Bugün bu konuda birkac soru soran oldu arastiriyorum canim. En kisa zamanda o kismi sikilastiracak hareketler de bulacagim.Evet alt bacağımda var maalesef çok teşekkür ederim.
Valla çok iyi olur teşekkür ederim :)Bugün bu konuda birkac soru soran oldu arastiriyorum canim. En kisa zamanda o kismi sikilastiracak hareketler de bulacagim.
Kolay geldin canım.günlerin altında yazan şeyler ne, tibet vs ?Bugünün sporu tamamdır, başlayana kadar hiç içimden gelmiyordu ama sonra iyi geldi.
50'şer taneden 3 çeşit squat. 150 tane.
Jillian six week six pack, iyi terletti, iyi yordu.
Bu hafta itibariyle programım aşağıdaki gibi olacak.
Eki Görüntüle 1392194
5 tibet egzersizleri var, forumda da başlık var. Çok yararı var. Altındakilerde birkaç benim sevdiğim yoga duruşları.Kolay geldin canım.günlerin altında yazan şeyler ne, tibet vs ?
skinny jeans ten memnun kaldin mi canim, bana cok uzun geldi hareketler fena degil ama...Leslie 3 mile yaptım ebru şallı skinny jeans ve esneme hareketlerini yaptım .)
Alt bacak icin sikilastirici videolar ekledim bu arada.Leslie 3 mile yaptım ebru şallı skinny jeans ve esneme hareketlerini yaptım .)
Bugünün sporu tamamdır, başlayana kadar hiç içimden gelmiyordu ama sonra iyi geldi.
50'şer taneden 3 çeşit squat. 150 tane.
Jillian six week six pack, iyi terletti, iyi yordu.
Bu hafta itibariyle programım aşağıdaki gibi olacak.
Eki Görüntüle 1392194
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?