Benim actigim bölgesel basliklari bir incele canim, ayakta yapilan videolar da var.2 gün aradan sonra 3 mil leslie yaptım, birazda dışarıda yürüdük ama o yürüyüşten ziyade gezme niyetineydi
aslında sizler gibi bacak göbek kalça hareketleri yapsam iyi olacak ama sıkılıyorum yer hareketlerinden
Benim actigim bölgesel basliklari bir incele canim, ayakta yapilan videolar da var.
bu arada 1 ayım bitti diyet ve sporda 58.5 kg'ım 6 kg verdim sadece leslie yaptım haftaiçi. haftasonu diyet ve spor yapmadım.
say canim say ben kizimla yarim saat yürüdügümde 100 kalori harciyorum, harcanmis harcanmistir.1 saat yurudum birazdan oglumuda cıkaracam onu yurumeden saymam
Merhaba canım.ben de dunden beri basladim.dun 1 mil yaptim hagif geldi.2 mili indirdim 30 olan.17.dakikada pat bitti video.şok oldum.bana tam video gönderir misin? Veya doğrudan 5 mille mi devam etsem ardindan da bölgesel videolara mi gecsem diyorum.sence napayım? 169 boy.72 kilo.65-62 arası olayım diyorum.eğer 5 mil dersen tam bir video verir misin bana indireceğim.say canim say ben kizimla yarim saat yürüdügümde 100 kalori harciyorum, harcanmis harcanmistir.
Bu baslikta görsel paylasim yapmiyoruz canim. Görsel paylasim bölümünde benim adima olan leslie basligina link eklemistim nerden indirilebilir videolar diye. 1-2 mil kilo vermek icin zaten yetersiz. 3-4-5 miller daha uygun. Kardio ve bölgeseli bir arada götürmelisin basarili olmak icin.Merhaba canım.ben de dunden beri basladim.dun 1 mil yaptim hagif geldi.2 mili indirdim 30 olan.17.dakikada pat bitti video.şok oldum.bana tam video gönderir misin? Veya doğrudan 5 mille mi devam etsem ardindan da bölgesel videolara mi gecsem diyorum.sence napayım? 169 boy.72 kilo.65-62 arası olayım diyorum.eğer 5 mil dersen tam bir video verir misin bana indireceğim.
O zaman ben dogrudan 5 mil yapayım.kardio dediğin de zaten leslinin içinde de mi? Diger topikten indireyim ben.ha bir şey daha soracaktım.5 millik bir leslie kaç kalori yaktırıyor? Veya 4 mil kaç kalori?Bu baslikta görsel paylasim yapmiyoruz canim. Görsel paylasim bölümünde benim adima olan leslie basligina link eklemistim nerden indirilebilir videolar diye. 1-2 mil kilo vermek icin zaten yetersiz. 3-4-5 miller daha uygun. Kardio ve bölgeseli bir arada götürmelisin basarili olmak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?