• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Woow! Senin gibi azimli ve fit bir arkadaş tarafından,kedi gibi sportif bir arkadaşla birlikte anılmak bir onur benim için.:oops: Artık bunun üzerine 2015 de daha da istikrarlı olmam lazım.Bu motivasyonu bir yılbaşı hediyesi olarak kabul ediyorum canım.Hep birlikte fit bir yıl geçirelim inşallah.:KK68:
:KK68::KK68::KK68:

Woow! Senin gibi azimli ve fit bir arkadaş tarafından,kedi gibi sportif bir arkadaşla birlikte anılmak bir onur benim için.:oops: Artık bunun üzerine 2015 de daha da istikrarlı olmam lazım.Bu motivasyonu bir yılbaşı hediyesi olarak kabul ediyorum canım.Hep birlikte fit bir yıl geçirelim inşallah.:KK68:
Amin canim,yok yok sen kendini kucumseme cok caliskandin masallah.

Yeni yılın ilk selamı benden olsun herkese.Günaydın diyecektim ama baktım öğlen aydın olmuş çoktan.Birazdan spor yapmayı düşünüyorum.Bu ayki planım şöyle:
1- BeFit in 30 Extreme (Month one)
2-BE FIT 30 DAY BUTT LIFT
3-6DAY 6PACK (deryanın bir başlığından indirmiştim.)
İlk program temel.Zaten haftada 4 gün yapılıyor.Diğerlerini,günümün yoğunluğuna,ruh halime göre her güne ekleyeceğim.Buraya peşin peşin yazdım ki,gayrete gelip kalkayım spor yapmaya diye.:KK48:

yeni yılda bol sporlu bir yıl diliyor ve raporumu veriyorum 15 dakika ip atlama ve göğüs egzersizi yapıldı.Bu arada deryacım yılın şampiyonlarını seçmiş tebrikler kedicim ve hayatttnurcum:KK9::KK9::KK9::D:D:D:KK68::KK68::KK68:

Yaptigim videolari burdan paylasmak istiyorum belki faydasi olur
öncelikle videosuz olarak sadece squat var 60 tane yapiyorum zaman olursa 10 ar lunge ekliyorum haftada 3 gün

Kalca icin Marry Helen Ballet Butt adini taktim bu videoya :D haftada 3 güne yaydim

zamansiz kalinirsa bu ablanin 5 dakikalik kalca videosuda güzel

karin icin kathy smith simitler icinde süper hareketler iceriyor

birde bu kadinin topla yapilan karin icin videosu vardi adini yazdigim halde kaldirmislar bence alaninda cok iyi özel istek olursa yandex üzerinden atarim (henüz yapmadim)

ic bacak icin bu videoyu ekledim tracy mallet haftada 3 gün yapiyorum

ebru sallidan kalca sellülit hareketleri var yüzüstü yapilan hareketler sIkIstirma icin onlarda5 dakikayi bulmuyor gücüm olusa o günkü duruma göre yapiyorum

bu program 1 aylik ve henüz bazi videolari programima eklemedim firsat buldukca 30 dakikalik leslie yapiyorum
2 mil ediyor uzun sürünce sIkIliyorum

ilerde ekleyecegim videolarda simdiden hazir

insallah faydali olur :)

Thalixcigim bu basligimizin kurali gorsel paylasim ve video istegi yapmiyoruz. Istersen ayri baslik ac bunlara canim.

Biz de yilin ilk gunune hareketli basladik. Iki saat kar yuruyusu yaptik.

Merhaba Hanımlar
Bir kaç gündür hastayım. Öyle yatak döşek yatmıyorum ama sürekli hapşırık, tıksırık, burun akıntısı şeklinde. Bugün pek hapşırık yok ama genzim falan dopdolu. Salı Günü'nden beri spor yapmadım. Bugün yapsa mı yoksa biraz daha mı beklesem bilmiyorum. Terleyince daha da kötü mü olurum acaba.

Back