- 5 Kasım 2013
- 1.065
- 950
Dinlenmek iyidir.Basladigim 30 gunluk programa gore bugun dinlenme gunu.Ben de dinleniyorum.
Bu programı bilmiyorumdum, ben de bakayım hemen.Ab Cardio Workout 2: Circuit Training
Butt Workout 3: Firm Extreme
Ab Cardio Workout 1: Amrap
10 dak. deyip gecmemek gerek,zorlayici hareketler oluyor.
kedicigim, sana zor gelmeyebilir,sen daha antremanlisin.Bazen nefesim kesiliyor yaparken durdugum oluyor benim.Ilk videoda cifte atma hareketini bile kendime uydurdum,onun gibi yapmam icin ciddi efor gerekti.Bu programı bilmiyorumdum, ben de bakayım hemen.
İndirdim, 5 haftalık programıda buldum. Bakalım nasılmış.kedicigim, sana zor gelmeyebilir,sen daha antremanlisin.Bazen nefesim kesiliyor yaparken durdugum oluyor benim.Ilk videoda cifte atma hareketini bile kendime uydurdum,onun gibi yapmam icin ciddi efor gerekti.
Hayatnurcum ben o programi gormus sonunu getiremem diye baslamamistim. Senin sonuclarini bekleyelim bakalim belki baharda yaparim.kedicigim, sana zor gelmeyebilir,sen daha antremanlisin.Bazen nefesim kesiliyor yaparken durdugum oluyor benim.Ilk videoda cifte atma hareketini bile kendime uydurdum,onun gibi yapmam icin ciddi efor gerekti.
kızlar imrendim iki program birden yapıyorsunuz bende mi öyle yapsamButt Workout 3- Firm Extreme - 30 DAY BUTT LIFT
Butt Workout Cardio 2- Fat-Burning - 30 DAY BUTT LIFT
Ab Strength Workout 1- Shred - 30 DAY 6 PACK ABS
15-20 dk kadarda hula hoop çevirdim.
Yap yap. Zaten 10'ar dakika.kızlar imrendim iki program birden yapıyorsunuz bende mi öyle yapsam
butt lift yapmak istiyordum aslında onuda mı yapsam nasipse brazil lift butta tamamlamak istediğim bir program uff o kadar çok yapmak istediğim var kiYap yap. Zaten 10'ar dakika.
Butt lift güzel bir program, ben sevdim. Benim de çok var. Spor dosyam doldu taştı, kafam karışıyor bazen, derya bilir.butt lift yapmak istiyordum aslında onuda mı yapsam nasipse brazil lift butta tamamlamak istediğim bir program uff o kadar çok yapmak istediğim var ki