• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bizde de barfiks var ama sağolsun kocam kendi boyuna göre yaptırmış.kumlu dambıl iyi olmuyor kumlar dökülüyor zamanla oralarını bantladım yeni aldığım 3 kg demir tozundan yapılmış bakalım o nasıl olacak
Tabureye çıkıp öyle yapmaya çalış.

bunlarda benim çeyizlerim mat ve plates malzemelerinide alırsam tam olacak
4ZM23p.jpg
Çok güzel görünüyorlar. Kırmızılar çok hoşmuş.

peki nerden indiriyosunuz bana 4 ve 5fast mil lazım acil link istemel yasakmı onuda bilmiyorum ama öyleys özürdilerim ama nasıl ulaşabilirim lütfen diğer konularada yazdım ama inşallah cevaplayan olur

Tamam sağ ol bende iki sertlikte alırım..Leslinin bantlı bölümleri çok hoşuma gidiyor hep kızımın çoraplarıyla yaptım:KK53:
O videolari yapinca zaten kardio bölgesel hepsi bir arada oluyor.

Günaydin kizlar... Sabah hic halim yoktu ama kendimi zorladim ve rose nin ekledigi barre cardioyu yaptim. Oldukca zorlayici sevdim. Tüm vücut calisiyor. Haftada iki kez yapabilirim.

Günaydın kızlar :KK54: internetimde sorun var o yüzden bir süre yazamayabilirim ama Leslie'ye devamm. İyi ki videoları bilgisayarıma indirmişim yoksa şimdi mahvolmuştum

Önümüzdeki hafta için kendime plan yaptım 5 mega mile yapacağım ama 4. mili yapmayıp 3. mili üst üste yapıp öyle 5 mega mili tamamlayacağım. Çünkü 4. mili hiç sevmedim niyeyse. ben artık haftalık spor planı yapıyorum ve ona uymaya çalışıyorum bu hafta 5 mile fat burning ile 5 mega mili dönüşümlü yapıyorum haftaya sadece 5 mega mil.

benim gibi pilates sevmeyen ve üst bölgesinin incelmesini isteyenler için 5 mega milin 2. mili çok yararlı. Ayrıca şubat ayında 30 day shred'e başlamayı düşünüyorum çok heveslendim ya sürekli plan yapıyorum :KK45:

Önümüzdeki hafta için kendime plan yaptım 5 mega mile yapacağım ama 4. mili yapmayıp 3. mili üst üste yapıp öyle 5 mega mili tamamlayacağım. Çünkü 4. mili hiç sevmedim niyeyse. ben artık haftalık spor planı yapıyorum ve ona uymaya çalışıyorum bu hafta 5 mile fat burning ile 5 mega mili dönüşümlü yapıyorum haftaya sadece 5 mega mil.

benim gibi pilates sevmeyen ve üst bölgesinin incelmesini isteyenler için 5 mega milin 2. mili çok yararlı. Ayrıca şubat ayında 30 day shred'e başlamayı düşünüyorum çok heveslendim ya sürekli plan yapıyorum :KK45:
Leslie nin kendisi de diyor zaten 5 millerin icinden secebilir hatta iki farkli videodan sevdiginiz milleri yapabilirsiniz diye. O konuda sorun yok. Önceden planlamak da iyidir insan kendine verdigi sözden cikmak istemiyor motivasyon oluyor.

Merhaba topiğin fit bayanları günün raporunu vereyim pazara gideyim
brazil butt liften abs rapido(11 dk)
brazil butt liften upper cuts (12 dk)
haydi spora-skinny jeans (18 dk) teşekkürler kedicim step tahtasını nasıl daha aktif kullanırım derken bu video iyi oldu
Befit-Barre lower body (14 dk)
Tracey Mallet-craze legs (5 dk)
bütün vücudu çalıştırmış oldum.:KK76::D

Merhaba topiğin fit bayanları günün raporunu vereyim pazara gideyim
brazil butt liften abs rapido(11 dk)
brazil butt liften upper cuts (12 dk)
haydi spora-skinny jeans (18 dk) teşekkürler kedicim step tahtasını nasıl daha aktif kullanırım derken bu video iyi oldu
Befit-Barre lower body (14 dk)
Tracey Mallet-craze legs (5 dk)
bütün vücudu çalıştırmış oldum.:KK76::D
Maşallah. :KK9::KK9::KK9:

Back