Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Tebrik ederim canim darisi basima ben de 2kg aldim tatilde. Iki yildir ne yaparsam yapayim donup dolastigim tek kisi leslie. Her zaman soyluyorum kalemle cizilmis gibi sekillendiriyor diye. Varsin nine sporu densin 44 yasimda 35imde gosteriyorum bunu da lrslie ile fazla kilolarimi vermeme borcluyum.

tebrik ederim bende yılbaşı hastahane derken geldi 1.20 kg çok çabuk alınıyor kaçamaklarla gerçi biraz abarttım ama bugün ayran çorbası detoksu yapmayı düşünüyorum leslie konusuna gelince eski videolarıyla ilk olarak exercise tvdeki 3 mille başladım hepside faydalı ama yeniler tabiki hızlı ama eskilerde etkili özellikle 4 fast duraklama dönemlerimde kurtarcım oldu çok kilo verdim leslie bana sporu sevdiren kişidir ona çok şey borçluyum şunuda belirteyim leslie fazla kilosu olanlar için oldukça etkili.Düşüncesine 100 ve 100 ün üstünde olan biri hızlı tempolu bir cardioyu uzun sürede yapmayacağı gibi spordan da soğuyabilir.Uzun vadede çok etkili bence.Bugünün raporu çalışmamda karın ve göğüs vardı yapıldı üstüne cardio barre-Dancer's body workout yapıldı bence oldukça etkili ve zevkliyli

Dışarda işlerim olunca bugünü tatil yaptım kendime.Bu sıralar BeFIT videolarına sardırdım. GO serisinin videolarını indiriyorum.En kısa sürede programıma ekleyeceğim.Öbür güne oğlum geliyor inşallah.Duruma göre spor zamanımı ayarlayacağım.Belki o gidince eklerim.
Bu arada BeFIT iki yeni serinin videolarını youtuba koymaya başlamış. Takip edeceğim.

Bşr taraftan hastalık nir taraftan oğlumun okulunun tatil olması düzenimi bozdu. Bir haftadır spor yapamıyorum. Hafta sonu da şehir dışında olacağım. Inşallah haftaya başlarım. Regl zamanımda geldi. Canım felaket tatlı istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…