Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

--Leg, Thigh and Butt Workout Level 1| BeFit in 30 Extreme (20 dak.)
---BeFiT GO | 10 Min Ab Burner Workout (10 dak.)
Bugün daha fazla spor yapma isteğim var.Ama dil çalışıyorum ve bu verimli saatleri kullanabilmek istiyorum.daha sonra mola verdiğimde bir iki video daha yapmak istiyorum. Bu arada son yaptığım videolardan memnunum. Pilatese geri döndüğüm iyi oldu.Yer hareketlerini ihmal etmemek gerekiyormuş, farkı hemen gördüm.
Ben de haftalık aylık planlar yapıyorum, her gün yaptıklarımı da not alıyorum bilgisayrda. Böylece yapamadığım videoları sonraya ekleyebiliyorum. Geçen ay yaptığım butt videolarını bu ay tekrarlayacağım.sadece sevmediğim bir -iki tanesini çıkartmayı düşünüyorum.

şahsi fikrim ama tam verim alabilmek için 2 ay daha iyi oluyor galiba ne dersin jessica'nın programında pear shape programında sadece 1 cm inceldi gerçi yılbaşı biraz etkiledi ama 2 ay yapabilseydim iyi olurdu
Rosecim bir ay diyorlar ama istedigin sonuca ulasamadiysan tekrarlanabilir tabii ki. Herkes hemen sonuc alamiyor ki. Gerci ben cabuk bikiyorum, bi leslie ile amiena ya sadik kaldim ama tekrarlanabilir diye dusunuyorum.

Ne ogreniyorsun canim, ben de oglumla italyanca ogreniyorum.

İspanyolca öğreniyorum. Aslında italyanca önceliğimdi ama zamanında sürekli çalışamadım,kesintiler oldu.Ben de sıfırdan başlayım dedim. Bunu ilerletince tekrar italyancaya döneceğim.

Merhabalar, biraz koptum yürüyüşlerden arada yürüdüm ama eskisi gibi sık değil malum havalar çok soğuk ve mecburen laslie ye döndüm bugün.
Isınma
33 dk - 2 mil laslie
60 düz mekik
20 sağ + 20 sol =40 yan mekik
20 ters mekik ve soğuma...

Athletic Dance Workout- Einfach in Topform Tanzen!
Leslie tadında, ama leslie daha bir coşturuyor. Güzeldi, 10 dk.'da hafif terletti beni bile.
Bakalım yatana kadar daha neler yapacağım.
Tibetide parça parça yaptım.

Günaydin fit bayanlar!!! 45 dk karin ve ic bacak pilatesi yapildi. Her seferinde bu kadar iyi hissettirmesine ragmen niye su pilatesi bir düzene sokamadim bilmem. Kafam karisiyor benim de arada yapmak istedigim bütün videolardan.

Günaydin fit bayanlar!!! 45 dk karin ve ic bacak pilatesi yapildi. Her seferinde bu kadar iyi hissettirmesine ragmen niye su pilatesi bir düzene sokamadim bilmem. Kafam karisiyor benim de arada yapmak istedigim bütün videolardan.
Aslında pilates bizim karın sorunumuz için en iyisi ama inatla yapmıyoruz. Gerçi yaptığımız birçok bölgesel hareket pilateste var. Birde bana sor, hala ayıklayamadım videoları.

--BeFiT GO | Beach Body- 40 Minute Fat-Burning HIIT Workout (40 dak.)
--35-40 dak. Pazara gidiş geliş
Yeni indirdiğim videoları denemeye başladım. Fazla yorucu değil. Asıl yaptığım Extreme videoları ama,o her gün yapılmıyor.Aralara koyuyorum bakalım bir şeyler.

Yakinda maratona katilisrsin hayatnurcum en zor videolarla bile basa cikiyorsun masallah.

10 tanecik mekik tekeri yapıldı
Barre karın yapıldı, Barre Exercise- Lower Belly Blast (4 dk.'da mahvetti beni)
Six day six pack, çok merak ediyordum, ama bir türlü yapmaya fırsat bulamadım, güzelmiş. Ab Cardio Workouttaki gibi, koştur koştur yaptırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…