Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

bende 2mil -3 mil -4 mil var ama nasıl yollanacağını bilmiyorum eğer tarif edersen göndereyim sana
Hawarcim bu baslikta gorsel paylasim ve istek yapmiyoruz arkadasa da o yuzden cevap vermedik. Basligin ilk mesajini bir oku lutfen.

Bu leslıe ya bı sure yapmak zorunda kalem aman Allah'ım ne sınır bozucuydu programı yaptran kadın Kesken başka bırı olsaydı
Kimse sevmedigi bir sporu yapmak zorunda degil. Bizler severek yaptigimiz icin bu basliktayiz. Herkes kendini rahat hissettigi sporu yapmali.

Gunaydin arkadaslar, bugun haftalik alisveris gunumuz. Esim geldiginde toplu bir alisveris yapar boylece o yokken bana ufak tefek eksikleri tamamlamak kalir. Bugun uzun uzun spora vaktim yok ama kisa bir ic bacak videosu ve nefeslerimi yapacak vakti calabilirim belki.

Günaydın kızlar bugünün raporu 4 mile power walk . Bu video ile ilgili biraz ön yargım vardı leslie'nin power surgeslerden önce aşırı yavaşladığını düşünüyordum fakat yavaşladığı zamanlarda leslie'ye tam uyarak power surgeslerde ise leslie'den daha aktif olarak yaptığım zaman inanılmaz etkili hissediyorum videoyu. O yüzden hafta sonu spor yapmadığım için hafta sonuna yakın günlerde power walk yapıyorum sanki etkisi haftasonu da devam ediyor.

Hit kardiyo olduğu için etkisini sonrada gösteriyor bende genelde haftasonuna yakın radio remix yada power walk yapıyordum pazar günkü kaçamakları bir nevi telafi ediyor

Rosecim sagol canim hep hayalimdi ama squatlar kadar barre etkisi de var sanirim bu sikilasmada. Devam devam devam...
evet barrenin sıkılaşmada ayrı bir etkisi var cardiyolarını yapıyorum şuanda biliyorsun emelin bölgesel çalışmalarının arkasına ekliyorum ama barre artık hep hayatımda olacak

Hawarcim bu baslikta gorsel paylasim ve istek yapmiyoruz arkadasa da o yuzden cevap vermedik. Basligin ilk mesajini bir oku lutfen.

şimdi okudum canım, kusura bakmayın ben başlığın ortasından daldığım için

bu arada süper gözüküyorsun

deryacım maşallah. çok güzel duruyor. çalışmanın azmin karşılığı işte budur
ben yaklaşık bir aydır spor yapmıyorum. önce çok hasta idim. sonra bir hafta kadar şehir dışında idim.
şimdi de yatılı misaifirm geliyor
onlar gider gitmez başlayacağım inşallah hemen.

Fitness blenderdan standing abs ve doğum yapmış kadınlara yönelik olan deriyi toparlamaya yönelik egzersiz(15 dk)
Brazil butt liften cuts upper ve dumbell bencpress+flyes+pullover(15 dk)
Barre cardio dancer's workout (38 dk)

Bugün kardiyo yapacaktım ama, dizlerim ağrıyor, yarın squat yapacağım onun için dinlensin. Sabah tibet ve pelvis egzersizleri yaptım. Arada yine pelvis ve nefes egzersizleri yapıyorum. Yan karın kaslarım acıyor, onlarda dinlensin.

Maşallah derya, herkesi gaza getirdin sanırım :))

Benim sabah spor yapma fırsatım olmadı, akşama kalınca da üşenmeyip 45 dak. leslie 3 fast mil yaptım. Aslında uzun zamandır akşama yürüyüş eklemek istiyordum. Belki bu bir başlangıç olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…