Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Merhaba derya abla 1 yildr seni takip ediyorum yeni üye oldum yardimina ihtiyacım var durum vahim 15 yaşindaym ve basen kalça ve iç bacak yağlarmdan bıktım artık ne olur bana yardım et bildiğim kadarıyla sen de 42 bedende 36 ya inmişsn ne olur bana yardımcı olur

Canim sen daha cok gencsin. Biraz gayretle fistik gibi olursun. Boyun, kilon kac? Ozelden bana bir resim atma olanagin var mi? Yeme duzenin nedir? Biraz detay verirsen daha kolay yonlendirebilirim.

Bir de sporla ne kadar ilgin var onu yaz canim.

Gunaydin kizlar... Pinterestte bu faydali bilgiyi buldum kedicigimin de yardimiyla buraya ekliyorum. Her ne kadar arada kacamak yapsam da protein, faydali yaglar, taze sebze meyve benim de bundan sonraki beslenme programimi olusturuyor. Kaslarimin artmasindan da korkmuyorum. Saglam kas bana gore siki vucut demek. Ayrica resimlerde gordugumuz insanlar cok buyuk agirliklar kaldirip belki ilac kullaniyorlar.

Ablacıgm boyum 1.60 kilim 61 sporla aram çok iyi yani yaparken kendimi çok iyi hissediyorum

En guzel aliskanlik diyorum ya hep spor icin. Ya da en guzel bagimliligimiz.
Sayenizde spora daha çok bağlandım. İgi ve alakanız için teşekkür ederim derya1970
Bugünkü çalışmalarım, my fitness coach; get in saphe cardio 30 dk
Ebru şallı, plates 20 dk
Workout with No Equipment - Calorie Blasting Cardio Training 32 dk

Bugün spor yapamayacağım büyük ihtimalle
Yarın workout yapmayı planlıyorum.

Merhabalar aranıza yeni katıldım bende başlamak istiyorum tecrübeli bayanlara sorum olacakti.ben 1 aydır squat yapıyorum çok büyük bir fark olmadı hala otururken yayılıyor bacakların çok hafif toplama oldu.53 kiloyu 1.65 boyun var diyetle beraber 5,3 ve 2 milli olani yapmak istiyorum dönüşümlü olarak bu şekilde incelik ve kilo verme olurmu? Bilgilendirirseniz sevinirim ☺

Merhaba canim. Boyuna gore kilon fazla gorunmuyor. Ama sikilasmak toparlanmak icin de leslie yapabilirsin. Squat i dogru yaptigina emin misin. Otururken nefes alip kalkarken verecek ve bacaklarini poponu sikacaksin. Yavas ve kontrollu yapacaksin sikilasma icin. Ayrica squat cok mucizevi bir hareket olsa da tek bacak hareketi degil.

Yürüyüş ve pilates yapsam da aklım hep Leslie'de. Yabancı forumlara baktım, hamileyken walk at home yapanlar var mı diye, olumlu düşünenler de var, yapılmaz diyenler de. Kafam karışık...

Şimdi de Youtube'dan egzersiz videolarına bakıyorum, bir program yapmam lazım.

Canim hamilelik seni korkutmasin bu kadar. Doktorun spor yapabilirsin onayini verdikten sonra, fazla hoplayip ziplamadan ve kendini zorlamadan lesli yapabilirsin, disarda yürüyebilirsin ayrica ben eklemistim hamile videolari onlardan da yapabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamileler-icin-spor-videolari.787261/

bugün 1 saat yürüdüm hafta içi ise burn yapmayı düşünüyorum 5 mega mil ile dönüşümlü olarak ama karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…