Gecmis olsun canim. Bekle istersen ben iki kez bronsit oldum hasta spor yapinca.detox yogasi yapabilirsin. Kotu toksinleri de atmis olursun biylece.Merhaba Hanımlar
Bir kaç gündür hastayım. Öyle yatak döşek yatmıyorum ama sürekli hapşırık, tıksırık, burun akıntısı şeklinde. Bugün pek hapşırık yok ama genzim falan dopdolu. Salı Günü'nden beri spor yapmadım. Bugün yapsa mı yoksa biraz daha mı beklesem bilmiyorum. Terleyince daha da kötü mü olurum acaba.
çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim kızlar
Spor yapmadım. Çünkü hapşırık arttı. Daha da azdırmayayım dedim. Azıcık bir kaç gün sporsuz yaşayacağım.
Tabii ki, bizim kapimiz spor severlere her zaman acik.slmlar ben de sporu sevenlerden biriyim aranıza katlabilirmymmm
Leslie de bir kardio prigrami, yuruyus zaten kardio ama jessica da cok etkili. Leslie den bir gidim daha tempolu .Günaydıııın,Leslinin 4 ve 5 mile videolarına ulaşamıyorum artık ...Jessica Smith yapıyorum,yürüyüş videolarında cardioya da ağırlık vermiş,daha etkili geldi bana...
Canim bak üctür ayni soruyu soruyorsun, bu baslikta o soruya cevap alamazsin. Bizler herseyi kendimiz arastirmaya emek verip bilgileri paylasirken yeni arkadaslarin da biraz konulari arastirmasini beklemek herhalde anormal bir durum degil. Vaktim yok da deme lütfen cünkü herkesin vakti degerli böyle bir bahane baskalarina sadece saygisizlik. Bu baslikta artik sadece leslie yapan kalmadi, görsel paylasim bölümündeki leslie basligini biraz okursan, google da da before afterlari incelersen insanlarin leslie ile ne kadar basarili oldugunu kendin görürsün.Arkadaşlar selam leslie ile zayiflayanlar varsa lütfen biraz bilgi verebilirmisiniz nekadar sürede kac kilo verdiginizu merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?