• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce iyileşir ameliyatı da başarılı geçer.

Tatilden döndüm ve sporuma başladım Leslie 4 fast miles + 100 jumping jack yaptım

Gecmis olsun canim, Allah sifa versin. Olcum sonuclarini bekliyorum sabirsizlikla.

Geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin Anneciğine.

rose7634 rose7634 çok geçmiş olsun Anneciğine
çok sağolun arkadaşlar ameliyatı çok iyi geçti inşallah çabuk ayaklanır yarın yanında kalacağim

Ab Power Workout 1- Ripped - 30 DAY 6 PACK ABS
Bugün karın hareketlerini yapmaya başlarken belimde ağrı gibi birşey vardı zorlandım. Dün gayet iyiydim aslında. Ben mekiklere hiç alışamayacağım galiba.

Kol, göğüs çalışması
Belki akşam leslie yapabilirim, yada hulahoop çevirmeyi unuttum, buraya yazarken hatırladım onu yaparım. :KK48:

Selam kizlar, aksam bir firsatini bulunca callanetics yaptim. Duzenli spor yapmayi bu kadar ozleyecegim aklima gelmezdi.

mrb arkadaşlar ben sırf bu konu yüzünde üye oldum buraaya :D öncelilkle 1 aydır spor salonunda spor yapıyordum gectiğimiz günlerde bıraktım 3 gün ara verdim ve bugünde leslie 5 mile ile başladım .. aranızda 5 mile ile kilo verenler varmı varsa nekadar sürede kac kilo verdiniz acaba cok merak ediyorum .. tşkrl şimdiden :)

Bi de sunu ekleyeyim ozel mesajlarda da en az burdaki kadar soru soran yazistgim arkadaslar var. Aramiza katilanlara seviniyorum ancak ben de isterdim, motive olamiyorum v.s gibi mesajlar yazip bosuna cevap bejlemeyin. Kimseyi arkadan durtukleyip spora alistiramam ancak bildiklerimi paylasarak yardimci olabilirim. Su programi yapip basarili oldun mu diye de sormayin ben ve dier arkadaslarim gunu gunune yaptiklarimizi, elde ettigimiz basari ya da basarisizligi paylasiyoruz.

Yılın son sporunu yaptım 5 mile fat burning..

Leslie'nin eski ve yeni videolarını denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim en sevdiğim ve bence en çok kalori yaktıran videoları 4 fast miles, 5 mile fat burning ve 5 mega mile. Evet 5 miller uzun biraz ama vaktiniz varsa mutlaka yapmalısınız vücut uzun süre aktif kalıyor ve verdiği enerji inanılmaz.

Bi de sunu ekleyeyim ozel mesajlarda da en az burdaki kadar soru soran yazistgim arkadaslar var. Aramiza katilanlara seviniyorum ancak ben de isterdim, motive olamiyorum v.s gibi mesajlar yazip bosuna cevap bejlemeyin. Kimseyi arkadan durtukleyip spora alistiramam ancak bildiklerimi paylasarak yardimci olabilirim. Su programi yapip basarili oldun mu diye de sormayin ben ve dier arkadaslarim gunu gunune yaptiklarimizi, elde ettigimiz basari ya da basarisizligi paylasiyoruz.
Bence insan burada yazılanları görüp motive olmalı.Daha doğrusu çoğu başlığın amacı da motive etmek zaten,diyete,spora,ya da ne bileyim sağlıkla ilgili konulara. Nasıl ki insan kendisi kararlı davranmadıkça,hiçbir doktor ya da arkadaşı onun zayıflamasını sağlayamazsa,spor da öyle içten gelmeli istek.Adım adım, her bireyin kendi şartlarına uygun yapacağı egzersizler faydalı olur.Yoksa yürüyüşe bile üşenen bir arkadaş birden Jillian yapmaya kalkarsa,spordan soğur.En iyisi videoları izleyip,gözünün kestiğini yapmasıdır.
Bir de herkesin vücut yapsısı,sağlık durumu farklı olduğundan,her hareket herkeste aynı etkiyi yapmayabilir.Kişi başkalarını izleyip fikir alırken,kendindeki gelişmeleri de gözlemeli.Belki başkasına yaramayan bir egzersiz ona yarayacaktır.

Bence insan burada yazılanları görüp motive olmalı.Daha doğrusu çoğu başlığın amacı da motive etmek zaten,diyete,spora,ya da ne bileyim sağlıkla ilgili konulara. Nasıl ki insan kendisi kararlı davranmadıkça,hiçbir doktor ya da arkadaşı onun zayıflamasını sağlayamazsa,spor da öyle içten gelmeli istek.Adım adım, her bireyin kendi şartlarına uygun yapacağı egzersizler faydalı olur.Yoksa yürüyüşe bile üşenen bir arkadaş birden Jillian yapmaya kalkarsa,spordan soğur.En iyisi videoları izleyip,gözünün kestiğini yapmasıdır.
Bir de herkesin vücut yapsısı,sağlık durumu farklı olduğundan,her hareket herkeste aynı etkiyi yapmayabilir.Kişi başkalarını izleyip fikir alırken,kendindeki gelişmeleri de gözlemeli.Belki başkasına yaramayan bir egzersiz ona yarayacaktır.
Cok guzel yazdin canim. Biz halk olarak maalesef cok hazirciyiz. Hersey ayagimita gelsin istiyoruz. Hic spor yapmamis biri bile bugun internette arastirip kendine uygun olan seyleri bulabilir. Biz nasil arastirip ogreniyoruz. Iki yildir aldigim mesajlari twk tek yanitlamak yerine her bolge icin ayri baslik actim hala evet basligi gorduk ama mesela gogus icin hangi videoyu yapacagiz diye sorular geliyor. Yahu basligin konusu zaten gogus... Dusunmeye bile usenen insanlar kalkip nasil spor yapsin. Vaktimiz yok sen bize link at diyenlere de cok kiziyorum. Herkesin vakti kendine degerli. Ama maalesef bu tip sorular soranlar hep olacaktir artik yanitlamiyorum zaten anlamsiz buldugumu. Gelen sorudan bile kimin spor yapmaya niyeti var az cok anliyorum . bir de cevap alamayanlar ya da her seyi hazir bulamayanlar nerdeyse hakaret eder gibi yazmasalar daha cok sevinecegim.

Kizlar ben bu yilin sanpiyonlari olarak sevgili kedi ve hayatnuru ilan ediyorum. Yil boyunca kararli ve istikrarli bir sekilde spor yaptilar. :KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9:

Kizlar ben bu yilin sanpiyonlari olarak sevgili kedi ve hayatnuru ilan ediyorum. Yil boyunca kararli ve istikrarli bir sekilde spor yaptilar. :KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9:
Woow! Senin gibi azimli ve fit bir arkadaş tarafından,kedi gibi sportif bir arkadaşla birlikte anılmak bir onur benim için.:oops: Artık bunun üzerine 2015 de daha da istikrarlı olmam lazım.Bu motivasyonu bir yılbaşı hediyesi olarak kabul ediyorum canım.Hep birlikte fit bir yıl geçirelim inşallah.:KK68:

Back