Leslie kardio evet, kalori yakimi kilona gore degisir. 60kilo civarinda bir kadin 400_450 gibi yakar 5mille 100kg iki katini. Agirlik kullanimi da kalori yakimini arttirir.O zaman ben dogrudan 5 mil yapayım.kardio dediğin de zaten leslinin içinde de mi? Diger topikten indireyim ben.ha bir şey daha soracaktım.5 millik bir leslie kaç kalori yaktırıyor? Veya 4 mil kaç kalori?
Canım ben bir türlü 4 ve 5 mili bulamıyorim youtube ta.hep 1 ve 3 var.bir link atsana.dailymationdan indirmedim hiç bilmiyorum.Leslie kardio evet, kalori yakimi kilona gore degisir. 60kilo civarinda bir kadin 400_450 gibi yakar 5mille 100kg iki katini. Agirlik kullanimi da kalori yakimini arttirir.
Leslie yag yakici bir kardio programi. Karninda yag varsa olene kadar da ugrassan bolgesel hareketle eritemezsin. Kardio , bolgesel ve beslenme el ele gitmeli karin isinde.slmlar bir hafta bayu spor yapamadım yatılı misafirim oldu. Dün, my fitness coach; get in saphe : care bady 45 dk lık sporumu yaptım. Bugün de ilk defa leslie in WALK_AWAY_THE_POUNDS-superchallenge 4mile 60 dk videosunu yaptım . açıkcası bana uygun olmadığını düşünüyorum. Çünkü benim sorunum karın bölgesi . Leslie vidosun da bacak ve kolları çalıştırıyor sanki
doğum sonrasından kaln fazlalık malesef. Karın bölgesi çalışıyorum ama kardio çalışmadım. Beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum. Bu arada kızımı da emzirdiğim için sıkı bir diyet yapamıyorum. kızım 14 aylıkLeslie yag yakici bir kardio programi. Karninda yag varsa olene kadar da ugrassan bolgesel hareketle eritemezsin. Kardio , bolgesel ve beslenme el ele gitmeli karin isinde.
Diet olarak dusunme o bastan yanlis. Dengeli beslenme. Emziriyor da olsan, beyaz unu, sekeri fazla tuketmen bebegine de yarar saglamaz. Bunlara dikkat edip aksam erken yiyeceksin, haftada birkac gun kardio, birkac bolgesel toparlaniyor. Dogum sonrasi icin ekledigim videolara da bakabilirsin. Bircogumuz yapiyoruz orafaki nefes tekniklerini. Bu arada 3fast miles olan videosu karni daha iyi calistiriyor.doğum sonrasından kaln fazlalık malesef. Karın bölgesi çalışıyorum ama kardio çalışmadım. Beslenmeye de dikkat etmeye çalışıyorum. Bu arada kızımı da emzirdiğim için sıkı bir diyet yapamıyorum. kızım 14 aylık
Diet olarak dusunme o bastan yanlis. Dengeli beslenme. Emziriyor da olsan, beyaz unu, sekeri fazla tuketmen bebegine de yarar saglamaz. Bunlara dikkat edip aksam erken yiyeceksin, haftada birkac gun kardio, birkac bolgesel toparlaniyor. Dogum sonrasi icin ekledigim videolara da bakabilirsin. Bircogumuz yapiyoruz orafaki nefes tekniklerini. Bu arada 3fast miles olan videosu karni daha iyi calistiriyor.[/QUOTE
Diet olarak dusunme o bastan yanlis. Dengeli beslenme. Emziriyor da olsan, beyaz unu, sekeri fazla tuketmen bebegine de yarar saglamaz. Bunlara dikkat edip aksam erken yiyeceksin, haftada birkac gun kardio, birkac bolgesel toparlaniyor. Dogum sonrasi icin ekledigim videolara da bakabilirsin. Bircogumuz yapiyoruz orafaki nefes tekniklerini. Bu arada 3fast miles olan videosu karni daha iyi calistiriyor.
Alt bacaginda yag mi var genetik olarak mi kalin canim? Once bunu tespit etmelisin. Yagsa leslieye devam et genel olarak incelme olacaktir. Bunun disinda tum bacak icin callanetics tavsiye edebilirim. Genetik ise degistirmek mumkun olmaz ne yazik ki.Merhaba düzenli şekilde leslie 3 mile yapıyorum ama bana alt bacağı inceltmek için yapabileceğim hareketler söyleyebilir misiniz?
Genetik değil böye bacağım çok çok gevşek duruyır sıkınca hatta selülit var gibi görüntü oluşuyor. Leslie ile bu görüntü gider mi acaba üst bacakta baya etkili oluyor ama?Alt bacaginda yag mi var genetik olarak mi kalin canim? Once bunu tespit etmelisin. Yagsa leslieye devam et genel olarak incelme olacaktir. Bunun disinda tum bacak icin callanetics tavsiye edebilirim. Genetik ise degistirmek mumkun olmaz ne yazik ki.
Alt bacaginda mi selülit var? Dizden bilege kadar olan kisimdan bahsediyoruz degil mi? Leslie ye her halükarda devam et canim kalan yaglari da yakman ve yeniden yaglanmamak icin. Esneme videolari ekledim o kisim icin esneme basligina. Bunlari da her calismadan sonra ve ara ara vakit buldugunda yaparsan o kisimdaki kaslar sismekten ziyade ince uzun olur. Bir süre böyle devam et baktin ki incelme basladi, sikilastirmak icin bacak hareketlerine de gecersin.Genetik değil böye bacağım çok çok gevşek duruyır sıkınca hatta selülit var gibi görüntü oluşuyor. Leslie ile bu görüntü gider mi acaba üst bacakta baya etkili oluyor ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?