Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Simdi videolari inceledim. Izlenimimi söyleyeyim. Kisa ama etkili videolar. Cok kolay gecmiyor o 10 dk yani... Abs programindaki kardiolar butt programina göre daha cok yag yakmaya yönelik gibi geldi bana.

Deryanin kafasini da sen karistiriyorsun kedicim. Taktin simdi kafama karin programini da...
:KK70::KK70::KK70:

Simdi videolari inceledim. Izlenimimi söyleyeyim. Kisa ama etkili videolar. Cok kolay gecmiyor o 10 dk yani... Abs programindaki kardiolar butt programina göre daha cok yag yakmaya yönelik gibi geldi bana.
Evet, hiç kolay geçmedi. Bugün butt programında ki kardiyo, en zor dedikleri fena terletti. Nefes nefese kaldım, kalp atışlarım hızlandı.

Günaydin fit bayanlar... Butt liftin siradaki videosu ile 30 day abs challenge in ilk videosunu yaptim. Ablaniz yapmasa olur mu catlardim... :KK45::KK45::KK45: Butt liftte 3. haftaya girdim. Onu artik bitiririm ama abs challenge i program olarak yapamam Araligin 20sinden sonra bütün aile evde Noel tatili burda. O zamana kadar birkac video yapip alisayim bari. Yorumlari okudum 2. haftada bile fark görenler olmus. Tabii yani sira baska seyler pek yapamam sanirim agir videolar cünkü butt liftle birlikte yapinca.

kızlar Butt lifting 30 day abs challenge in nedir ya anlamadım videolar çıkıyo netde nasıl brşey ne zaman yapmam gerek?

kızlar Butt lifting 30 day abs challenge in nedir ya anlamadım videolar çıkıyo netde nasıl brşey ne zaman yapmam gerek?
Be fit kanalinda arayinca liste halinde cikiyor ama biraz ileri seviyelere gore programlar. Eger kendini tam kondisyonlu hssetmiyorsan baslama derim. Aramizda yapanlar en az bir iki yil spor gecmisi olanlar.

o zaman leslie devam edeyim:KK49:
Evet canim yoksa kalbin zorlanir. Sen leslie ile iyice kondisyonunu arttirip onu rahat yapar duruma gelince, xhit daily nin kisa kisa bölgesel videolari var ben de actigim basliklarda paylastim. B fitten daha hafif videolar alismis olursun. Daha sonra artik ben iyice formdayim deneyebilirim diye inanirsan baslarsin. Agir gelince insan hem sagligina zarar veriyor hem de motivasyonu kirilip yarida birakiyor.

X