Geçmiş olsun.Herkese gunaydin.Bir haftadir uzaktim,dun eve dondum..Bir gun sabah aksam iyi birer yuruyusten baska bir sey yapmadim.Buna ragmen yaklasik 400 gram eksi ve 2ser cm incelme ile dondum,memnunum.Bugun biraz kirikligim var,insallah yarin egzersizlere yeniden baslayabilirim.
Gecmis olsun kedicim call boyun esnetme hareketlerini denedin mi?Boynum acıyor, yana çevirirken zorlanıyorum. Bakalım sporumu rahat yapabilecekmiyim.
Boyun hareketleri yapıyorum arada, sıcak su torbası tutuyorum.Gecmis olsun kedicim call boyun esnetme hareketlerini denedin mi?
Yok oldukca tempolu. Jessica bana gore leslieden zor jilliandan kolay.kızlar merhaba bende jessicanın hit kardiyosunu yaptım açıkcası başta 30 dk olunca kolaydır dedim ama hiçde kolay değilmiş
Aynen, hourglass çok kolay zannetmiştim ama o kadar da kolay değilmiş.Yok oldukca tempolu. Jessica bana gore leslieden zor jilliandan kolay.
demekki ikimizde yanılmışızAynen, hourglass çok kolay zannetmiştim ama o kadar da kolay değilmiş.
çok geçmiş olsunHerkese gunaydin.Bir haftadir uzaktim,dun eve dondum..Bir gun sabah aksam iyi birer yuruyusten baska bir sey yapmadim.Buna ragmen yaklasik 400 gram eksi ve 2ser cm incelme ile dondum,memnunum.Bugun biraz kirikligim var,insallah yarin egzersizlere yeniden baslayabilirim.
GünaydınBu arada metabolizma hızlandırıcı bitki çayları var mı kullandığınız ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba. Ben her sabah aç karnına yeşil çay içiyorum içine bir dilim limon koyuyorum. Akşamları yemekten sonra ise 5'i bir arada çay içiyorum.Bu arada metabolizma hızlandırıcı bitki çayları var mı kullandığınız ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.