Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydin kizlar. Bugün haftasonu biraz uzun uyudum spor saatim gece kaldi. Ama size bir motivasyon vermek istedim. Resmini paylastigim kadin 20 yil önce leslie ile 30 kg vermis, 20 yildir leslie ile yürümeye ve kilosunu korumaya devam ediyor. Bana sorarsaniz 20 yil öncesine göre daha genc ve güzel görünüyor.

Eveeet ben de raporumu vereyim. Sabah kizimla yarim saat yürüyüs, firm ve burn. 3 kg dumbella firm süper calistirdi. Iyi ki almisim.

beni bile ekleyebiliriz resimlere leslie ile 30 kg verdim
Azmin elinden bir şey kurtulmuyor!

Yakinda maratona katilisrsin hayatnurcum en zor videolarla bile basa cikiyorsun masallah.
Valla, her zaman pazar arabasını çekecek performansım olsun yeter bana. 10 dakikalık videoları dura dinlene yapınca oradaki hareketler basit gelmiş olabilir :))

Sokakta hırkayla gezerken birden havalar soğudu.Ben de uyum sağlayamayınca nezle olmuşum,soba falan ısıtmıyor. Bugün spor yok.

tebrık edıyorum sızı ne kadar zamanda bu kadar verdınız acaba
05.02.2013 de başladım leslie ama 13.01.2013 de yediklerimi kısıarak başladım ve 10.05.2014 de 63.60 ulaştım ama bebeğimide 2 yıla yakın emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamadım ama sporumu hiç aksatmadım haftanın 6 günü hep yaptım yazın aksamalar oldu ama hala 63 deyim asıl isteğim 60 olmak inşallah oda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…