Tebrik ederim canim darisi basima ben de 2kg aldim tatilde. Iki yildir ne yaparsam yapayim donup dolastigim tek kisi leslie. Her zaman soyluyorum kalemle cizilmis gibi sekillendiriyor diye. Varsin nine sporu densin 44 yasimda 35imde gosteriyorum bunu da lrslie ile fazla kilolarimi vermeme borcluyum.Günaydın fit bayanlar :) grubumuza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Normalde böyle paylaşımlar yapmayacaktım ama hem grup arkadaşlarım motive olsun hem de Leslie hakkında gelen sorular sebebiyle bu haftaiçi yaptığım Leslie'nin sonuçlarını paylaşmak istedim. Biraz uzun kusura bakmayın.
29 Aralık 2014'te diyet ve spora başladım(1 haftalık tatilden dönmüştüm ve 1,5 kilo almıştım) 64,5 kg ile spor ve diyete başladım. Bugün tartıldım ve 61 kg'ım. Bu haftaiçi sadece Leslie yaptım başka hiçbir spor yapmadım hiç kaçamak da yapmadım yeme konusunda . Sadece dün canım istedi ve bi dilim kek ve iki parça çikolata yedim. Pişman mıyım ? Hayır. Çünkü ben hayatımdan bunları çıkarmak istemiyorum tadını seviyorum ve yiyorum ama eskisi gibi her gün değil haftada bir. Yaptığım videolar ise 4 fast miles, 4 power mile, 5 mega mile, 5 fat burning. Yani bir videoya takılmadım. Ama bu hafta 5 mega mile ve 5 fat burningi dönüşümlü yapmak planım.
Şunu da belirteyim öyle verilecek çok kilom da yok 55 kg'a düşmek istiyorum ve Leslie'nin eski yeni videolarını denedim. Yani demek istediğim şu Leslie kolay kilo verdirmez düşüncesi yanlış. Tabi ki şu konu da haklı olanlar var eski videolarından bazıları daha temposuz ben yapmıyorum onları sıkılıyorum hem de. Ama yukarıda saydığım videolar çok etkili videolar. Hele 5 mega mile'i en sert pilates bandıyla yaparsanız kaslarınızın nasıl yandığını hissedeceksiniz.
Bugünün raporu 5 fat burning yapılmaya gidiliyooorr :)
tebrik ederim bende yılbaşı hastahane derken geldi 1.20 kg çok çabuk alınıyor kaçamaklarla gerçi biraz abarttım ama bugün ayran çorbası detoksu yapmayı düşünüyorum leslie konusuna gelince eski videolarıyla ilk olarak exercise tvdeki 3 mille başladım hepside faydalı ama yeniler tabiki hızlı ama eskilerde etkili özellikle 4 fast duraklama dönemlerimde kurtarcım oldu çok kilo verdim leslie bana sporu sevdiren kişidir ona çok şey borçluyum şunuda belirteyim leslie fazla kilosu olanlar için oldukça etkili.Düşüncesine 100 ve 100 ün üstünde olan biri hızlı tempolu bir cardioyu uzun sürede yapmayacağı gibi spordan da soğuyabilir.Uzun vadede çok etkili bence.Bugünün raporu çalışmamda karın ve göğüs vardı yapıldı üstüne cardio barre-Dancer's body workout yapıldı bence oldukça etkili ve zevkliyliGünaydın fit bayanlar :) grubumuza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Normalde böyle paylaşımlar yapmayacaktım ama hem grup arkadaşlarım motive olsun hem de Leslie hakkında gelen sorular sebebiyle bu haftaiçi yaptığım Leslie'nin sonuçlarını paylaşmak istedim. Biraz uzun kusura bakmayın.
29 Aralık 2014'te diyet ve spora başladım(1 haftalık tatilden dönmüştüm ve 1,5 kilo almıştım) 64,5 kg ile spor ve diyete başladım. Bugün tartıldım ve 61 kg'ım. Bu haftaiçi sadece Leslie yaptım başka hiçbir spor yapmadım hiç kaçamak da yapmadım yeme konusunda . Sadece dün canım istedi ve bi dilim kek ve iki parça çikolata yedim. Pişman mıyım ? Hayır. Çünkü ben hayatımdan bunları çıkarmak istemiyorum tadını seviyorum ve yiyorum ama eskisi gibi her gün değil haftada bir. Yaptığım videolar ise 4 fast miles, 4 power mile, 5 mega mile, 5 fat burning. Yani bir videoya takılmadım. Ama bu hafta 5 mega mile ve 5 fat burningi dönüşümlü yapmak planım.
Şunu da belirteyim öyle verilecek çok kilom da yok 55 kg'a düşmek istiyorum ve Leslie'nin eski yeni videolarını denedim. Yani demek istediğim şu Leslie kolay kilo verdirmez düşüncesi yanlış. Tabi ki şu konu da haklı olanlar var eski videolarından bazıları daha temposuz ben yapmıyorum onları sıkılıyorum hem de. Ama yukarıda saydığım videolar çok etkili videolar. Hele 5 mega mile'i en sert pilates bandıyla yaparsanız kaslarınızın nasıl yandığını hissedeceksiniz.
Bugünün raporu 5 fat burning yapılmaya gidiliyooorr :)
Sana bosuna demiyorum alistir su komsulari spor yapmaya diye...Bugün komşu gelince düzenim biraz bozuldu sadece 20 dak.
Total Body Weight Loss Workout Level 1 (Calisthenics) | BeFit in 30 Extreme yaptım.
Körle yatan sasi kalkarmis kedicim. Virüs gibi arkadasin olursa daha nelere baslarsin.Yoga yaptım.Yani yapmaya çalıştım.
Leslie'yi sen olmasan hayatta yapmazdım. Yogada da aklım hep olmasına rağmen, tibet dışında hiç bulaşmıyordum. Başıma bir sürü iş açıyorsun.Körle yatan sasi kalkarmis kedicim. Virüs gibi arkadasin olursa daha nelere baslarsin.
Leslie'yi sen olmasan hayatta yapmazdım. Yogada da aklım hep olmasına rağmen, tibet dışında hiç bulaşmıyordum. Başıma bir sürü iş açıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?