- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Sogukta yürümek iyidir canim daha cok kalori harcar vücut kendini isitmaya calisirken...Slm kızlar, 45dk yüründü sokukta da donuldu, bırrrrrrr.
beni bile ekleyebiliriz resimlere leslie ile 30 kg verdim
Maşallah
Seni ayakta alkisliyorum rosecim.
Yakinda maratona katilisrsin hayatnurcum en zor videolarla bile basa cikiyorsun masallah.
Gecmis olsun canim.Sokakta hırkayla gezerken birden havalar soğudu.Ben de uyum sağlayamayınca nezle olmuşum,soba falan ısıtmıyor.Bugün spor yok.
tebrık edıyorum sızı ne kadar zamanda bu kadar verdınız acababeni bile ekleyebiliriz resimlere leslie ile 30 kg verdim
05.02.2013 de başladım leslie ama 13.01.2013 de yediklerimi kısıarak başladım ve 10.05.2014 de 63.60 ulaştım ama bebeğimide 2 yıla yakın emzirdiğim için çok sıkı diyet yapamadım ama sporumu hiç aksatmadım haftanın 6 günü hep yaptım yazın aksamalar oldu ama hala 63 deyim asıl isteğim 60 olmak inşallah oda olacaktebrık edıyorum sızı ne kadar zamanda bu kadar verdınız acaba
Geçmiş olsun.Sokakta hırkayla gezerken birden havalar soğudu.Ben de uyum sağlayamayınca nezle olmuşum,soba falan ısıtmıyor.Bugün spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?