Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydın kızlar bugünün raporu 4 mile power walk. Eat clean(temiz beslenme) olayına fena taktım bu aralar. badem sütü kullanıyorum işlenmiş ürün kullanmamaya dikkat ediyorum vs. Bu sabah da kendime 1 muz, 1 yumurta(normalde 2 yumurta diyor ama muz küçüktü) ve tarçını blendırdan geçirdim 1 çay kaşığı zeytinyağında tavada pişirdim pankek yaptım. çok güzel oldu tavsiye ederim hepinize.

bu 4 mile power walk youtube da var mı? goremedım ben

Merhaba arkadaşlar..Bende lesli ile 3 ay 9 kilo verdım...ama malesef hala basenım var....baya bir video paylasımı var burda gordugum kadarıyla....basenler için hangi videoyu önerırsınız.... (

Leslie tum vucuttan yag yaktiriyor. Bacak ve basenlere en cok hitap eden slim and sleek walk, firm, ton and rock. Basligimizin bazi kurallari var lutfen ilk mesaji okur musun?

Merhaba son 1 haftadır lesile 3 miles yaptım plateste yapmaya çalışıyorum acaba leslie yi sadece haftada 3-4 gün yapsam ne kadar verim alabilirim acaba yediklerime de dikkat ediyorum tabi

Merhaba son 1 haftadır lesile 3 miles yaptım plateste yapmaya çalışıyorum acaba leslie yi sadece haftada 3-4 gün yapsam ne kadar verim alabilirim acaba yediklerime de dikkat ediyorum tabi
Olur tabii canim kilo vermek istiyorsan biraz daha fazla gun yapmalisin, kilo korumak icin 3_4gun yeterli.

iyi akşamlar kızlar dünden beri uğrayamadım dünün raporu
Kalça egzersizleri(35 dk)
kol ve göğüs egzersizleri(15 dk)
barre cardio lower body (14 dk)
Bugün kardiyo günü olduğu için barre cardiyo yapıldı
kızlar dönüşümlü olarak anneme bakıyoruz sıra bende umarım sporumu aksatmam annme çok kızıyor suratın küçüldü yeter artık zayıflama diye kızıyor.Bakalım 2 hafta nasıl olacak alıştım spor yapmaya kendimi çok rahatsız hissediyorum

Dün karın kaslarım şişmiş gibi geldi. Evde de spor yapmaya uygun ortam olmayınca dinlenmeye karar verdim.
Bugün şunları yaptım:
Butt Workout 5: Sexy Beach Body | 30 DAY BUTT LIFT (10 dak.)
5 dak. Karın hareketleri, 5 dak. Kalça hareketleri
20min Core Workout with Jackie (20 dak.)
Sonuncusu fena değilmiş, arada değişiklik olsun diye yapabilirim.

2 gün aradan sonra 3 mil leslie yaptım, birazda dışarıda yürüdük ama o yürüyüşten ziyade gezme niyetineydi

aslında sizler gibi bacak göbek kalça hareketleri yapsam iyi olacak ama sıkılıyorum yer hareketlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…