Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Eveeeet... Günaydin kizlar!!! Look good naked barre, inner thigh gap, gögüs hareketlerim, birkac squat, birkac havluyla karin hareketi, karin yogasi, tibetler derkennn bu sabahi tamamladim. Ögleden sonra kismet olursa lesli de yapmayi planliyorum. Bütün gün evde oldugum zamanlar lesli yi saat 16 civari yapmak daha rahat oluyor buna özellikle dikkat ettim.
Kizlar birkac haftadir yaptiklarimi yaziyorum. Belirli bir hedefiniz varsa bu cok kontrolü kolaylastiran bir yöntem. Ilk yazdigim listede yaptigim hatalari farkettim, gecen hafta daha iyiydi. Bir calisma haftanizi önceden düsünüp planlamak sizi hem motive eder hem de kendinizi mecbur hissedersiniz. Yani anladim ki listeyle calisabiliyorum fakat önceden belirlenmis liste degil yaptiklarimi yazdigim liste bana daha yararli oluyor.

Spor için en etkili saatler 4-5-6 gibi olduğu için daha rahat olabilir. O saatlerde vücut daha iyi çalışıyormuş, kaslar daha iyi çalışıyormuş vs...

Ooo bizim kizlar bugün tembel. Ben ikinci parti sporumu bile yaptim. 3 mil party songs. 3 mil weight loss walkta en arkaa duran siyahli kadin party songs da nerdeyse yariya inmis yine en arkada siyah kiyafetli.

Ooo bizim kizlar bugün tembel. Ben ikinci parti sporumu bile yaptim. 3 mil party songs. 3 mil weight loss walkta en arkaa duran siyahli kadin party songs da nerdeyse yariya inmis yine en arkada siyah kiyafetli.
Demek tembeliz haa!!! Sırf bu lafın altında kalmamak için kalktım akşamın 6:30 unda leslie 5 mega miles yapmaya başladım. Birazdan bitiyor. [İyi bir gaza getirme yöntemi olmuş seninki :))]
Sabah enerjim yerindeydi, 10 dak. kalça hareketleri yaptım. Sonra regl belirtilerini farkedince planladığım karın hareketlerini erteledim. Ne güzel rahat otururken, senin mesajını okuyup kalktım. Allah razı olsun, bugün de paşalar gibi spor yapmış oldum.

size bişey sorucam ben 5 gundur gunde 1 saat yürüyüş yapıyorum ama eve gelınce cok yorgun oluyorum bu hep boylemı surer yoksa vucut alısacakmı ve bu yorgunlugu atmak ıcın ne yapmalıyım 1 saat fazlamı gelıyo acaba?

Zamanla kondisyonun artar. Günde bir saat disarda yürüyüs fazla degil. Spor sonrasi yorgunluk normal tabii ama dogru beslenme ile daha enerjik olman mümkün. Karbonhidrat ihtiyacini beyaz un ve rafine karbonhidratlardan(beyaz makarna, pirinc) gibi karsilamak yerine dogal karbonhidratlar tüketirsen ( ceviz, kuruyemisler, bezelye, bulgur, kinoa, baklagiller v.s.), sekeri de kesersen kendini daha enerjik hissedersin kaslarin da güclenir.

o zaman spora devam tesekkur ederım

Son 3 gündür hiç bişey yapmadım squat dışında çünkü 24 saat uykusuz nöbet tutuyorum o gün mümkün değil zaten yapmam ama ertesi günde uykuya dalıyorum akşam yapmak zor geliyor yarında nöbetçiyim yapamam ama ertesi gün itibariyle mutlaka yapmaya başlıcam 3 gün boşum sıkı şekilde yapıcam ve eminim o 3 günde bile çok fark olucak :)

uzun zamandır ele takılan ağırlıklarımla çalışmamıştım bugünün raporu burn 1,5 kglık el ağırlığıyla ve 4 fast miles. Burn kısa olduğu için ve haftasonu spor yapmadığım için abarttım bugün

Canim leslie nin sayfasinda okumustum, fazla yaptim diye bir sey yok yazmisti miller icin. Kendi keyfinize ve enerjinize göre ayarlayin diyordu. Yürümenin zarari olmaz kesinlikle yazmisti. Ama tabii radio hits gibi hiit kardiolu olanlar yorucu oluyor onlardan cok fazla yapmak bana kalirsa vücudu yorgun da düsürebilir.

Günaydin fit kizlar!!! Sabah cok yorgun ve keyifsiz uyandim ama kisa bir yoga seansi beni kendime getirdi. Ögleden sonra halim olursa lesli de yaparim. Yoga videosu karin yaglarini yakmaya ve kilo vermeye yönelik. Karin basligina ekliyorum.

Sunu da ekleyeyim, karnim icin hic kas calismasi yapmamama ragmen sezaryen bölgemin taa derinlerine kadar karnimin ici agriyor. Bu pelvis hareketleri gercekten derindeki kaslara iyi etki ediyor sanirim.

Evet Derya Abla zaten iki tane hızlı videoyu arka arkaya yaptığım için abarttım yazdım yoksa ben bölgesel falan yapmıyorum şu an. tek yaptığım leslie o yüzden ben de zararı olmayacağını düşünüyorum. teşekkürler bilgi için

Canim haftada 1-2 firm videosunu yaparsan leslienin tüm vücut kaslarini da calistirmis olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…