• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

beni bile ekleyebiliriz resimlere leslie ile 30 kg verdim
74920-1404822467-df683e22cb65e94595b7991036c5ea96.jpg
Ooooooo harika, tebrikler! Ne kadar sürede bu düşüş oldu, beslenmene de dikkat ettin mi beraberinde?

Aman spor omur boyu birakilmaz... Walk walk walk.
haklısın başlarkende bırakmayacağım idwal kiloma gelince de haftada 3 gün en az yapacağım demiştim ama olmadı bahanem çok oldu :( yazın biraz da dışarda hareket ettim diye aksadı neyse kararlıyım artık. oğlum büyüdü 1,5 yaşında o da benimle yapıyor kızın geldi aklıma oda seninle yapıyordu :)

haklısın başlarkende bırakmayacağım idwal kiloma gelince de haftada 3 gün en az yapacağım demiştim ama olmadı bahanem çok oldu :KK43: yazın biraz da dışarda hareket ettim diye aksadı neyse kararlıyım artık. oğlum büyüdü 1,5 yaşında o da benimle yapıyor kızın geldi aklıma oda seninle yapıyordu :)
Hala yapiyorlar canim oglum da oyle, pilates, yoga, ne yapsam taklit ediyolar. Bazen bikkinlik gelebilr ama arayi cok uzatinca aliskanlik kayboluyor.

Dün 20 dak. Total Body Weight Loss Workout Level 1 (Calisthenics) | BeFit in 30 Extreme yaptım. Sonra bilgisayarım bakıma girdi,kalan videoları yapamadım.
Bugün planladıklarımı yaptım ama.
Fat Burning and Abs Workout Level 1 | BeFit in 30 Extreme (20 dak.)
Butt Workout 2: Booty Booster | 30 DAY BUTT LIFT (10 dak.)
BeFiT GO | Beach Body- Beach Butt and Tummy Tuck Workout (10 dak.)

Back