- 7 Ocak 2014
- 1.250
- 1.188
Evet bayan yaptırıyor. Bugün baktım aynı videoBenim yaptığım video sanırım ben tamamını yapıyorum 51 dakika. Bayan mı yaptırıyor hareketleri? Kesinlikle çok eğlenceli ve çok kalori yaktırıyor diye düşünüyorum . Youtube'a Varzesh with Tanory yazarsanız videonun tamamı çıkıyor.
süpermiş ağırlık kullandın mı canım ,4 fast milede aynıydı sanırım 350 kcall sağol canım onları not alıyorum tabi birebir aynı değil ama üçbeş fark ederEveet bugünün raporunu verelim... 10dk butt lift kardio ve 4 power miles... Uzun zamandir kalorimetremi kullanmamistim merak edenler varsa toplamda 412 kalori harcamisim. Bunun 65i butt lifte, gerisi leslie ye ait. Power miles da daha fazla bekliyordum dogrusu. Ama tabii bunlar hiit kardio oldugu icin sonra da vücut harcamaya devam ediyor.
4 milin 1. milinde kullandim cünkü kol hareketleri cok var. Yapmisken kollarim d calissin dedim. Artik belirli bir kiloy inince maalesef kalori harcamasi düsüyor yapacak bir sey yok. Belki bizim kilomuz icin bu kadari uygundur.süpermiş ağırlık kullandın mı canım ,4 fast milede aynıydı sanırım 350 kcall sağol canım onları not alıyorum tabi birebir aynı değil ama üçbeş fark eder