- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
- 198
Bugün bu konuda birkac soru soran oldu arastiriyorum canim. En kisa zamanda o kismi sikilastiracak hareketler de bulacagim.Evet alt bacağımda var maalesef çok teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bu konuda birkac soru soran oldu arastiriyorum canim. En kisa zamanda o kismi sikilastiracak hareketler de bulacagim.Evet alt bacağımda var maalesef çok teşekkür ederim.
Valla çok iyi olur teşekkür ederim :)Bugün bu konuda birkac soru soran oldu arastiriyorum canim. En kisa zamanda o kismi sikilastiracak hareketler de bulacagim.
Kolay geldin canım.günlerin altında yazan şeyler ne, tibet vs ?Bugünün sporu tamamdır, başlayana kadar hiç içimden gelmiyordu ama sonra iyi geldi.
50'şer taneden 3 çeşit squat. 150 tane.
Jillian six week six pack, iyi terletti, iyi yordu.
Bu hafta itibariyle programım aşağıdaki gibi olacak.
Eki Görüntüle 1392194
5 tibet egzersizleri var, forumda da başlık var. Çok yararı var. Altındakilerde birkaç benim sevdiğim yoga duruşları.Kolay geldin canım.günlerin altında yazan şeyler ne, tibet vs ?
skinny jeans ten memnun kaldin mi canim, bana cok uzun geldi hareketler fena degil ama...Leslie 3 mile yaptım ebru şallı skinny jeans ve esneme hareketlerini yaptım .)
Alt bacak icin sikilastirici videolar ekledim bu arada.Leslie 3 mile yaptım ebru şallı skinny jeans ve esneme hareketlerini yaptım .)
Bugünün sporu tamamdır, başlayana kadar hiç içimden gelmiyordu ama sonra iyi geldi.
50'şer taneden 3 çeşit squat. 150 tane.
Jillian six week six pack, iyi terletti, iyi yordu.
Bu hafta itibariyle programım aşağıdaki gibi olacak.
Eki Görüntüle 1392194