Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Merhaba bugün yoğundum misafirlerim vardı. Yemeği de güzel bir kaçırdım bu yeme işim olmasaydı bu sporlarla çöp gibi olmuştum.. Neyse az önce de fat burning flat belly (bu videoyu sevdim) +total arms +Deryanın eklediği bir bölgesel kalça videosu yaptım...

Bugun uyumusuz kizlar.. Ben ogleden onc cocuklarla disardaydim yarim saat kadar yuruduk, ogleden sonra da butt lift in haftanin son videosunu yaptim. Daha fazla yapamayacagim adet oldum cok karin agrim var.

Rozecim masallah butun hafta yaptin o tempolu videoyu. Eminim pazartesi fark edecejsin faydasini. Dinlendikten sonra daha iyi farkediliyor.
evet canım bu hafta 3.hit kardiyomdu kg olarak fark etmedi bu hafta ama şunu söyleyebilirim belden ve karından bayağı inceldim 7 cm belden ,3 cm karından gitmiş canım bu ay radio remix ve just power miles yaptım basenden gitmemiş ama aralıkta jessıca smit programına başlayacağım

Supersin. Leslie ve call yapsan acaba asenden fark eder mi.

Hourglass, 30 dk. kardiyo günü. Kaldı 5 gün.
Butt lift 7. gün, 10 dk.
Ardından tibet, tibeti egzersizlerimle pek birleştirmiyordum, sabah uyanınca yapıyordum, şu sıralar yapmadığım günler oldu.

Kızlar bu Leslie nin en çok ter akıtan em çok enerji harcatan videosunun adı ne acaba.
Bende düzenli olarak leslie 4 mile i yapıyorum ama çok fazla ter atmıyorum gibi geliyor.

Senin basen zor gittiği için galiba, şimdi bir umutlanmıştım, acaba bende yapsam karından gider basenden gitmez mi diye ama, benim vücutta belki kalçadan gider. Öyle mi olur derya.

Senin basen zor gittiği için galiba, şimdi bir umutlanmıştım, acaba bende yapsam karından gider basenden gitmez mi diye ama, benim vücutta belki kalçadan gider. Öyle mi olur derya.
Kedicim herkeste degisik oluyo. Benim de o tempolu videolari arka arkaya yaptigim oldu o zamanlar gercekten karnim hic sis olmuyor. Benim kalcadan gitmemisti ama.

Supersin. Leslie ve call yapsan acaba asenden fark eder mi.
call yaptım 2 kez ama 21 e tamamlayamamıştım ilk 13 saat ikincisinde 12 saat karnımdan sadece 3 cm belden 1 cm gitmişti fazla değişmemişti belki onun etkiside olabilir ama jessıcanın alt bölge çalışması yaptım hala ağrılarım geçmedi
aralık ayına onun armut tipi çalışma programına başlamayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa

Kızlar bu Leslie nin en çok ter akıtan em çok enerji harcatan videosunun adı ne acaba.
Bende düzenli olarak leslie 4 mile i yapıyorum ama çok fazla ter atmıyorum gibi geliyor.
hangisini yapıyorsun gerçi ikiside beni çok terletiyor 4 fast walk slim daha önce yaptım ama şu an 4 just power miles yapıyorum

hangisini yapıyorsun gerçi ikiside beni çok terletiyor 4 fast walk slim daha önce yaptım ama şu an 4 just power miles yapıyorum
walk at home 4 mile yazıyor aylar önce indirmiştim videoyu
bayada eski bir video sanırım. Kıyafetler falan eski tip spor kıyafetleri

Sende dene canım belde ve karında çok işe yarıyor ayrıca ev yapımı yoğurtta karındaki yağları yakmaya çok faydalı öğünlerinizde eksik etmeyin canlarım
Yoğurdu yiyorum, annem yapıyor evde. Ama hergün yemiyorum, akşam yatarken bazen, bu akşam yine yiyeyim. Gece yoğurttan başka şey yemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…