- 20 Haziran 2012
- 993
- 1.223
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Deryacım kimse 3 çocuklu kadın demez canım süpersinNeremiz sorunlu ise orası çok zor gidiyor malesef .Bugünün raporu pear shape wourkout,butt lift dinlenme günü olduğu için yapmadım kardiyo olarak leslie
hits party songs yapıldı.
TeşekkürlerBen de facebook sayfasindan aldim canim herhalde paylasabilirsin. Birkac kisiyi daha motive etmis olursun.
Ben kizimin arabasiyla 100 kalori fazladan yakiyorum normale göre.50' zumba yapıldı
30' yürüyüş ( çocuk arabalı)
Bravo, sen de bu azim ve çalışma oldukça istediğin vücuda kavuşacaksın.Herkesin motivasyon kaynağısın.Iki gun icinde bu kadar kizlar... Ocakta eklerim yine.
Bir yaz o şekilde yürüyüş yaptık :) faydası da oldu çok şükür, ama fazla olmasına yakılan cal sevindimBen kizimin arabasiyla 100 kalori fazladan yakiyorum normale göre.
Tas olacagiz kizlar tas... Walk walk walk...Bravo, sen de bu azim ve çalışma oldukça istediğin vücuda kavuşacaksın.Herkesin motivasyon kaynağısın.
Görmemezlikten geleyim bu yeni programı, yoksa indiririm.Çok dikkat etmiyordum,bugün farkettim.Bu kalça çalışması oldukça etkili olmuş bende. 15-20 güne bu yaptığım 30 günlük çalışma bitiyor.Yine BeFİT den " in 30 extreme workouts" ve "in 90 workouts"u gözüme kestirdim.İlki 20 diğeri 10ar dakikalık.
Görmemezlikten geleyim bu yeni programı, yoksa indiririm.
Diyosun ki, sonra beni de bulaştırıyorsun.