Tabureye çıkıp öyle yapmaya çalış.Bizde de barfiks var ama sağolsun kocam kendi boyuna göre yaptırmış.kumlu dambıl iyi olmuyor kumlar dökülüyor zamanla oralarını bantladım yeni aldığım 3 kg demir tozundan yapılmış bakalım o nasıl olacak
Çok güzel görünüyorlar. Kırmızılar çok hoşmuş.bunlarda benim çeyizlerim mat ve plates malzemelerinide alırsam tam olacak
Tabureye çıkıp öyle yapmaya çalış.
O videolari yapinca zaten kardio bölgesel hepsi bir arada oluyor.Tamam sağ ol bende iki sertlikte alırım..Leslinin bantlı bölümleri çok hoşuma gidiyor hep kızımın çoraplarıyla yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uru-ve-incel-programi-gorsel-paylasim.320949/peki nerden indiriyosunuz bana 4 ve 5fast mil lazım acil link istemel yasakmı onuda bilmiyorum ama öyleys özürdilerim ama nasıl ulaşabilirim lütfen diğer konularada yazdım ama inşallah cevaplayan olur
Leslie nin kendisi de diyor zaten 5 millerin icinden secebilir hatta iki farkli videodan sevdiginiz milleri yapabilirsiniz diye. O konuda sorun yok. Önceden planlamak da iyidir insan kendine verdigi sözden cikmak istemiyor motivasyon oluyor.Önümüzdeki hafta için kendime plan yaptım 5 mega mile yapacağım ama 4. mili yapmayıp 3. mili üst üste yapıp öyle 5 mega mili tamamlayacağım. Çünkü 4. mili hiç sevmedim niyeyse. ben artık haftalık spor planı yapıyorum ve ona uymaya çalışıyorum bu hafta 5 mile fat burning ile 5 mega mili dönüşümlü yapıyorum haftaya sadece 5 mega mil.
benim gibi pilates sevmeyen ve üst bölgesinin incelmesini isteyenler için 5 mega milin 2. mili çok yararlı. Ayrıca şubat ayında 30 day shred'e başlamayı düşünüyorum çok heveslendim ya sürekli plan yapıyorum
Neden olmasin.Ab strenght Workout 2-Rock Hard
Butt Workout 6-Yoga
Butt Workout Cardio 4-Brezilian booty..
Kızlar bu takvimleri bitirip 2.bir tur yapsak olur mu?
şahsi fikrim ama tam verim alabilmek için 2 ay daha iyi oluyor galiba ne dersin jessica'nın programında pear shape programında sadece 1 cm inceldi gerçi yılbaşı biraz etkiledi ama 2 ay yapabilseydim iyi olurduNeden olmasin.
Maşallah.Merhaba topiğin fit bayanları günün raporunu vereyim pazara gideyim
brazil butt liften abs rapido(11 dk)
brazil butt liften upper cuts (12 dk)
haydi spora-skinny jeans (18 dk) teşekkürler kedicim step tahtasını nasıl daha aktif kullanırım derken bu video iyi oldu
Befit-Barre lower body (14 dk)
Tracey Mallet-craze legs (5 dk)
bütün vücudu çalıştırmış oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?