• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

:nazar::nazar::nazar:Maşallah Deryacım kimse 3 çocuklu kadın demez canım süpersin:KK68:Neremiz sorunlu ise orası çok zor gidiyor malesef .Bugünün raporu pear shape wourkout,butt lift dinlenme günü olduğu için yapmadım kardiyo olarak leslie
hits party songs yapıldı.

:nazar::nazar::nazar:Maşallah Deryacım kimse 3 çocuklu kadın demez canım süpersin:KK68:Neremiz sorunlu ise orası çok zor gidiyor malesef .Bugünün raporu pear shape wourkout,butt lift dinlenme günü olduğu için yapmadım kardiyo olarak leslie
hits party songs yapıldı.
:KK68::KK68::KK68:

Eveet ögleden sorna raporumu vereyim... Cardio 2 circuit ve fatique and hold challenge yaptim. Birkac video kaldi listeyi tamamlarim sanirim.

Tesekkür ederim kizlar, aradaki farki ben de hissediyorum ama bazen yine de sisiyorum. Sikilasma dönemi zayiflamaktan zormus yahu. Gerci ben zayifken bile etlerim bu kadar siki degildi yumusacikti hep. Cok sükür bacaklarim kollarim sallanmiyor artik.

Çok dikkat etmiyordum,bugün farkettim.Bu kalça çalışması oldukça etkili olmuş bende. 15-20 güne bu yaptığım 30 günlük çalışma bitiyor.Yine BeFİT den " in 30 extreme workouts" ve "in 90 workouts"u gözüme kestirdim.:KK49:İlki 20 diğeri 10ar dakikalık.:KK28::KK28:

Bu hafta çok sıkıntılı geçiyor benim için anlatması imkansız ama bana hayattan vazgeçmeyi düşündürecek kadar zor bir durum vardı. Bugün bşraz daha iyiyim.
Deryacım harika görünüyorsun. Maşallah sana.
Ben dn son pazar günü spor yapmıştım. Bırakın spor yapmayı kolumu kaldıracak halim yok.

Çok dikkat etmiyordum,bugün farkettim.Bu kalça çalışması oldukça etkili olmuş bende. 15-20 güne bu yaptığım 30 günlük çalışma bitiyor.Yine BeFİT den " in 30 extreme workouts" ve "in 90 workouts"u gözüme kestirdim.:KK49:İlki 20 diğeri 10ar dakikalık.:KK28::KK28:
Görmemezlikten geleyim bu yeni programı, yoksa indiririm.

Back