Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsunSokakta hırkayla gezerken birden havalar soğudu.Ben de uyum sağlayamayınca nezle olmuşum,soba falan ısıtmıyor.Bugün spor yok.
![]()
evet acayip popom ve basenlerim yanıyor video bitene kadar yanmayı hissediliyorButt Workout 2-Booty Buster
Butt Workout Cardio 1-Boot Camp
Barre cardio lower bady (Roseciğim'den kopya aldım.Popom yandı resmen)
Tank Top Arms Workout
Dün de soğukta 45 dk yürüdüm ama sonuç şiddetli baş ağrısı oldu, çok direndim ama ağrı kesici almadan, uyumak mümkün olmadı..Sogukta yürümek iyidir canim daha cok kalori harcar vücut kendini isitmaya calisirken...
Ooooooo harika, tebrikler! Ne kadar sürede bu düşüş oldu, beslenmene de dikkat ettin mi beraberinde?beni bile ekleyebiliriz resimlere leslie ile 30 kg verdim![]()
Gecmis olsun canim hava lodossa o da bas agrisi yapar.Dün de soğukta 45 dk yürüdüm ama sonuç şiddetli baş ağrısı oldu, çok direndim ama ağrı kesici almadan, uyumak mümkün olmadı..![]()
yine yeniden herkese ve lesli ye merhaba. Özellikle sana deryacım![]()
Aman spor omur boyu birakilmaz... Walk walk walk.bırakmıştım biliyorsun baktım 1 kilo almışım hemen tekrar başladım dün 30 days burn yapıldı şef1 aldım ama 6 vermek hedefim inşallah
haklısın başlarkende bırakmayacağım idwal kiloma gelince de haftada 3 gün en az yapacağım demiştim ama olmadı bahanem çok olduAman spor omur boyu birakilmaz... Walk walk walk.
Hala yapiyorlar canim oglum da oyle, pilates, yoga, ne yapsam taklit ediyolar. Bazen bikkinlik gelebilr ama arayi cok uzatinca aliskanlik kayboluyor.haklısın başlarkende bırakmayacağım idwal kiloma gelince de haftada 3 gün en az yapacağım demiştim ama olmadı bahanem çok olduyazın biraz da dışarda hareket ettim diye aksadı neyse kararlıyım artık. oğlum büyüdü 1,5 yaşında o da benimle yapıyor kızın geldi aklıma oda seninle yapıyordu :)
evet uzunca bi aradan sonra onun sesini uymak bile iyi geldi banaHala yapiyorlar canim oglum da oyle, pilates, yoga, ne yapsam taklit ediyolar. Bazen bikkinlik gelebilr ama arayi cok uzatinca aliskanlik kayboluyor.