Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

skinny jeans ten memnun kaldin mi canim, bana cok uzun geldi hareketler fena degil ama...
Evet çok uzun ben bazı hareketlerini yapmıyorum zaten büyük topla olan gibi mesela sıkıyor çünkü ama iç bacak yumuşaması için hareketleri iyi geliyor. Videoları gördüm çok teşekkür ederim gerçekten video hareketleri genel anlamda birbirine benziyor ama inanın yaparken hiç bu kadar yanma hissetmedim yani etkili olduğu çok belli esneme hareketlerinide yapıyorum işe yarayacak gibi çok teşekkür ederimm :)

Bu arada ben 3 fast mile yapıyorum derya abla sen önermiştin özellikle bacak için olduğunu ama sanki artık yetersiz geliyor gibi hissediyorum bacak için etkili olan başka leslie videoları neler acaba :)

Bu arada ben 3 fast mile yapıyorum derya abla sen önermiştin özellikle bacak için olduğunu ama sanki artık yetersiz geliyor gibi hissediyorum bacak için etkili olan başka leslie videoları neler acaba :)
Bacak icin slim and sleek walk oneririm genelde, ayrica firm, rock and tone da bacak icin ama onlar kardio degil. Slim and sleek yap sen.

merhabaaaa kızlarrrrr bende aranıza katılabılır mıyımmm

tek basıma yaptıgımda bır sure sonra pes edıyorum belkı sız ve bana verıcegınız onerılerle bende uzun sureler boyunca
sızınle devam ederımmm

Merhaba canim tabii katilabilirsin. Her yeni arkadasa soyledigim gibi, ilk mesaji okur musun lutfen?

Günaydin kizlar. Bugün lesli yapacaktim ama 5 günlük spordan sonra kendime merhamet edeyim dedim. Pelvis karin videosu, karin yaglarini eritmek icin yoga ve bacak esnetme hareketleri ile tibetlerimi yaptim. Iyi de geldi dogrusu. Bugün nasil olsa temizlik ve alisveris yapacagim yeterince kardio olur.

Şimdi leslie slim and sleek walk yaptım daha etkili diğerine göre ama değiştire değiştire yaparım artık. Derya abla bişey sormak istiyorm :) Şimdi benim yağlarım faza yani böyle bacaklarım falan çok gevşek karnımda aynı şekilde bunun için önce leslie yapıp zayıflayıp sonra bölgesel çalışmalar mı yapsam iyi olur yoksa leslienin hemen arkasından hareketleri mi yapıyım zayıflamayı beklemeden?

Canim yaglari yakmak onceligin olsun, yogunlugu ona ver bolgeselr haftada birle basla sonra zayifladikca iki uce cikarip kardioyu azaltirsin. Kilo vermeye basla duzenleme yapariz yine.

Kızlar merhaba, döndüm bu sefer kesin döndüm inşallah .)

Bu arada hamileliyimin 5. Ayını da bitirdim, arada yürüyüşler yapsam da artık ciddi anlamda doğuma hazırlık için spor yapmam gerektiğinin farkındayım.

10 minute prenatal pilates (1.bölüm) yaptım.

Bugün de sporumu tamamladım. Üç haftadır devam ediyorum. Spor benim için her geçen gün vazgeçilmez oluyor. Yaprtıkça mutlu oluyorum. my fitness coach; get in saphe cardio dk, 45 dakika
Jessica smıth, -HIIT Cardio And Core Workout 20 dk

En guzel aliskanlik diyorum ya hep spor icin. Ya da en guzel bagimliligimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…