- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deryanin kafasini da sen karistiriyorsun kedicim. Taktin simdi kafama karin programini da...Butt lift güzel bir program, ben sevdim. Benim de çok var. Spor dosyam doldu taştı, kafam karışıyor bazen, derya bilir.
hay Allah kafalar çok karışıkDeryanin kafasini da sen karistiriyorsun kedicim. Taktin simdi kafama karin programini da...
Deryanin kafasini da sen karistiriyorsun kedicim. Taktin simdi kafama karin programini da...
Evet, hiç kolay geçmedi. Bugün butt programında ki kardiyo, en zor dedikleri fena terletti. Nefes nefese kaldım, kalp atışlarım hızlandı.Simdi videolari inceledim. Izlenimimi söyleyeyim. Kisa ama etkili videolar. Cok kolay gecmiyor o 10 dk yani... Abs programindaki kardiolar butt programina göre daha cok yag yakmaya yönelik gibi geldi bana.
Be fit kanalinda arayinca liste halinde cikiyor ama biraz ileri seviyelere gore programlar. Eger kendini tam kondisyonlu hssetmiyorsan baslama derim. Aramizda yapanlar en az bir iki yil spor gecmisi olanlar.kızlar Butt lifting 30 day abs challenge in nedir ya anlamadım videolar çıkıyo netde nasıl brşey ne zaman yapmam gerek?
o zaman leslie devam edeyimBe fit kanalinda arayinca liste halinde cikiyor ama biraz ileri seviyelere gore programlar. Eger kendini tam kondisyonlu hssetmiyorsan baslama derim. Aramizda yapanlar en az bir iki yil spor gecmisi olanlar.
Evet canim yoksa kalbin zorlanir. Sen leslie ile iyice kondisyonunu arttirip onu rahat yapar duruma gelince, xhit daily nin kisa kisa bölgesel videolari var ben de actigim basliklarda paylastim. B fitten daha hafif videolar alismis olursun. Daha sonra artik ben iyice formdayim deneyebilirim diye inanirsan baslarsin. Agir gelince insan hem sagligina zarar veriyor hem de motivasyonu kirilip yarida birakiyor.o zaman leslie devam edeyim
rapor verelim jessıca'nın pear shape wourkout ve 30 days butt lifte bende başladım 2 günü birden yaptım şuan zorlanmadım sanırım jessıcadan kondüsyonum vardı
Çok özür dileyerek düzeltiyorum zumba 40' yapıldıZumba 50'
120 mekik
30*2 yan mekik
15 squat
10 lunge
48 duvar şinavı