Hayatnurcum neler buldun yine sen bizi de gectin.--Total Body Weight Loss Workout Level 1 (Calisthenics) | BeFit in 30 Extreme (20 dak.)
--Butt Workout 3: Firm Extreme | 30 DAY BUTT LIFT (10 dak.)
– 5-6 dak.Casey Ho ile pilates
Eskiden pilatesi ne kolay yapardım.Dünden beri zorlandığımı farkettim.Ama pes etmek yok.
Leslie de bir kardio prigrami, yuruyus zaten kardio ama jessica da cok etkili. Leslie den bir gidim daha tempolu .
Leslienin hiit kardio videolarini gormedin sanirim. Ama tabii jessica da cok iyi. Herkes kendini iyi hissettigi sporu yapmali.Yürüyüş Tabiki cardiodur ama her yürüyüş değil :) cardioda amaç kalp atışını hızlandırarak kalori yakımını sağlamak...Leslienin kardiyoda etkili tek videosu bana göre 4 mile fast idi,kaldırılmış..diğer videoları her yaş grubu yapar aman fazla zorlamayalımlık.....sporda şaşırtmaca önemli Jessica yürürken birden koşuyor,zıplıyor...Jessica daha keyifli geldi bana nedense...tabi bünyeden bünyeye değişir..Jessica ağır gelebilir bazılarına,ben normalde hergün bantta 10 eğim,7.6 km hızla 8 km yürüyorum,belki o yüzden Leslie hafif geliyor bana...
leslienin en zorlayıcı videosu nedir acabaLeslienin hiit kardio videolarini gormedin sanirim. Ama tabii jessica da cok iyi. Herkes kendini iyi hissettigi sporu yapmali.
Sanirim radio remix ve 4power miles.leslienin en zorlayıcı videosu nedir acaba
Memnun kaldin mi sonuctan kedicim? Ben ne spor yaparsak yapalim beslenmenin karin üzerinde etkisinin buyuk oldugunu dusunuyorum.Abs workout 2 video yapıldı. Programın bitmesine 2 gün kaldı. Programdan ayrı da birkaç video var. Onları da program sonrası yaparım biraz. Sonra başka birşeye geçeceğim inşallah.
Ben abartılı yemeyince karnımda şişkinlik olmuyor. Dediğin gibi beslenme ile ilgili. Daha istediğim yağ oranına gelmedi. Program 1 aylık hemen etkisi olmaz zannedersem. 1 yılı geçti spor yapalı, bakalım hepsinin sonucu ne olacak, hala merakla ne zaman kurtulacağız diye bekliyoruz.Memnun kaldin mi sonuctan kedicim? Ben ne spor yaparsak yapalim beslenmenin karin üzerinde etkisinin buyuk oldugunu dusunuyorum.
Evet, karatay candır.Bu iki hafta son bir yildir edindigim yeme aliskanliginin disina cikip biraz unlu sekerli gidalar yiyip karnimin balon gibi sistigini gorunce karatay tarzinin onemini bir kez daha farkettim. Cok uzun zamandir sekerli birseyler yememistim hemen eskiden oldugu gibi siskinlik, gaz ve kabizlik problemlerim bas gosterdi. Ben yine saglikli beslenmeme doneyim.
Bugun ebrunun skinny jeans videosunu izledim hareketler guzel ama sakiz gibi uzatiyor o da. Bir saat dayanilir sey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?