Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bu programı bilmiyorumdum, ben de bakayım hemen.
kedicigim, sana zor gelmeyebilir,sen daha antremanlisin.Bazen nefesim kesiliyor yaparken durdugum oluyor benim.Ilk videoda cifte atma hareketini bile kendime uydurdum,onun gibi yapmam icin ciddi efor gerekti.

kedicigim, sana zor gelmeyebilir,sen daha antremanlisin.Bazen nefesim kesiliyor yaparken durdugum oluyor benim.Ilk videoda cifte atma hareketini bile kendime uydurdum,onun gibi yapmam icin ciddi efor gerekti.
İndirdim, 5 haftalık programıda buldum. Bakalım nasılmış. Ben antremanlıyım ama hala karın hareketlerinde zorlanıyorum.

Hayatnurcum ben o programi gormus sonunu getiremem diye baslamamistim. Senin sonuclarini bekleyelim bakalim belki baharda yaparim.

Butt Workout 3- Firm Extreme - 30 DAY BUTT LIFT
Butt Workout Cardio 2- Fat-Burning - 30 DAY BUTT LIFT
Ab Strength Workout 1- Shred - 30 DAY 6 PACK ABS

15-20 dk kadarda hula hoop çevirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…