Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydin kizlar... Dünün yorgunlugu hala gecmeyince bu sabah cok hoplayip ziplayacak halim yoktu. Butt lift neyse ki yoga günüydü, ardindan da call yaptim. Baslamisken call a devam edeyim bu aralar bari bi tur daha yapmis olurum. Ardindan da birkac gögüs ve karin hareketi yaptim.

merhabalarr,

ben leslie'cilere bir şey sormak istiyorum. normalde youtube'dan açıp da yapıyordum ama videolar silinmiş almanya da yaşadığım için de indirme olanağım yok burada yasak çünkü. siz videoları online olarak nereden takip ediyorsunuz acaba?? şimdilik 3 miles exercise tv de ve 3 miles bantlarla yapılan var. ben normalde 3 fast miles ve 4 strong miles yapıyordum bir de slim&seek. yaptıklarımın ya kullanıcı tarafından silinmiş, ya da kaldırılmış

Eveet bugünün raporunu verelim... 10dk butt lift kardio ve 4 power miles... Uzun zamandir kalorimetremi kullanmamistim merak edenler varsa toplamda 412 kalori harcamisim. Bunun 65i butt lifte, gerisi leslie ye ait. Power miles da daha fazla bekliyordum dogrusu. Ama tabii bunlar hiit kardio oldugu icin sonra da vücut harcamaya devam ediyor.

Evet bayan yaptırıyor. Bugün baktım aynı video

süpermiş ağırlık kullandın mı canım ,4 fast milede aynıydı sanırım 350 kcall sağol canım onları not alıyorum tabi birebir aynı değil ama üçbeş fark eder

süpermiş ağırlık kullandın mı canım ,4 fast milede aynıydı sanırım 350 kcall sağol canım onları not alıyorum tabi birebir aynı değil ama üçbeş fark eder
4 milin 1. milinde kullandim cünkü kol hareketleri cok var. Yapmisken kollarim d calissin dedim. Artik belirli bir kiloy inince maalesef kalori harcamasi düsüyor yapacak bir sey yok. Belki bizim kilomuz icin bu kadari uygundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…