Hawarcim bu baslikta gorsel paylasim ve istek yapmiyoruz arkadasa da o yuzden cevap vermedik. Basligin ilk mesajini bir oku lutfen.bende 2mil -3 mil -4 mil var ama nasıl yollanacağını bilmiyorum eğer tarif edersen göndereyim sana
Kimse sevmedigi bir sporu yapmak zorunda degil. Bizler severek yaptigimiz icin bu basliktayiz. Herkes kendini rahat hissettigi sporu yapmali.Bu leslıe ya bı sure yapmak zorunda kalem aman Allah'ım ne sınır bozucuyduprogramı yaptran kadın Kesken başka bırı olsaydı
Ben de yapmayın demedım zaten kendı dusuncemı paylaştım :)))Kimse sevmedigi bir sporu yapmak zorunda degil. Bizler severek yaptigimiz icin bu basliktayiz. Herkes kendini rahat hissettigi sporu yapmali.
Ben de dusuncemi paylastim zaten. Forumumuzda cok sukur her zevke uygun baslik var.Ben de yapmayın demedım zaten kendı dusuncemı paylaştım :)))
Hit kardiyo olduğu için etkisini sonrada gösteriyor bende genelde haftasonuna yakın radio remix yada power walk yapıyordum pazar günkü kaçamakları bir nevi telafi ediyorGünaydın kızlar bugünün raporu 4 mile power walk . Bu video ile ilgili biraz ön yargım vardı leslie'nin power surgeslerden önce aşırı yavaşladığını düşünüyordum fakat yavaşladığı zamanlarda leslie'ye tam uyarak power surgeslerde ise leslie'den daha aktif olarak yaptığım zaman inanılmaz etkili hissediyorum videoyu. O yüzden hafta sonu spor yapmadığım için hafta sonuna yakın günlerde power walk yapıyorum sanki etkisi haftasonu da devam ediyor.
Deryacım popona ve bacakların çok güzel ama popon ayrı bir güzel
Rosecim sagol canim hep hayalimdi ama squatlar kadar barre etkisi de var sanirim bu sikilasmada. Devam devam devam...Deryacım popona ve bacakların çok güzel ama popon ayrı bir güzelkalkık duruyor brazil totosu
evet barrenin sıkılaşmada ayrı bir etkisi var cardiyolarını yapıyorum şuanda biliyorsun emelin bölgesel çalışmalarının arkasına ekliyorum ama barre artık hep hayatımda olacakRosecim sagol canim hep hayalimdi ama squatlar kadar barre etkisi de var sanirim bu sikilasmada. Devam devam devam...
Hawarcim bu baslikta gorsel paylasim ve istek yapmiyoruz arkadasa da o yuzden cevap vermedik. Basligin ilk mesajini bir oku lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?