Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taylan Kümeliyi ben de takip ediyorum. Hatta sağolsun Karatayda yasak olmasına rağmen, yağsız tuzsuz patlamış mısır yiyorum.Günaydın
geceden su kabıma çubuk tarçın limon maydonoz zencefil salatalık ilave ediyorum. ertesi gün gün içinde tüketiyorum
sabah uyanır uyanmaz taze limonlu su içmekte bağırsakları temizliyor. instagram hesabın varsa taylan kümelinin çok güzel paylaşımları oluyor. takip edebilirsin
nasıl ama çok güzel değil mi acayip eğlenceli bir video müzikleri de çok güzel :)Bugünkü programda lower body(15 dk) ,göğüs çalışması(8dk ilk setini ) ve winter1 arkadaşımızın yaptığı zumbayı yaptım ve çoook eğlendim ama 30 dk yaptım toplamda 50 dk spor yapıldı tibetlerde düzenli olarak yapmaya devam ediyorum.Benim hiç aksatmadan yaptığım metebolizma çalıştırmak için sabah gözümü açar açmaz 6-7 arası limonlu su,kahvaltıdan önce aç karına limonlu yeşilçay (yağ yakıcılığı bilimsel olarak kanıtlanmış ),arada sırada da biberiye+kekik+kiraz sapı+yeşilçay fazla kaçırdığım zamanlarda uyguluyorum.
Benim yaptığım video sanırım ben tamamını yapıyorum 51 dakika. Bayan mı yaptırıyor hareketleri? Kesinlikle çok eğlenceli ve çok kalori yaktırıyor diye düşünüyorum . Youtube'a Varzesh with Tanory yazarsanız videonun tamamı çıkıyor.İyi akşamlar
Bugün
Varzesh ( persian zumba) 30' (1.sini yaptım) diye bir video buldum. Çok eğlenceli. Leslie'yi yaparken biraz sıkılmıştım doğrusu, 17 aylık bi çocukla çok zorlanıyordum yaparken. Bu video sizce nasıl, hanımlar?
Vücut sıkılaştırmanın yanısıra kilo vermeyede çalışıyorum
Ayrıca
120 mekik
20 squat
30*2 yan mekik
45 duvar şinavı
10'fitwell aktif vücut videosu yapıldı
Hayatımızda malesef stresler hiç eksik olmuyor umarım tamamiyle geçmiştir.pear shape wourkout ,göğüs egzersizi ve 30dk zumba yapıldıCoooook stresli bir günün ardindan call ve birkac yoga hareketi yaptim. Esnemeler gerginligime iyi geldi.