Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Nerdee benim totomda kurt var, bahceye otururum kahve iceyim diye gözüme yapilacak isler batar iki ot yol, bi dal kes kahvem buz gibi olur.

Kızlar merhaba bu konuyu yeni görüyorum ben :) leslie sansone linklerini artık hiçbir yerde bulamıyorum, eskiden 3 mil olanı yapıyordum onu da silmişim bilgisayardan acaba elinde olan varsa bana özelden atabilir mi?

Kızlar merhaba bu konuyu yeni görüyorum ben :) leslie sansone linklerini artık hiçbir yerde bulamıyorum, eskiden 3 mil olanı yapıyordum onu da silmişim bilgisayardan acaba elinde olan varsa bana özelden atabilir mi?

kızlarr cevap vermicekmisiniz 3 mil yapanlar elinizdeki videoyu bana atamaz mısınız bi şekilde nasıl yollanabilir?

Günaydin fit bayanlar!!! Bugün call bel hareketi, pilates karin ve tracey nefesleri yaptim. Tibetleri yazmiyorum her gün yapiyorum zaten.
Suna dikkat ettim, sabahlari pilates ya da diger bölgeselleri ac karnina yapmak daha kolay oluyor, kardio ise ögleden sonra yapabildigimde daha rahat yapiyorum. Ama ne yazik ki zamanimiz nasil uygunsa ona göre ayarliyoruz.

arkadaşlar neden beni hiçbiriniz sallamıyor? yanlış bişey mi yazıyorum? bi cevap yazmaya bile tenezzül etmedi kimse, alt tarafı bi video istedim.

kızlarr cevap vermicekmisiniz 3 mil yapanlar elinizdeki videoyu bana atamaz mısınız bi şekilde nasıl yollanabilir?

bende 2mil -3 mil -4 mil var ama nasıl yollanacağını bilmiyorum eğer tarif edersen göndereyim sana

bende 2mil -3 mil -4 mil var ama nasıl yollanacağını bilmiyorum eğer tarif edersen göndereyim sana

canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için, buldum artık gerek kalmadı :)

Bu leslıe ya bı sure yapmak zorunda kalem aman Allah'ım ne sınır bozucuydu programı yaptran kadın Kesken başka bırı olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…