• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

2 gün aradan sonra 3 mil leslie yaptım, birazda dışarıda yürüdük ama o yürüyüşten ziyade gezme niyetineydi

aslında sizler gibi bacak göbek kalça hareketleri yapsam iyi olacak ama sıkılıyorum yer hareketlerinden
Benim actigim bölgesel basliklari bir incele canim, ayakta yapilan videolar da var.

Günaydin kizlar!!! Look good naked barre, inner thigh gap, gögüs hareketlerim, 20 squat dumbellerla ve nefes egzersizleri yapildi. Tibetleri 3 er 3er yapiyorum zaten. Herkese fit bir hafta dilerim.

bu arada 1 ayım bitti diyet ve sporda 58.5 kg'ım 6 kg verdim sadece leslie yaptım haftaiçi. haftasonu diyet ve spor yapmadım.

Günaydinnnnn basligimizin citir hanimlari!!! Ben güne 3 mil party songs, ic bacak icin dumbella squat ve nefes hareketlerimle basladim. Sizde ne var ne yok? Party song da en arkada duran siyahli bir kadin var leslienin eski videolarinda ne kadar kilolu bugün dikkatimi cekti.

say canim say ben kizimla yarim saat yürüdügümde 100 kalori harciyorum, harcanmis harcanmistir.
Merhaba canım.ben de dunden beri basladim.dun 1 mil yaptim hagif geldi.2 mili indirdim 30 olan.17.dakikada pat bitti video.şok oldum.bana tam video gönderir misin? Veya doğrudan 5 mille mi devam etsem ardindan da bölgesel videolara mi gecsem diyorum.sence napayım? 169 boy.72 kilo.65-62 arası olayım diyorum.eğer 5 mil dersen tam bir video verir misin bana indireceğim.

Merhaba canım.ben de dunden beri basladim.dun 1 mil yaptim hagif geldi.2 mili indirdim 30 olan.17.dakikada pat bitti video.şok oldum.bana tam video gönderir misin? Veya doğrudan 5 mille mi devam etsem ardindan da bölgesel videolara mi gecsem diyorum.sence napayım? 169 boy.72 kilo.65-62 arası olayım diyorum.eğer 5 mil dersen tam bir video verir misin bana indireceğim.
Bu baslikta görsel paylasim yapmiyoruz canim. Görsel paylasim bölümünde benim adima olan leslie basligina link eklemistim nerden indirilebilir videolar diye. 1-2 mil kilo vermek icin zaten yetersiz. 3-4-5 miller daha uygun. Kardio ve bölgeseli bir arada götürmelisin basarili olmak icin.

Dün dışarıda yürüdüm 1 saat ama dizimin arkası ağrıdı, ne yapacağım ben bu dizlerimi.

Bu baslikta görsel paylasim yapmiyoruz canim. Görsel paylasim bölümünde benim adima olan leslie basligina link eklemistim nerden indirilebilir videolar diye. 1-2 mil kilo vermek icin zaten yetersiz. 3-4-5 miller daha uygun. Kardio ve bölgeseli bir arada götürmelisin basarili olmak icin.
O zaman ben dogrudan 5 mil yapayım.kardio dediğin de zaten leslinin içinde de mi? Diger topikten indireyim ben.ha bir şey daha soracaktım.5 millik bir leslie kaç kalori yaktırıyor? Veya 4 mil kaç kalori?

Back