Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Squatta karın için iyi diyorlar, ondan da iyi durumda olabilir. Biraz arttırdın çünkü squatı, bakalım ben de arttırdım ne olacak. Ağırlığıma da geri döndüm.Gunaydin kizlar. Ic bacak videosu, bacak esnetme, karin yogasi. Artik vaktim kisitli da olsa gun asiri ic bacak videomu ve squatlarimi ihmal etmeyecegim. Karnim icin su an cok az ve hafif seyler yapmama ragmen garip bi r sekilde iyi durumda.
Su ebru da leslie gibi bolsr bi videosunu bari. Hep heveslenip uzunlugu yuzunden vaugeciyorum.Bugün 70 squat. Bazı bölümlerini atladım ama 40 dak. Ebru Şallı skinny jeans. Bacaklarımın üst tarafı biraz incelmeli. kilo aldığımda hemen o bölge de etkileniyor. Yarın karın da çalışacağım. Henüz belli bir program yapmadım.
Aslında bu videoda bölümler var. Kendimizce her bölümdeki hareketlerin sayısını artırarak iki-üç güne yayabiliriz. Squat pulse vb yaptığı kısmı mesela squat çalışmamıza ekleyebiliriz. Yerde yaptığı bacak hareketlerini de karın pilatesle birleştirebiliriz. aklıma gelenler bunlar...Su ebru da leslie gibi bolsr bi videosunu bari. Hep heveslenip uzunlugu yuzunden vaugeciyorum.
Canim ben soyle ayarliyorum, ihtiyacima gore, fazla mi yedim ya da bir iki kilo mu aldim hemen 3_4 mil yapiyorum bi kac gun. Istedigim kilodaysam iki mile indiriyorum. Iki mil kilo verdirmez yanina da istedigin bolgesel calismalari yaparsan gayet guzel formda kalirsin.anladımm tamamdır :) yok bır kac konu derken genel google dan arastırdıklarım acısından soyledım :)
ben sıkılaşmak ve kas istiyorum önce bu şekilde egzersizlerle başlayıp sonrasında kas yapmaya geçicem kilom normal zayıflamak istemiyorum :) hem cok eglencelı geldı bu egzersızler ama kılo verdırır mı bır de ondanda korkum var tabı kardıo yaptırmıyolardı spor salonunda bana dırek agırlık calısıyorduk :/
Ben tekrar bi izleyeyim videoyu. Sagol canim.Aslında bu videoda bölümler var. Kendimizce her bölümdeki hareketlerin sayısını artırarak iki-üç güne yayabiliriz. Squat pulse vb yaptığı kısmı mesela squat çalışmamıza ekleyebiliriz. Yerde yaptığı bacak hareketlerini de karın pilatesle birleştirebiliriz. aklıma gelenler bunlar...
Canim ben soyle ayarliyorum, ihtiyacima gore, fazla mi yedim ya da bir iki kilo mu aldim hemen 3_4 mil yapiyorum bi kac gun. Istedigim kilodaysam iki mile indiriyorum. Iki mil kilo verdirmez yanina da istedigin bolgesel calismalari yaparsan gayet guzel formda kalirsin.
Her gun yapmana da gerek yok. Haftada3_4gun yapsan yeter. Kas yapmak cok guzel ve fit gosteriyor ancak zayif bir insanin da saglik icin arada bir kardio yapmasi cok onemli. Daha once de bu konudan bahsetmistik. Lesli olmasi sart degil, yuruyus, kosu, yuzme, tenis v.s turu kardiovaskuler egzersizlerin sagligimiza sayisiz faydasi var.anladımm tamam ben kılo vermek ıstemıyorum zar zor alıp 50 oldum zaten cok tesekkur ederımmm
4 power mile ve 4 fast mile öneririm.Dün nöbetçi olduğum için yapamadım bir şey şimdi biraz uyuduktan sonra yağıcam karın bel bölgemde yağı benim her yerim yağlı :) Yediklerimi baya azaltmam gerekiyor onun dışında leslie 4 mile geçmeyi düşünüyorum 3 mile yetersiz gibi
Buraya yazinca kendimizi sartlayip yapiyoruz canim. Motivasyon icin iyi oluyor.ben bu gün yapamadım yarında şüpheli umarım yapabilirim
bu sayfayı @Papatya sayesinde keşfettim, buraya yazınca sanki ödevimi yapmış gibi hissediyorum