- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten diyorlar ki kadınların kilosu değişkendir, onun için kiloyu fazla takmamak gerekiyor. Bazı dönemlerde şişkinlik ödem sorunu yaşıyoruz galiba ondan. Önemli olan görüntü bence, ben fazla tartılmıyorum, bazen meraktan tartılıyorum. 300 gr zaten hiçbirşey değil.Fat Burning and Abs Workout Level 1 | BeFit in 30 Extreme (20 dak.)
20 dak. da Ebru Şallı karın pilates yaptım. Bugün karın günü oldu bana :))
Ben de menopozun yarattığı kilo vermede durgunluğu atlattım gibi. Gram gram gidiyor ama olsun. Genelde Karataya uyuyorum, saatlere, pilav,makarna,tatlı yememeye filan. Ama şu yağ olsun, balığı kızartmayım gibi ayrıntılara çok bakmıyorum bir süredir. Böyle relax olunca daha iyi oldu, stres de kilo vermeyi geciktiriyor gibi. Ben zaten boğazına düşkün biri olmadım hiç. Kullandığım ilaçlar kilo veriyordu, O dert de bitti gibi. Bazen tabağımı dolduruyorum,ertesi gün 300 gram artı gösterebiliyor. Çok takmıyorum artık, 9-10 kilo vereceğim ama.
Canim biz de balik kizartiyoruz arada. Ben de birebir uyamiyorum ama ekmek, hamur isi ve sekeri kesmek fark yaratiyor gercekten. Sanirim benim adet duzensizliklerim de menopoz isaretleri belki benim de o yuzden durmustur kilo vermem. Su anki kilom idare eder ama iste menopoza girince almaktan korkuyorum, o yuzden sinirda degil de birkac kilo avantajda olmak istiyorum.Fat Burning and Abs Workout Level 1 | BeFit in 30 Extreme (20 dak.)
20 dak. da Ebru Şallı karın pilates yaptım. Bugün karın günü oldu bana :))
Ben de menopozun yarattığı kilo vermede durgunluğu atlattım gibi. Gram gram gidiyor ama olsun. Genelde Karataya uyuyorum, saatlere, pilav,makarna,tatlı yememeye filan. Ama şu yağ olsun, balığı kızartmayım gibi ayrıntılara çok bakmıyorum bir süredir. Böyle relax olunca daha iyi oldu, stres de kilo vermeyi geciktiriyor gibi. Ben zaten boğazına düşkün biri olmadım hiç. Kullandığım ilaçlar kilo veriyordu, O dert de bitti gibi. Bazen tabağımı dolduruyorum,ertesi gün 300 gram artı gösterebiliyor. Çok takmıyorum artık, 9-10 kilo vereceğim ama.
Canim biz de balik kizartiyoruz arada. Ben de birebir uyamiyorum ama ekmek, hamur isi ve sekeri kesmek fark yaratiyor gercekten. Sanirim benim adet duzensizliklerim de menopoz isaretleri belki benim de o yuzden durmustur kilo vermem. Su anki kilom idare eder ama iste menopoza girince almaktan korkuyorum, o yuzden sinirda degil de birkac kilo avantajda olmak istiyorum.
Ben 44 yasindayim canim. Ailemde herkes bu yaslarda girmis. 64 kg dan 58e indim. 55 ideal kilom.kaş yaşındasın ki menepoza girmiş olabileceğini düşünüyorsun bide kaç kilosun ve kaç kilo verdin, çok soru sordum demi
Sen mi 44 yaşındasın 25 yaşındasın ya. Metabolizma ve görüntü yaşı.Ben 44 yasindayim canim. Ailemde herkes bu yaslarda girmis. 64 kg dan 58e indim. 55 ideal kilom.
Sen mi 44 yaşındasın 25 yaşındasın ya. Metabolizma ve görüntü yaşı.
Ben 44 yasindayim canim. Ailemde herkes bu yaslarda girmis. 64 kg dan 58e indim. 55 ideal kilom.
anladım aile de böyleyse sende olma ihtimalide yüksek tabi, yaşına göre kilon çok iyi, bak başka arkadaşyaşın için 25 diyor demek ki çok daha genç gösteriyorsun ne güzel, boyunda büyük ihtimal 1.65 falan
Tesekkür ederim canim evet genc gösteriyorum cok sükür. Boyum 1,56 ama vücut ölcülerim orantili oldugu icin sisman durmuyorum. Resim paylasmistim daha önce zaten. Su an 36-38 beden giyiyorum.
Dinlen bugün bence toparlanırsın hem zaten 6 günü çok aktif geçirmişsin.Selam kizlar. Dünden kendime bugün icin program hazirlamistim ama sabah cok kötü uyandim. Cocuklari okula gönderip tekrar yattim ki benim icin olagandisi bi durum uyandiktan sonra tekrar yatip uyumak. Bu hafta 6 gün yogun spor yaptim, bugün vücudumun sinyallerini dinleyip vazgectim.
Selam kizlar. Dünden kendime bugün icin program hazirlamistim ama sabah cok kötü uyandim. Cocuklari okula gönderip tekrar yattim ki benim icin olagandisi bi durum uyandiktan sonra tekrar yatip uyumak. Bu hafta 6 gün yogun spor yaptim, bugün vücudumun sinyallerini dinleyip vazgectim.
Tam iyi etmişsin dinlenmekle diyecektim ki, yine dayanamayıp spor yaptığını okudum. Şöyle bir doğaya karşı çayını-kahveni yudumla. Ruhunu da dinlendir vücudunu da arada. Kedi ile ikiniz o kadar faalsiniz ki, biz çok yavaş kalıyoruz yanınızda.Aksam kendimi iyi hissedince 10dk lik bir ic bacak videosu yaptim.
Bir faal arkadaş daha. nazar değmesin sizlere.merhaba fit bayanlar
kalça egzersizleri (35 dk)
kol ve göğüs egzersizleri (15 dk)
barre kardiyo 2 video beraber (25 dk)