Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Dün spor yapamadım. Bu akşam inşallah oğlum uyuyunca birşeyler yapabilirim.

Merhaba hanımlar,

derya ablacığım beni hatırladın mı sana selam vereyim özel olarak :)

spor rutinime bayağa ara vermiştim şimdi yeniden başladım haftasonu 1 buçuk saatlik yürüyüş yaptım hem cumartesi hem pazar. şimdi ise zumba yaptım. Bilmiyorsanız youtube'a Varzesh with Tanory yazın 51 dakikalık Persian Zumba videosu çıkıyor eğer kondüsyonunuz iyiyse yapın derim .Hem sıkılmıyorsunuz hem de çok eğleniyorsunuz. Yani kendi adıma bende böyle oldu :)

Beni de aranıza alırsanız ben de bu forumda yazmak isterim.

Bu arada ben 67 kiloydum Leslie ile 60 kiloya kadar indim yaklaşık 1 buçuk ayda ama sonra evlilik balayı falan derken 3 kilosunu geri aldım.Beni spora leslie alıştırdı sakın bırakmayın. ben çok fazla leslie yaptığım için biraz sıkıldım ve ara verdim. şimdi haftaiçi zumba haftasonu ise açık havada yürüyüş yapacağım. İnşallah tabii ki :)

Merhaba hoşgeldiniz bahsettiğiniz videoyu 1,2 defa yapmıştım müzikleri çok hoşuma gitmişti...

Merhaba hanımlar,

derya ablacığım beni hatırladın mı sana selam vereyim özel olarak :)

spor rutinime bayağa ara vermiştim şimdi yeniden başladım haftasonu 1 buçuk saatlik yürüyüş yaptım hem cumartesi hem pazar. şimdi ise zumba yaptım. Bilmiyorsanız youtube'a Varzesh with Tanory yazın 51 dakikalık Persian Zumba videosu çıkıyor eğer kondüsyonunuz iyiyse yapın derim .Hem sıkılmıyorsunuz hem de çok eğleniyorsunuz. Yani kendi adıma bende böyle oldu :)

Beni de aranıza alırsanız ben de bu forumda yazmak isterim.

Bu arada ben 67 kiloydum Leslie ile 60 kiloya kadar indim yaklaşık 1 buçuk ayda ama sonra evlilik balayı falan derken 3 kilosunu geri aldım.Beni spora leslie alıştırdı sakın bırakmayın. ben çok fazla leslie yaptığım için biraz sıkıldım ve ara verdim. şimdi haftaiçi zumba haftasonu ise açık havada yürüyüş yapacağım. İnşallah tabii ki :)​
Hatirlamazmiyim canim ben de kacaklar nerelerde diyodum. Yaz yaz biz buralardayiz yeni actigim basliklara da bak vaktin olunca.

Bugün;
Sabah spora gittik. Yine step vardı. Başlangıçta yaptım ama sona doğru karıştı hareketler. Annemde hiç yapamadığı için, çoğunlukla da step yapıldığı için gitmeme kararı aldık. Evde zaten yapıyordum, yine evde devam. Alışmışım artık evde yapmaya. Aslında hoca iyiydi, güzel hareketlerde yaptırıyordu ama soğukta çıkmak zor oluyor.
Akşam evde
Butt lift yapıldı 10 dk.
Hourglass yapıldı, 4 gün kaldı bitmesine. Daha kum saati olamadım. :KK48:

Bugün;
Sabah spora gittik. Yine step vardı. Başlangıçta yaptım ama sona doğru karıştı hareketler. Annemde hiç yapamadığı için, çoğunlukla da step yapıldığı için gitmeme kararı aldık. Evde zaten yapıyordum, yine evde devam. Alışmışım artık evde yapmaya. Aslında hoca iyiydi, güzel hareketlerde yaptırıyordu ama soğukta çıkmak zor oluyor.
Akşam evde
Butt lift yapıldı 10 dk.
Hourglass yapıldı, 4 gün kaldı bitmesine. Daha kum saati olamadım. :KK48:
Kedicim yap sporunu sicak sicak evinde, en rahati o. Jessica hatlarinizi korumak icin diyordu kum saatinin basinda videolari izledim guzel hareketler var. En azindan zarari olmaz.

Herkese gunaydin.Bir haftadir uzaktim,dun eve dondum..Bir gun sabah aksam iyi birer yuruyusten baska bir sey yapmadim.Buna ragmen yaklasik 400 gram eksi ve 2ser cm incelme ile dondum,memnunum.Bugun biraz kirikligim var,insallah yarin egzersizlere yeniden baslayabilirim.

Herkese gunaydin.Bir haftadir uzaktim,dun eve dondum..Bir gun sabah aksam iyi birer yuruyusten baska bir sey yapmadim.Buna ragmen yaklasik 400 gram eksi ve 2ser cm incelme ile dondum,memnunum.Bugun biraz kirikligim var,insallah yarin egzersizlere yeniden baslayabilirim.
Gecmis olsun canim. Yaptiklarinin etkisini ara verince gordun. Demek ki dogru yoldasin.

Zumbamı yaptım enerjim yerine geldi .. Eğlenerek spor yapmak çok güzel bir duygu. Bugün hiç spor yapasım yoktu ama yaptığım videoyu çok sevdiğim için hemen spor kıyafetlerimi giydim ve sporumu yaptım.

Vücudumun çalışmayan yeri kalmadı özellikle bel ve sırt bölgem. İnşallah sürdürebilirim bu rutini.

X