Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kuvvetini arttırsın...Eveeet, ablaniz bugün formdaydi. (Masallah diyeyim kendime) . 3 dk xhit daily den hiit kardio, radio remix, blue mile ve tibetlerim. Toplamda 498 kalori.
Hayatnurun yüzü yoktu da, dün ondan gözükmedi :)) Büyük oğlum da tatile geldi. Ben de bir şeylerle meşgulken sporu ertelemiş oldum.Cok caliskaniz kizlar. Hayatnurla rose yok ortalarda bugün gezdiler herhalde...
Günaydın kızlar sizleri özledim desem inanır mısınız
3 hafta oldu düzenli spor ve diyete başlayalı ve ben 5 kg'a yakın verdim. Maşallah diyorum kendime, bozmadan devam edebilirim inşallah. Sadece Leslie yapıyorum ve hafta sonları spor ve diyet yapmıyorum istediğim gibi yiyorum . Yoksa daha fazla verebilirdim ben ilk haftalarda hızlı veriyorum sonra yavaşlıyor. Bu haftamın planı 5 mega mile ve 4 power milesı dönüşümlü yapmak .
Geçmişi okudum rose paylaştığın resim çok motive edici tebrik ederim seni. Hayatnur ve kedi arkadaşlarımız da her gün sporu bırakmayarak tebrik ve takdiri hak ediyorlar. Derya Abla zaten favorim :)
Herkese bol sporlu günler.
Ben de o çalışkan kızlardan olmaya çalışıyorum bu hususta amatörüm daha ama olsun :) Evet yediklerine dikkat etmek şart şart şart! yapacak bir şey yok.Ennnn caliskan kizlar burda canim. Tebrik ederim seni, leslie düzenli yapip kilo vermiyorum diyeni görmedim daha. Ya yedigine dikkat etmiyordur ya da düzenli yapmiyordur.
Ben de o çalışkan kızlardan olmaya çalışıyorum bu hususta amatörüm daha ama olsun :) Evet yediklerine dikkat etmek şart şart şart! yapacak bir şey yok.
Rosecim barre in faydasini gördün mü? Normalde cabuk etki etmesi lazim. Benim ic bacak kaslari elime geliyo artik ama hala istedigim sikilik olmadi.
kızlar sizi çoooooook özledim kayınbiraderim evlendi o yüzden pek yazamadım ama sporumuda hiç ihmal etmedim özellikle bölgesel çalışma programlarını hep yaptım ama 1 hafta barre yapamadım ama şöyle söyleyim deryacım 1,5 cm basenden incelme ve sertleşme var bacaklarda sıkılaştım ama kesin ve net sonucu en kısa zamanda söyleyebilirim sanırım iç bacaklarım için faydalı olacak inanıyorum.Cok caliskaniz kizlar. Hayatnurla rose yok ortalarda bugün gezdiler herhalde...
çok sağol canım motivasyon olsun ve hala Leslie'nin faydalı olup olmadığını söyleyenlerede özellikle cevap olsun diye paylaştım yalnız süreklilik çok önemli olduğu gibi beslenmede çok önemliGünaydın kızlar sizleri özledim desem inanır mısınız
3 hafta oldu düzenli spor ve diyete başlayalı ve ben 5 kg'a yakın verdim. Maşallah diyorum kendime, bozmadan devam edebilirim inşallah. Sadece Leslie yapıyorum ve hafta sonları spor ve diyet yapmıyorum istediğim gibi yiyorum . Yoksa daha fazla verebilirdim ben ilk haftalarda hızlı veriyorum sonra yavaşlıyor. Bu haftamın planı 5 mega mile ve 4 power milesı dönüşümlü yapmak .
Geçmişi okudum rose paylaştığın resim çok motive edici tebrik ederim seni. Hayatnur ve kedi arkadaşlarımız da her gün sporu bırakmayarak tebrik ve takdiri hak ediyorlar. Derya Abla zaten favorim :)
Herkese bol sporlu günler.
Rosecigim 1 video daha ekledim bu nefes olayiyla ilgili. Birkac gündür yapiyorum. Dogum sonrasi pilates de bize yararli olabilir, ben basligi acarken yeni dogum yapmislari düsündüm ama biz de zamaninda yapmadigimiz icin simdi faydalanabiliriz.raporumuda vereyim deryacım nefes platesini çok merak ediyorum inceliyim hemen biz sezeryan olduğumuz için oradaki deriyi toparlamak gerçekten zor olabilir
brazil butt abs rapido
brazil butt cuts upper
ve cardio barre
Rosecigim 1 video daha ekledim bu nefes olayiyla ilgili. Birkac gündür yapiyorum. Dogum sonrasi pilates de bize yararli olabilir, ben basligi acarken yeni dogum yapmislari düsündüm ama biz de zamaninda yapmadigimiz icin simdi faydalanabiliriz.