• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Elim degmisken 4 power miles la birkac pelvis hareketi yapayim dedim. Bugün Cuma ögleden sonra kitabimi okur italyancami calisirim.

dısarda 45dk yurudum 3 mil yaptım ama bı okadar yedim vicdan azamı hissediyorum bir bana dur desin
Neler yedigini yazarsan bir gün icinde seni daha saglikli yönlendirebiliriz canim. Belki düsündügün kadar sagliksiz beslenmiyorsundur ya da düzeltmen gereken birkac nokta vardir.

Neler yedigini yazarsan bir gün icinde seni daha saglikli yönlendirebiliriz canim. Belki düsündügün kadar sagliksiz beslenmiyorsundur ya da düzeltmen gereken birkac nokta var
Neler yedigini yazarsan bir gün icinde seni daha saglikli yönlendirebiliriz canim. Belki düsündügün kadar sagliksiz beslenmiyorsundur ya da düzeltmen gereken birkac nokta vardir.
öglen bitabak yaprak sarması 3 yemek kaşıgı yulaflı süt .akşam koca bi kase mercimek corbası 1 dilim ekmek bolca beyaz lahana oglumda sever kıtır kıtır yedik. uzerinede yarımda eticin kilo vermem durdu hergun mutlaka leslie 3mil yapıyorum en az 40 dk yuruyorum 1 ayda 2,5 kilo verdim yardım edersen sevinirim normalde bu kadar yemem

Sen bunlari yersen ben sana nasil yardim edeyim canim, sen kendi iradene sahip olacaksin. Sabah ne yedin ekmek yiyor musun sabahlari. Ac kalmamiz gerekmiyor ama sectigimiz gidalar cok önemli. Ben sana bugün yediklerimi yazayim. Sabah 2 yumurtali tereyagli omlet, üstüne maydanoz dogradim, domates salatalik, zeytin, peynir. (ekmeksiz), Saat ikide bir ezogelin corbasi, bir tabak kiymali kurufasülye (ekmeksiz), bir muz. Aksam da yogurt yerim icine biraz kuru üzüm, elma filan dograr bol da tarcin koyarim. Cok cok ac kalmissam midem kaziniyorsa kuruyemis atistiririm. Hepsi 20.00 den önce olacak tabii.
Bazen ayni kahvalti ile, öglen iki dilim balik, sebze, bol salata yerim, aksamlari genelde yogurt yerim. Esimin izine geldigi günlerde balik cok seviyor kizartma onu yiyorum salata ile ekmeksiz tabii ki ama onu da sekizden önce yemegimiz bitecek sekilde ayarliyoruz.
Eti cin filan olmaz tabii kilo vereceksen. Bitter cikolata yiyebilirsin yaglari yakmaya da yardimci oluyor. % 70-80 kakao olacak.
Ayrica kilo vermen durduysa kendini sasirtma vaktin gelmistir. Mesela yaptigin videolari, milleri, spor saatini degistirebilirsin.

Sen bunlari yersen ben sana nasil yardim edeyim canim, sen kendi iradene sahip olacaksin. Sabah ne yedin ekmek yiyor musun sabahlari. Ac kalmamiz gerekmiyor ama sectigimiz gidalar cok önemli. Ben sana bugün yediklerimi yazayim. Sabah 2 yumurtali tereyagli omlet, üstüne maydanoz dogradim, domates salatalik, zeytin, peynir. (ekmeksiz), Saat ikide bir ezogelin corbasi, bir tabak kiymali kurufasülye (ekmeksiz), bir muz. Aksam da yogurt yerim icine biraz kuru üzüm, elma filan dograr bol da tarcin koyarim. Cok cok ac kalmissam midem kaziniyorsa kuruyemis atistiririm. Hepsi 20.00 den önce olacak tabii.
Bazen ayni kahvalti ile, öglen iki dilim balik, sebze, bol salata yerim, aksamlari genelde yogurt yerim. Esimin izine geldigi günlerde balik cok seviyor kizartma onu yiyorum salata ile ekmeksiz tabii ki ama onu da sekizden önce yemegimiz bitecek sekilde ayarliyoruz.
Eti cin filan olmaz tabii kilo vereceksen. Bitter cikolata yiyebilirsin yaglari yakmaya da yardimci oluyor. % 70-80 kakao olacak.
Ayrica kilo vermen durduysa kendini sasirtma vaktin gelmistir. Mesela yaptigin videolari, milleri, spor saatini degistirebilirsin.
dogru söyluyorsun sagol deger verip cevap vermişsin önerilerine uyacam

Ne demek canim ben hepinize elimden geldigince cevap veriyorum ama sonucta kendinize siz dur diyeceksiniz. Benim yediklerimi ye diye yazmadim örnek olarak yazdim. Ben de aralarda atistiriyordum kuruyemis filan sonra sisiyordum sevgili kedi yemek aralarini uzat atistirmayi kes dedi. Baktim iyi geldi. Basta zor oldu alismam ama baktim bir süre sonra acikmiyorum. 4 saatle basladim artik 5-6 saat ara verebiliyorum ve kabizligima da iyi geldi. Hepimiz birbirimizden bir seyler ögreniyoruz. Muz yiyeceksem arada onu kahvaltinin hemen üstüne ya da öglen yemeginin hemen üstüne yiyorum. Bitter cikolatayi da ayni sekilde. Sonra en az 4 saat yemiyorum bi sey. Acikmiyorum da eskisi gibi.
Sik sik acikiyorsan insülin direncin olabilir. Ama bunu kendi kendine yenmen mümkün.

Ooo kimsecikler yok ortada. Tembeller derken haksiz degilim yani. Biz cocuklarla 3 saat disarda kaldik 2 saatten fazlasi yürüyerek gecmistir. Biraz dinleneyim de aksam belki pilates yaparim.

Bende nöbettn çıktım çok yorgundum ama leslie power walk 4 mile yaptım çok yorucu geldi gerçekten ama alışırım akşam uyumadan önce pilates ve esneme hareketleri yapmayı düşünüyorm

Dün misafir geldi, geç gittiği için sadece göğüs-kol çalışmıştım, gelmeden önce, iyi ki yapmışım.
Bugün
Squat 150 tane
Jillian six week six pack

Sabah karın yogası ve tibet egzersizleri

Merhaba canım, kilo verme sürecinde yağlı tohumları (10-15 badem özellikle yağ yakar, 2 ceviz, 8 fındık, kaju gibi) akşam değilde gündüz öğünlerinde alman ve mutlaka kavrulmamış, çiğ olmaları gerekiyor (hatta kendin kır yiyeceğin zaman mümkünse). Ayrıca baklagillerde (fasülye, nohut, mercimek, börülce, barbunya vb. ) dahil akşam karbonhidrat almamalısın gündüz öğünlerinde tüket bunları. Ekmek yemek istediğinde 1 veya 2 küçük dilim "tam buğday, çavdar,kepek yeme(vücutta ki demiri atar ve kan şekerini daha hızlı yükseltir)" gündüz öğünlerinde başka yoğun karbonhidrat yoksa eğer yemekte, tüket. Pirinç tüketme, bulgur sınırlı. Akşamları sıklıkla salata+protein(hindi, balık, diğer hayvan etleri gibi), ya da etli sebze yemekleri ye. Akşam taş çatlasa 20:00 normalde 18:00 den sonra hiçbir şey yeme. Gün içinde bol su iç (2,5 lt gibi) ama yemeklerle içme, yemekten 30 dk önce, 2 saat sonra iç. Sularının enzim kazanması için içine limon dilimleri,salatalık, maydanoz, çubuk tarçın atabilirsin. Günde 2 çay fincanı tarçınlı, karanfilli, zencefilli yeşil çay iç. Bu çayları ara öğün olarak da kullanabilirsin. Yapay şekeri ve işlenmiş gıdaları hayatından çıkarmaya çalış yerine keçi boynuzu veya 1-2 medine hurması ya da 1 meyve tarçınlı(kan şekerini fırlatmaz) ye ama akşam değil, sabah kahvaltı öncesi ya da öğle (2 saat sonra) ile akşam arası ara öğün gibi, ihtiyaç duyduğun zamanlarda ama. Her öğününde mutlaka yeşillik, çiğ sebze veya salata olmalı, soğuk sıkım zeytinyağlı ve bol limonlu. (Sebze suyu da sıkabilirsin) Öğün araların 4 saat olsun ve güne büyük bir bardak su ile başla yarım saat sonra meyveni yeyip 15 dk sonra kahvaltını yapabilirsin. Avakado ve ananası (1 dilim tek seferde) hayatına sok. Organik siyah zeytin, keçi-koyun peyniri ve lor ya da çökelek tercih et(pul biber,kekik, çörek otu vb. ile karıştırabilirsin) Sakın kızartma yeme. Örn: balık yiyeceksin kızartınca içinde fayda sağlayacak şeyleri etkisiz hale getiriyormuş ve kanserojen. Haşlama yerine de buharda pişirmeyi tercih et. (Haftada bir gün, bir öğün canının istediğini yiyebilirsin tabi abartmadan, (of günü) yapmasan da olur :KK66:

Son düzenleme:
Ebru Şallı'nın skinny jeans videosundan 30 dak. bacak hareketleri, 10 dak. kendi eklemelerimle kalça hareketleri yaptım. Akşam yine biraz Leslie yaparım diye umuyorum.

Back