Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Gecmis olsun canim. Bekle istersen ben iki kez bronsit oldum hasta spor yapinca.detox yogasi yapabilirsin. Kotu toksinleri de atmis olursun biylece.

Hic yoktan iyidir diyerek pilatex detox ve barre bacak calistim toplam yarim saat.

5 mega mile yaptım çok yoruldum ama değdi. Ben haftaiçi spor yapıp hafta sonları yapmama kararı aldım 5 gün spor yapacağım sıkı bir diyet de yaptığım için 5 gün yeterli diye düşünüyorum .

Bu arada kandiliniz mübarek olsun bu mübarek gecede Allah dualarımızı kabul etsin :)

Teşekkür ederim kızlar
Spor yapmadım. Çünkü hapşırık arttı. Daha da azdırmayayım dedim. Azıcık bir kaç gün sporsuz yaşayacağım.

papatya geçmiş olsun.Alerjik bir şey galiba.
Bugün karın günü olsun dedim.Az daha yapmak istiyordum ama hamlamış hissettim kendimi.
Day 02: Ab Burner | Six Day Six Pack Workout 10 dak.
25 dak. Casey Ho ile yerde karın pilates
Bu arada Casey i de programıma almıştım.Birkaç gündür videolarını indiriyordum.Genelde karın hareketlerini yapmayı planlıyorum.

Biraz da detox yogasiyla günü tamamladim...

spora iki ay kadar ara vermiştim yeni yılda başlamaya karar vermiştim dün ve bugün yaptım çok ükür sizlerinde desteğiyle devam ettirmeyi düşünüyorum.Hele sizlerinde yaptığını görünce bayağı gaza geldim

Arkadaşlar selam leslie ile zayiflayanlar varsa lütfen biraz bilgi verebilirmisiniz nekadar sürede kac kilo verdiginizu merak ediyorum..

Günaydıııın,Leslinin 4 ve 5 mile videolarına ulaşamıyorum artık ...Jessica Smith yapıyorum,yürüyüş videolarında cardioya da ağırlık vermiş,daha etkili geldi bana...

Günaydıııın,Leslinin 4 ve 5 mile videolarına ulaşamıyorum artık ...Jessica Smith yapıyorum,yürüyüş videolarında cardioya da ağırlık vermiş,daha etkili geldi bana...
Leslie de bir kardio prigrami, yuruyus zaten kardio ama jessica da cok etkili. Leslie den bir gidim daha tempolu .

Arkadaşlar selam leslie ile zayiflayanlar varsa lütfen biraz bilgi verebilirmisiniz nekadar sürede kac kilo verdiginizu merak ediyorum..
Canim bak üctür ayni soruyu soruyorsun, bu baslikta o soruya cevap alamazsin. Bizler herseyi kendimiz arastirmaya emek verip bilgileri paylasirken yeni arkadaslarin da biraz konulari arastirmasini beklemek herhalde anormal bir durum degil. Vaktim yok da deme lütfen cünkü herkesin vakti degerli böyle bir bahane baskalarina sadece saygisizlik. Bu baslikta artik sadece leslie yapan kalmadi, görsel paylasim bölümündeki leslie basligini biraz okursan, google da da before afterlari incelersen insanlarin leslie ile ne kadar basarili oldugunu kendin görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…