Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bugün;
Göğüs, kol çalışması
Squat çeşitleri

Callan bel esnetme hareketi
Mekik tekeri
Hip hop abs shaun t 6 dk. (parça parça video yapmaktan sıkıldım, bu videoyu sildim, belime ağrı giriyor yaparken)
6 day 6 pack 1. gün
6 day 6 pack 2. gün

Zaten diyorlar ki kadınların kilosu değişkendir, onun için kiloyu fazla takmamak gerekiyor. Bazı dönemlerde şişkinlik ödem sorunu yaşıyoruz galiba ondan. Önemli olan görüntü bence, ben fazla tartılmıyorum, bazen meraktan tartılıyorum. 300 gr zaten hiçbirşey değil.

Canim biz de balik kizartiyoruz arada. Ben de birebir uyamiyorum ama ekmek, hamur isi ve sekeri kesmek fark yaratiyor gercekten. Sanirim benim adet duzensizliklerim de menopoz isaretleri belki benim de o yuzden durmustur kilo vermem. Su anki kilom idare eder ama iste menopoza girince almaktan korkuyorum, o yuzden sinirda degil de birkac kilo avantajda olmak istiyorum.

kaş yaşındasın ki menepoza girmiş olabileceğini düşünüyorsun bide kaç kilosun ve kaç kilo verdin, çok soru sordum demi

Ben 44 yasindayim canim. Ailemde herkes bu yaslarda girmis. 64 kg dan 58e indim. 55 ideal kilom.

anladım aile de böyleyse sende olma ihtimalide yüksek tabi, yaşına göre kilon çok iyi, bak başka arkadaşyaşın için 25 diyor demek ki çok daha genç gösteriyorsun ne güzel, boyunda büyük ihtimal 1.65 falan

Selam kizlar. Dünden kendime bugün icin program hazirlamistim ama sabah cok kötü uyandim. Cocuklari okula gönderip tekrar yattim ki benim icin olagandisi bi durum uyandiktan sonra tekrar yatip uyumak. Bu hafta 6 gün yogun spor yaptim, bugün vücudumun sinyallerini dinleyip vazgectim.

Tesekkür ederim canim evet genc gösteriyorum cok sükür. Boyum 1,56 ama vücut ölcülerim orantili oldugu icin sisman durmuyorum. Resim paylasmistim daha önce zaten. Su an 36-38 beden giyiyorum.

Tesekkür ederim canim evet genc gösteriyorum cok sükür. Boyum 1,56 ama vücut ölcülerim orantili oldugu icin sisman durmuyorum. Resim paylasmistim daha önce zaten. Su an 36-38 beden giyiyorum.

çok iyi , beden ölçün de gayet güzel, ne güzel umarım bende kısa zamanda 366-38 giymeye başlarım ben şu an 40 giyiyorum

Selam kızlar dün 5 mega milden 4 mile yapmıştım bugün de planımda olmamasına rağmen ultimate 5 day walk yaptım. Yeşil-mor-sarı-kırmızı-mavi diye sıraladım ve onların ileri geri yürüdüğü yerde ben koştum hem iyice terledim hem de uzun zamandır yapmadığım için bu videoyuçok keyif aldım

Dinlen bugün bence toparlanırsın hem zaten 6 günü çok aktif geçirmişsin.

AMİENA AYAKTA KARIN VİDEOSU (5 dk)
KARIN 3. GÜN KARDİYO SİX DAY SİX PACK (10 dk)
KARIN 4. GÜN KARDİYO SİX DAY SİX PACK (10 dk)
EK KARIN KARDİYO 10 dk
BURPEES 15 tane galiba, daha 10 tane yapınca kalp atışlarım hızlanıyor.

Aksam kendimi iyi hissedince 10dk lik bir ic bacak videosu yaptim.
Tam iyi etmişsin dinlenmekle diyecektim ki, yine dayanamayıp spor yaptığını okudum. Şöyle bir doğaya karşı çayını-kahveni yudumla. Ruhunu da dinlendir vücudunu da arada. Kedi ile ikiniz o kadar faalsiniz ki, biz çok yavaş kalıyoruz yanınızda.
merhaba fit bayanlar
kalça egzersizleri (35 dk)
kol ve göğüs egzersizleri (15 dk)
barre kardiyo 2 video beraber (25 dk)
Bir faal arkadaş daha. nazar değmesin sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…