjini. Fazla zorlayinca vücut bir süre sonra tükeniyor. Mesela aksam da yapmak istiyorsan 3-4 mil sabah, 2 hafif mil aksam gibi ayarla. Cok yorulursan milleri azalt v.s. Devamliligi bölmeyecek sekilde ayarla. Haftada iki gün deli gibi yapip 3. gün yerlere serilmenin de bir anlami yok.Teşekkür ederim önerileriniz ve desteğiniz için. Kondisyonum fena sayılmaz, 4 fast i rahat yapıyorum. O zaman bir ay sonra 5 mega mil ya da fat burning e başlarım. Peki akşam da şöyle hafif bir spor ya da 2 mil çok mu olur? Bu arada raporumu vereyim: 4 fast mil ve 10 dakika karın egzersizleri tamamdır
Leslinin basinda isinma var zaten canim ekstra yapmana gerk yok.Selam bende bugun itibariyle başladım. Once isinma videosu arkasindan lesli 3 mil arkasindan bacak videosu arkasindan esneme ve bitirdim bacaklarim hala titriyor ama mutluyum yarin sabah inşallah yataktan kalkabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?